Pluspunten

Snel en correct geleverd

Eigenlijk totaal geen opmerking

Pluspunten

Alles vlot en duidelijk geregeld en zeer snelle levering

Doe zo verder

Pluspunten

Super goed advies vies de telefoon. Daarna snelle bezorging. Verdiend daarom 5 sterren! Blij mee.

Pluspunten

Snelle en fijne levering.

Geen verbeteringen te benoemen ga zo door.

Pluspunten

Goede service, ga zo door

Pluspunten

Na onderzoek op internet de gewenste receiver (Denon AVR-X2400H) een mooie en veel lagere prijs bij Amazon.de dan de NL prijzen heb ik er een mailtje aan gewaagd naar Doublepoint. Geen enkel probleem,Doublepoint gaat gewoon met de prijs mee. TOP!

Misschien een extra verpakking om de originele verpakking doen. Ik had toevallig 2 pakketjes via DHL op die dag en hij wilde maar 1 pakket afleveren. Als ik zomaar getekend had voor ontvangst kon ik naar mijn receiver fluiten,ik had nl getekend. Al meerdere slechte ervaringen gehad met DHL (verdwenen pakketjes en bij communicatie met DHL gewoon doodleuk vertellen dat ze achterovergedrukt zijn door t personeel)

Pluspunten

Snelle levering top service

Pluspunten

Doublepoint geeft op de website aan dat als er ergens een product goedkoper wordt aangeboden, zij dan onder die prijs een aanbod doen. Dit is echt klasse. Levering is ook goed, volgens afspraak. TOP

Goed bezig, ga zo door!

Pluspunten

Ben altijd erg voorzichtig met het doen van online aankopen, omdat je eigenlijk helemaal geen contact hebt met het bedrijf. Daarnaast kan iedereen maar een winkel beginnen online. Toch de keuze gemaakt om hier te bestellen. Achteraf helemaal geen spijt gehad. Toch van te voren even gebeld en alles was op voorraad. Na de bestelling ontving ik al binnen een uur de track en trace code. Toch fijn dat je dan gelijk je zending kan volgen. Een goed en degelijk product werd de volgende dag geleverd.

Alles verliep zoals ik had gehoopt

Pluspunten

From south-west France I received my order within 48 hours – at a cost that could not be beaten in France (considerably more here) and with free delivery. What more could I ask for? I am very impressed with Doublepoint and thoroughly recommend them for their competitive pricing, free delivery of goods over 50€ and speed of delivery. I certainly will be using them again.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bestelling werd niet op de aangegeven dag geleverd. Na telefonisch contact is dit meteen in orde gebracht.

Pluspunten

Snelle adequate levering naar Belgie. Netjes verpakt.

Gaat zo door

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Op zondag 4 maart een paar Dali Zensor 3 luidsprekers besteld en betaald. Deze waren in voorraad en zouden de volgende dag worden geleverd. Maandag 5 maart niets ontvangen. Geen probleem, kans is klein dat men op zondag verstuurt. Dinsdag nog niets. Woensdag nog niets. Nog steeds geen verzendbevestiging gekregen. Vriendelijke mail gestuurd. Op donderdag antwoord van een medewerker van Doublepoint gekregen inzake de Dali speakers 'de speakers bezitten fouten die verholpen moeten worden'. Men kan pas begin april leveren. Speakers staan echter nog steeds voorradig op de website. Men stelt 2 alternatieven voor, één ongeveer gelijk in prijs, een ander veel duurder. Ik laat vriendelijk weten geen interesse te hebben, annuleer het order en vraag mijn geld terug. Daar wordt geen probleem van gemaakt en men ging het geld binnen de 1 tot 6 dagen terugstorten. Na 9 dagen nog geen geld terug. Een boze mail gestuurd waarop men terugstuurt dat men het ging uitzoeken. Ondertussen 24 maart. Men is nog steeds aan het uitzoeken. Ik heb nog steeds mijn geld niet terug. Gelukkig werd betaald met een betaalmiddel welke garantie biedt. De Dali Zensor 3 speakers zijn op de website nog steeds te verkrijgen: 'vandaag besteld, morgen geleverd'. Dit is de gehele tijd niet anders geweest. Al heel veel online aangekocht, zelden problemen gehad. Dit was de eerste keer bij Doublepoint en vast en zeker mijn laatste keer. Bij hen aangekocht omdat zij de speakers nog 'in voorraad' hadden. Zo hoort het

