Pluspunten

Het geleverde artikel voldoet aan de verwachtingen. Goede prijs/kwaliteit.

Verzending DHL niet optimaal. Te weinig en te laat invloed op leveringsmoment.

Pluspunten

scherpe prijs snelle levering

geen

Pluspunten

alles was in principe goed

ik zou mijn oude apparaat meegeven maar dit vergat ik en de bezorger van DHL zei er ook niets over

Pluspunten

Goede ervaring weer. Snelle levering

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Een van de slechtste ervaringen die ik heb gehad met een webshop. Ik onderschrijf de aangegeven minpunten m.b.t. kennisgeving en klantvriendelijkheid door andere reviewers. In het kort: ruim een week geleden bestelde ik een artikel van een paar honderd euro, waarbij ik koos voor een uitgestelde bezorgdatum (ipv de aangegeven 1-3 werkdagen wilde ik het artikel na 5 werkdagen ontvangen). Op de bezorgdag nog geen verzendbevestiging gehad, en na contact met de klantenservice bleek dat het bestelde artikel niet op voorraad was en, sterker nog, nooit meer leverbaar zou zijn. Ik kon wel een nieuwere versie van het artikel ontvangen tegen een 'kleine meerprijs' van 100 euro. Het getuigt van extreem belabberde service en nonchalance dat dit artikel überhaupt te bestellen was, dat Doublepoint zich niet geroepen voelt om het feit dat het artikel nooit meer leverbaar is te communiceren en afwacht totdat de klant zelf contact opneemt, en bij het contact opnemen niet eens een excuses wordt aangeboden voor deze bizarre gang van zaken. Deze 'manier van werken' heeft zelfs wat weg van een verkooptruc, aangezien het artikel (Jamo S626 HCS) nog steeds te bestellen en af te rekenen is via de website, terwijl deze dus nooit meer leverbaar zal zijn. Als je hier dan zelf contact over opneemt komen ze met een 'beter aanbod' tegen een 'iets hoger tarief'. Walgelijk hoe deze webshop handelt.

Pluspunten

Snelle adequate opvolging vragen. Excellente service.

Pluspunten

Snelle verzending, veel betaal opties, redelijke prijzen en veel op voorraad.

Nog niet gevonden

Pluspunten

Goede snelle levering

Pluspunten

Prima service, adequate levering, uitstekend product.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen.

3,5 week geleden een bestelling geplaatst voor een home cinema set. Beloofde levertijd was 6 werkdagen. 6 werkdagen later nog niets ontvangen. Mailcontact gehad en werd later diezelfde week beloofd. 1 week later nog steeds niet ontvangen en dus weer gevraagd om een update. Aantal dagen later weer om een update gevraagd omdat ik inmiddels nog geen reactie heb gehad. Vervolgens wordt aangegeven dat er telefonisch contact nodig is. Meerdere keren gebeld gedurende die week en elke keer te horen gekregen dat niemand momenteel te spreken is die er meer van weet maar dat ik 100% nog diezelfde dag wordt terug gebeld. Wordt wederom niet gedaan. Ook mijn onderhand dagelijkse mails waarin ik om updates vraag worden genegeerd. Inmiddels zijn we dus 3,5 week verder en ik heb nog steeds geen flauw idee wat er aan de hand is en of ze ooit nog van plan zijn mijn bestelling te leveren. Dus kortom: - beloofde bezorgdatum wordt niet gehaald - je zult nooit updates vanuit Doublepoint uit zichzelf ontvangen - beloftes worden continu gemaakt maar nooit waargemaakt - zodra het ook maar enigszins lastig worden je mails genegeerd Mocht je twijfelen om hier te bestellen doe het niet. De kans zal vast klein zijn dat het mis gaat, maar als het eenmaal misgaat is het 1 van de grootste puinhopen die je kan tegenkomen.

Pluspunten

Zeer soepel en betrouwbaar.

Pluspunten

Snelle beantwoording mail en snelleverzending. Laat in de middag besteld, volgende dag in huis.

Geen.

Pluspunten

Bestellen ging eenvoudig en levering was precies volgens afspraak

Pluspunten

Een tijd geleden een stereo installatie gekocht bij deze webwinkel. Eerst voorzien van een advies, aangezien er online veel keuze is tussen verschillende speakers / amp's. Gezien mijn budget kon ik al een hoop filteren en met hulp van een medewerker van de winkel hebben we een top drie samen gesteld. Daarvoor had ik duidelijk een aantal min en plus punten ontvangen per model, waarna ik de beslissing heb kunnen nemen. Met in mijn achterhoofd ik eventueel de set kon ruilen voor een andere binnen 14 dagen. Uitstekend, mijn keuze was goed. Ook nadat ik de set had werd er nog tijd aan mij besteedt. Zo werden bijvoorbeeld de vragen gesteld van of de set wel goed was aangesloten etc. Leuk om dit mee te maken. Dan weet je ook zeker je de set goed hebt aangesloten.

Pluspunten

Snelle levering goedkoop

Niks is top hou dit vast

Pluspunten

Goede klantenservice Eerlijke prijzen Snelle levering, ik had mijn klipsch speakers nog binnen 24 uur binnen!

Geen naar mijn weten.

Pluspunten

Snelle levering en komen de afspraken na, scherpste prijs van Nederland.

Concrete korte lijnen voor de communicatie, klein verbeterpuntje zou het tijdig informeren zijn over serviceafhandelingen. Verder zeer tevreden!

Pluspunten

Snelle levering en correcte service. Ben voor een SECOND DEAL product gegaan. Was zeer degelijk verpakt en geen gebruikssporen te zien zoals reeds meegedeeld op de website.

Pluspunten

Ik betaalde een goede prijs voor een goed apparaat.

Pluspunten

Bestelling geplaats en levering perfect op de aangegeven dag. Navraag bij klantenservice wordt per direct beantwoord. Zeer snelle reactie.

Pluspunten

snelle reactie. vriendelijk personeel. To the point. en de laagste prijs, gegarandeerd

Pluspunten

Nette prijzen, snelle levering!

37 Satellietbaan

Hillegom 2181MG