Pluspunten

Snelle reactie klantenservice

Bezorgen volgende dag mogelijk maken indien besteld voor 23.59u

Pluspunten

Alles liebt gut mit dein bestellung.

Pluspunten

Alles ok.

Tot op heden heen.

Pluspunten

Geen opmerkingen. Alles naar wens.

Pluspunten

Prettige behandeing gehad. Bestellen ging goed.

Pluspunten

Alles goed gegaan. Dik tevreden over de gehele flow.

Pluspunten

Alles naar wens verlopen, zojuist product ontvangen!

Pluspunten

Geen opmerkingen, alles verliep naar wens.

Pluspunten

Meedenken met het zoeken naar de ideale oplossing en eventueel reeds gekocht speakers kosteloos te retourneren. Ik had een bestelling geplaatst en niet goed gekeken of deze geschikt waren waarvoor ik ze wilde gebruiken. Bij de levering kwam ik er achter dat de speakers inderdaad niet geschikt waren waarvoor ik ze wilde gebruiken. 1 telefoontje was genoeg om een goed alternatief te bespreken, en met een 'kleine' bijbetaling (want de nieuwe waren iets duurder) worden ze binnen 1 week geleverd. De speakers zijn net nieuw dus het duurt even voordat ze er zijn. De bijbetaling gaat ook uitstekend, waar andere bedrijven het betaalde bedrag eerst gaan crediteren krijg je bij Doublepoint een link waar het extra bedrag via Ideal bijbetaald kan worden. Het enige wat je hoeft te doen is de betaling over te maken want zij doen voor jou de rest. Waar ik ook zeer tevreden over ben is dat de wachttijd aan de telefoon die heel kort duurt, minder dan 1 minuut sta je in de wacht en wordt gelijk goed geholpen. Het geeft dus aan dat je met mensen te maken hebt die overal verstand van hebben en dat je niet het bekende riedeltje krijgt te horen zo van; "ik zet u even door naar mijn collega die daar meer van weet". Snelheid en kundigheid daar weten ze wel de goede mensen op de goede plaats neer te zetten.

Geen.

Pluspunten

Via Bol.com een subwoofer besteld omdat ik Doublepoint niet kende. Deze bleek niet mer leverbaar, daarom rechtstreeks contact besteld bij Doublepoint. Op de website stond deze "op voorraad". Toch een aantal keer moeten bellen om daarover duidelijkheid te krijgen. Uiteindelijk van de eigenaar van Doublepoint de toezegging gekregen dat de bestelde Klipsch 10SWi Subwoofer binnen 1 week geleverd zou worden. Deze belofte is hij keurig nagekomen.

Meer duidelijkheid van de de klantenservice. Het lijkt er op dat de personen die daar werken, niets zelf mogen beslissen en ook geen informatie mogen (of kunnen) verstrekken. Advies om eerst telefonisch contact te zoeken en daarna pas te bestellen. Afterpay blijkt niet te werken als je er nog niet eerder hebt besteld.

Pluspunten

Snelle service, mooie aanbieding

Pluspunten

Alles netjes en op tijd bezorgd

Pluspunten

Prima service bij Doublepoint. Goede communicatie, deskundig advies, oplossingsgericht. Toen er problemen waren met levering van door mij bestelde artikelen, werd actief meegedacht aan een oplossing en kreeg ik een mooi aanbod voor een alternatief. Ook de aftersales is prima, wat bij veel bedrijven nogal eens vergeten wordt. Kortom, een zeer tevreden klant die dit bedrijf nu in zijn adressenboek heeft staan.

Pluspunten

Goed contact gehad. Snelle levering. Dir bedrijf is aan te bevelen.

Pluspunten

Zeer rappe service, elegante site met nette producten.

Naar bpost punt

Pluspunten

Snelle service, vrijdag voor 5 besteld had het gister al in huis. Nette prijzen, persoonlijke korting gehad voor mijn aankoop.

Tot op heden niks.

Pluspunten

Tevreden over de zending en bestelling.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Uiteindelijk (na 2 maanden niets ontvangen te hebben) geld terug gevraagd en uiteindelijk terugontvangen.

Na meer dan 2 maanden bellen en wachten, en bijbetalen, was nog steeds niets geleverd. Geld teruggevraagd maar de bijbetaling werd over het hoofd gezien.

Pluspunten

Komen afspraken na. Doen niet moeilijk. Prijs is soms bespreekbaar

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Goede website en mooie prijzen

Actief communiceren met de klant als een product langer op zich laat wachten. Ik heb 25-08 een product besteld, met als bijschrift dat er geen levertijd bekend is. Na ongeveer 2 weken heb ik aangegeven dat ik benieuwd ben naar de verwachte leverdatum, als antwoord kreeg ik dat hij in week 38 word verwacht. In week 39 vraag ik opnieuw wat de verwachte leverdatum is, nu krijg ik te horen dat hij in week 40 word verwacht. Eind week 40 vraag ik opnieuw wat de verwachte leverdatum is, het antwoord is dat ze hem die dag verwachten en dan dezelfde dag of begin volgende week versturen naar mij. Halverwege week 41 vraag ik opnieuw naar de verwachte leverdatum, hij zou donderdag binnenkomen en gelijk naar mij verstuurd worden. Begin week 42 weer gevraagd naar de leverdatum, ik krijg te horen dat een collega mij op vrijdag een mailtje had moeten sturen met de mededeling dat hij vandaag tussen 11:00&16:00 bij doublepoint zou binnenkomen en gelijk naar mij verstuurd zou worden. Ik heb op het moment van schrijven nog geen verzendbevestiging gehad. Ik heb er geen problemen mee dat het langer duurt, ik heb hem immers gekocht met de wetenschap dat er geen levertermijn bekend was, maar de manier waarop er (niet) gecommuniceerd word vind ik niet netjes

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

slechte service

kijk voorbeld bol.com of coolbleu top service

Pluspunten

Zeer makkelikke website om te bestellen. Alles liepmzeer efficient

Pluspunten

goede service

Pluspunten

Perfecte levering, zoals verwacht.

Tot op heden niks.

Pluspunten

Prima aanbieding ontvangen! Keurig geleverd in omdoos! Tevreden en blij genieten van het product.

37 Satellietbaan

Hillegom 2181MG