Pluspunten

Prima bedrijf, goedelevering.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

duidelijke website,kortingscode.

actief op de hoogte houden . updates bij annulering actiever/sneller doorvoeren. sneller crediteren hoewel het nog net binnen de termijn was.

Pluspunten

De levering heeft op zich laten wachten door externe factoren. Double Point had de bestelling kunnen annuleren maar bleven hun best doen om te leveren. Hebben uiteindelijk tegen een hele goede deal een upgrade aangeboden voor een hele mooie prijs. Ik ben heel blij dat ik hen het vertrouwen heb gegeven en zij aan mij. Top speakers in huis en zeer verguld mee. Voor mij een dik compliment aan Double Point! En tip: zoek je top speakers overweeg dan de RF 7 MK3. En koop die bij Double Point.

Ik zie geen verbeterpunten in mijn ervaring met Double Point. Ik las wel recensies waar mensen klaagden over de langere levering. Maar als consument moet je je ook realiseren dat een tussenschakel in de vorm van een winkel of een webshop afhankelijk is van een importeur of toeleverancier. Het gaat er om hoe je omgaat met situaties waar de verwachting niet kan worden waargemaakt. En het gaat erom welke ruimte je geeft als klant om tot een goede oplossing te komen.

Pluspunten

Ik had het artikel waarvoor ik interesse had goedkoper gevonden. Na contactname met Doublepoint kreeg ik dezelfde prijs met extra korting. Levering na 1 dag al. Top service !!!!

Pluspunten

Mooi assortiment, snelle after-sales-reactietijd. Zeer correcte afhandeling van missend onderdeel bij initiële levering. Ik werd netjes op de afgesproken momenten teruggebeld en up-to-date gehouden over de voortgang. Wat dat betreft een voorbeeld voor veel andere webshops!!

Bij levering van HiFi-versterker ontbraken afstandsbediening en handleiding. Slordig, maar na vlot verlopend contact met de klantenservice (thanks Maarten!) werd dit zeer correct en naar volle tevredenheid afgehandeld.

Pluspunten

Prix adaptés et livraison rapide

Produits Yamaha

Pluspunten

Mooie website met goede apparatuur. Snelle en degelijke levering. Goede aftersales.

Pluspunten

Zeer snelle levering Goedkoopste prijs Ruime keuze in betaalmogelijkheden Goede Track n Trace Ruim assortiment

Pluspunten

Zeer goede service. Snelle levering.

Pluspunten

Overzichtelijke site, snelle levering en ook telefonisch snel en vriendelijk te woord gestaan. Tel daarbij ook nog de scherpe prijzen en dan is dit een winkel om terug te komen!!

Pluspunten

Snelle levering en scherpe prijzen

Pluspunten

Snelle levering in overleg en ze houden zich netjes aan de ergens anders goedkoper dan die prijs + nog 5% korting!

Pluspunten

Goede Service en snelle levering. Ook de prijzen zijn goed.

Pluspunten

Goedkoop, snelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Er bleef weinig over van het verjaardagscadeau voor mijn man. Niet alleen werd het pakket verzonden terwijl ik voor afhalen had gekozen, de speaker was ook niet in een omdoos verpakt (wel fijn voor het milieu).

Pluspunten

Correcte prijzen, snelle service, handige website

Pluspunten

Goeie prijzen vooral bij de seconddeals

Levertijd

Pluspunten

Prima en snelle levering en vriendelijk te woord gestaan

Pluspunten

Deze week de teac tn300 platenspeler besteld en de volgende dag gekregen. Telefonisch contact verloopt bij dit bedrijf heel makkelijk, je krijgt gelijk iemand aan de lijn die je kan helpen. De naaldreiniger was niet op voorraad en na een 2e telefoontje, weer zo eenvoudig, gelijk een mail gekregen met de verwachte datum. Super!

Pluspunten

Heel vriendelijk geholpen via de telefoon naar mijn mening ook deskundig Volgende aankoop doe ik weer bij Doublepoint Zeer tevreden

Pluspunten

Snel bezorgd. Uitstekend verpakt. Beschrijving website voor product correct!

Pluspunten

- uitgebreide speaker set van Klipsch aangeschaft - Duidelijke specs op productpagina - netjes verpakt, niet zichtbaar voor bezorger.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

First item I bought was delivered on time without problem

Second item I bought became a nightmare - Ordered 4 June with "next day delivery" - still not arrived. - They replied to my initieal Emails telling me it would be delivered at a certain date - but it wasn't and now they are not replying to my emails. - They are lying when I call them saying the package is with DHL and they would send me the Track&Trace codes - still waiting one week later - I hope they refund my purchase but I am not very confident of that either at this point

Pluspunten

Wat ik zocht, op voorraad, de beste prijs èn ook nog vlot geleverd!

Wellicht een iets fijnere menu structuur voor gebruik op mobiel. Ik miste nml de zoekfunctie. Ook kunnen filteren (op wired/wireless bijvoorbeeld) zou enorm helpen!

Pluspunten

Door een medewerker deskundig en bereidwillig te woord gestaan.

Ik mis het merk KEF in het assortiment. Zou een mooie toevoeging zijn....

37 Satellietbaan

Hillegom 2181MG