Pluspunten
VerbeterpuntenAls je beloofd een tegoed bon mee te sturen dat dat dan.ook gebeurt
Beste meneer, mevrouw, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je ervaring. Wij sturen eventuele tegoed bonnen altijd mee doormiddel van een dokulop op de verpakking. Zou je wellicht nog op de verpakking kunnen kijken of het daarop zit? Fijne avond, Doublepoint
Pluspunten
Snelle levering, makkelijk te bestellen Snel antwoord via de mail
VerbeterpuntenGraag aangeven als niet alles in 1x geleverd kan worden en dit op factuur aanpassen
Beste Jet, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je ervaring. Wij zullen je positieve feedback intern doorzetten, zodat wij onze service kunnen verbeteren! Wij zien je graag weer snel terug op Doublepoint.nl. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Pluspunten
Snelle levering en lage prijs
Beste M, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je ervaring! Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Pluspunten
Snelle levering en heldere communicatie! De prijzen zijn ook gunstig.
VerbeterpuntenJe kunt niet kiezen in de bezorger (bijv PostNL).
Beste Amar, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je ervaring en het delen van je positieve feedback. Wij zullen dit intern meenemen. Binnenkort is het mogelijk om verschillende bezorgopties/vervoerders te selecteren tijdens het afrekenen. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Pluspunten
Geweldige service, goede communicatie, levering perfect. Aanrader!
Beste Hans, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je ervaring! Wij hopen dat je momenteel veel plezier ervaart met het aangekochte product. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Pluspunten
Goede en snelle afhandeling! Telefonisch goed bereikbaar en vriendelijk personeel dat vakkundig te woord staat.
Pluspunten
Snelle en correcte levering van duidelijke website.
Pluspunten
Geweldig. Lang verhaal kort: er ging even iets mis omdat de speaker die we hadden besteld niet meer leverbaar was maar Doublepoint heeft een heel mooi alternatief verzorgd. Wij zijn helemaal happy. Super klantenservice! Doublepoint: van harte aanbevolen.
VerbeterpuntenKlein puntje.....de site een ietsje beter bijhouden?
Pluspunten
Zeer snelle levering, Goede site. Top
Beste Jan, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van uw ervaring! Wij zien u graag weer snel terug op Doublepoint.nl. Fijne avond, Het team van Doublepoint
Pluspunten
Product was aantrekkelijk geprijsd. Snelle correcte levering.
Beste P. Puk, Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om een review te plaatsen! Wij hopen dat u veel plezier heeft met het aangekochte product. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Pluspunten
Prima service, (nog) geen 5 sterren daar ik product nog maar net binnen heb.
VerbeterpuntenVooralsnog geen
Pluspunten
Deze mannen van Doublepoint weten wat klantgerichtheid is! Ik koop nu al een paar jaar audio apparatuur via deze prima webwinkel en naar volle tevredenheid mag ik zeggen. Na een vervelend conflict met een fabrikant is Doublepoint voor mij in de bres gesprongen en heeft mij op uitermate professionele wijze geholpen. Ik ben hen dan ook zeer dankbaar! Dit handelen laat zien dat er een verschil is tussen webwinkel A of webwinkel B. Ik ben dan ook zeer tevreden over Doublepoint en kan ze iedereen van harte aanbevelen. Naast een snelle en zeer correcte levering bieden zij ook de service die je verwacht in een echte HiFi winkel. En laat Doublepoint nou ook nog een van de goedkoopste aanbieders zijn! "Uitstekend" als waardering dekt eigenlijk nog de lading niet van de excellente service die zij bieden aan hun klanten. Voor mij blijven deze mannen DE vaste leverancier van audio apparatuur!
VerbeterpuntenGeen. Een echte luisterruimte zou de kers op de taart zijn.
Pluspunten
Telefonisch ook goed bereikbaar.
VerbeterpuntenLeverdatum aanhouden zoals die kan worden opgegeven bij de bestelling.
Beste B., Hartelijk bedankt voor het plaatsen van uw review! Wij zullen uw positieve feedback intern doorzetten, zodat wij dit kunnen nakijken. Bedankt hiervoor. Wij wensen u een hele fijne avond. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Pluspunten
1) respectabele reactie snelheid na het opnemen van contact met doublepoint, zowel per e-mail als telefonisch; 2) mijn ervaring was dat zelfs in het weekend en zelfs in de avonduren gereageerd werd op een door mij verstuurde mail met een vraag; 3) duidelijke inhoudelijke uitleg over zowel technische als simpele gebruiks vragen; 4) makkelijk en overzichtelijk betaalsysteem met de daarbij behorende administratieve afronding; 5) tot (voorlopig) slot is er bij doublepoint aandacht voor een smallere beurs (in mijn geval aow-er) en kun je dit bespreken.