Pluspunten

snelle levering, onbeschadigd produkt. Site info bleek onjuist van apparaat. Apparaat zonder probleem terugkunnen sturen voor een andere met duizend maal excusses. Apparaat nog niet binnen maar heb er alle vertrouwen in dat het goed komt.

juiste apparaat specificaties op site info.

Pluspunten

Weer een prima ervaring. Tot de volgende keer weer.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Het product voldeed aan de verwachtingen.

De levering van mijn bestelling heeft meer dan een maand op zich laten wachten terwijl deze voorzien was binnen 1 à 2 werkdagen. Ik heb vele malen contact gehad met de klantendienst. Ik werd weliswaar steeds vriendelijk te woord gestaan maar er kwam maar geen oplossing voor mijn probleem. Allerhande redenen werden ten berde gebracht waarom mijn bestelling er niet was. Uiteindelijk ben ik akkoord gegaan met een opleg voor een iets duurder product omdat ik niet langer wenste te wachten. Ook dan moest ik nog even geduld opbrengen. Misschien kunnen ze de vraag niet aan maar in elk geval was voor mij de service niet voldoende. Ik heb niet het oorspornkelijke bestelde product ontvangen, bijbetaald en mijn bestelling veel te laat ontvangen.

Pluspunten

Voor ik mijn bestelling had geplaatst heb ik eerst telefonisch contact gehad met Doublepoint en werd snel en netjes te woord gestaan.

Geen zo door gaan.

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt.

Pluspunten

Ruim twee jaar geleden een Skull Candy hoofdtelefoon besteld bij Doublepoint. Maar omdat Doublepoint de bestelde niet meer op voorraad had, werd ik gebeld met de vraag of mijn zoon interesse had in een duurdere exemplaar maar hij krijgt het dan wel voor de prijs van de bestelling. Natuurlijk mee akkoord gegaan en de hoofdtelefoon werd voor de feestdagen afgeleverd. Nu ruim twee jaar later is de kabel defect. Geluid was niet meer in stereo. Contact gehad met Doublepoint (Fabian). Defect voorgelegd maar helaas niet meer binnen de garantie. Blijkt nu dat de kabel van Skull Candy Crusher moeilijk te verkrijgen is. Kreeg nog wel een naam van een site waar ik misschien deze kabel kan bestellen. Maar helaas, nul op rekest. Toen had Fabian toch een kabel (ergens iggen ;-)) en deze kosteloos naar ons toegestuurd. Dit is service ten top. Ruim 2 jaar geleden en vandaag de dag! Men denkt mee om naar een zo goed mogelijk oplossing te komen. En mijn zoon kan weer met zijn hoofdtelefoon in stereo naar muziek luisteren!!

Pluspunten

Ik vind het een zeer goede website. Zeker een aanrader, ze zijn erg snel met het verzenden van de bestelling. Kortom een top site.

Pluspunten

Koptelefoon van Skullcandy gekocht voor 65 euro die bij de Mediamarkt voor 97 euro in de winkel ligt incl gratis verzenden en de volgende dag al in huis. Super voor mekaar daar!!

Pluspunten

Snelle levering en goede prijs voor het product.

Pluspunten

Super goedkoop in vergelijking met anderen. Snelle levering.

Pluspunten

Snelle en vertrouwbare levering. Heldere website. Goede prijs- en kwaliteitsverhouding

Pluspunten

Prima bereikbaar per telefoon

bestelde product wat later geleverd. Was een zeer goede reden voor, maar had wel even gecommuniceerd kunnen worden.

37 Satellietbaan

Hillegom 2181MG