1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar
Pluspunten
Goede website en mooie prijzen
VerbeterpuntenActief communiceren met de klant als een product langer op zich laat wachten. Ik heb 25-08 een product besteld, met als bijschrift dat er geen levertijd bekend is. Na ongeveer 2 weken heb ik aangegeven dat ik benieuwd ben naar de verwachte leverdatum, als antwoord kreeg ik dat hij in week 38 word verwacht. In week 39 vraag ik opnieuw wat de verwachte leverdatum is, nu krijg ik te horen dat hij in week 40 word verwacht. Eind week 40 vraag ik opnieuw wat de verwachte leverdatum is, het antwoord is dat ze hem die dag verwachten en dan dezelfde dag of begin volgende week versturen naar mij. Halverwege week 41 vraag ik opnieuw naar de verwachte leverdatum, hij zou donderdag binnenkomen en gelijk naar mij verstuurd worden. Begin week 42 weer gevraagd naar de leverdatum, ik krijg te horen dat een collega mij op vrijdag een mailtje had moeten sturen met de mededeling dat hij vandaag tussen 11:00&16:00 bij doublepoint zou binnenkomen en gelijk naar mij verstuurd zou worden. Ik heb op het moment van schrijven nog geen verzendbevestiging gehad. Ik heb er geen problemen mee dat het langer duurt, ik heb hem immers gekocht met de wetenschap dat er geen levertermijn bekend was, maar de manier waarop er (niet) gecommuniceerd word vind ik niet netjes