VerbeterpuntenDit bedrijf mag zich op internet gerust meer profileren. De kwaliteit van producten en de dienstverlening mogen volop gekend zijn.
Beste Jan, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van uw ervaring en de uitgebreide onderbouwing. Wij zullen uw punten ook doorzetten naar de betreffende collega's die u hebben geholpen. Bedankt! Wij zien u graag weer snel terug op Doublepoint.nl! Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Pluspunten
Prijs van de cd speler bleek bij afrekenen via de site af te wijken van de aanbiedingsprijs. Werd door het bedrijf snel gecorrigeerd.
Pluspunten
Telefonisch wel bereikbaar en bellen ook terug
VerbeterpuntenZe bieden producten aan die niet meer leverbaar zijn zoals bv. De Jamo J 110 en als je na een week nog niets geleverd hebt en er zelf achteraan belt vertellen ze dat ze het aankoopbedrag terugstorten; Dit duurt dan ook nog weer 6 dagen.
Beste Rick, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je ervaring. Wij betreuren de situatie dat wij de Jamo J110 niet meer hebben kunnen leveren. De levertijd was helaas op aanvraag, omdat het voor ons onbekend was wanneer wij deze zouden ontvangen. Wij hopen dat je momenteel wel geniet van een andere subwoofer en graag helpen wij je de volgende keer weer! Met vriendelijke groet en fijne avond, Het team van Doublepoint
Pluspunten
Voor het eerst mijn product besteld via deze website. Vanwege een lage prijsnotering in de vergelijker, zo terecht gekomen. Product informatie is ok, mag iets uitgebreider. Maar was wel duidelijk. Verder betreft levering, was snel en goed verpakt en te volgen.
VerbeterpuntenMisschien avond levering
Pluspunten
Ik wilde een Onkyo Versterker kopen. Even contact opgenomen voor info. Heel netjes te woord gestaan. Besteld...de volgende dag bezorgd. En dat noem ik nu service..Klasse Doublepoint
Pluspunten
Vlotte verzending, artikel niet op stock maar toch beter alternatief leveren om de klant vlot te bedienen!
Beste Thijs, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je review! Wij waarderen het dat je de tijd hebt genomen om deze review te plaatsen. Wij zien je graag snel weer terug op Doublepoint.nl! Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Pluspunten
Nadat mijn adres gegevens door mijzelf niet correct waren ingevuld werd ik gebeld, netjes te woord gestaan en werd alles snel geregeld.
VerbeterpuntenMisschien iets volledigere product informatie op de site. Is nu soms wat summier
Beste Bart, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je ervaring en de positieve feedback. Wij zullen deze feedback geven aan de content afdeling om ervoor te zorgen dat dit nog vollediger wordt. Fijne avond. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Pluspunten
snelle levering, ook snelle reactie nadat ik op zondag (!) een mail had gestuurd, werd op dezelfde dag terug gemaild, dat was klasse.
Verbeterpuntenweet ik niet zo een twee drie
Beste Johan, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je ervaring. Graag zien wij je snel weer terug op Doublepoint.nl! Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Pluspunten
Snelle en heldere communicatie en de scherpste prijzen van Nederland. Hier zouden anderen een voorbeeld aan moeten nemen, tevens snelle uitlevering
Beste Oscar, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je ervaring! Wij waarderen het dat je de tijd hebt genomen om deze ervaring met ons te plaatsen. Wij zien je graag weer snel terug op Doublepoint.nl! Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Pluspunten
Snel binnen. Alles netjes.
VerbeterpuntenTrack en trace snapte ik niet meteen. Maar kreeg nieuwe mailtje het verzonden was en toen was het alsnog duidelijk.
Beste Marjolein, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je ervaring. Bedankt voor je feedback, momenteel zijn wij bezig om de verzendemail duidelijker te maken zodat het gelijk zichtbaar is hoelaat de chauffeur bij je is! Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Pluspunten
Snelle levering. Zeer scherpe prijs in vergelijking met andere sites.
Beste Rene, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je ervaring! Wij zien je graag weer snel terug bij Doublepoint.nl. Fijne avond, Het team van Doublepoint