Pluspunten
Aantrekkelijke prijzen.
VerbeterpuntenStroom op bestelling en niet op verzending Geen informatie of leesbaarheid over eerdere bestellingen antwoorden op e-mails die zijn verzonden naar hun goed humeur ...
Pluspunten
- Snel, accuraat en kordaat! - Goede website - Uitstekende service
Verbeterpunten- Helemaal niks
Beste Simon, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van uw ervaring over onze service! Wij waarderen het dat u de moeite heeft genomen om tijd vrij te maken om deze review te plaatsen. Wij zien u graag weer snel terug op Doublepoint.nl! Tot snel, Het Doublepoint team
Pluspunten
Een nieuwe receiver gekocht tijdens BlackFriday. Op vrijdag besteld, netjes bezorg door dhl op zaterdag. Zat een goede beschrijving bij, waardoor alles goed en duidelijk werkt. Prima mailcontact en informatie over de bestelling en levering. Super.
Pluspunten
Ik kreeg 20% korting op Black Friday, waardoor het artikel 150,- euro goedkoper was dan bij de concurrent. Chatten met verkoper ging snel en eenvoudig. Het artikel was goed verpakt en overtreft alle verwachtingen. De helpdesk is professioneel en vriendelijk. Dit was mijn eerste aanschaf bij Doublepoint en ik zou ze aan anderen aanbevelen.
VerbeterpuntenEr waren leveringsproblemen met 2 van 4 speakers. Hiervoor werd ik wel gewaarschuwd (ivm Black Friday), maar de beloofde leveringsdatum werd uiteindelijk 3 keer opgeschoven. Op de website stond op moment van aanschaf: "direct leverbaar, binnen 24 uur in huis". Dat werd uiteindelijk anderhalve week later. Pas na de derde keer ontving ik op mijn verzoek een tracking code van DHL en werd het netjes geleverd. De klantenservice reageerde snel en vriendelijk op mijn emails, maar dit blijft toch een verbeterpunt.
Geachte heer, mevrouw, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van uw ervaring! Wij betreuren de situatie dat een gedeelte van de zending niet op tijd is geleverd. Wij zullen dit dan ook verder intern onderzoeken. Door het succes van BlackFriday in Nederland zijn helaas veel zendingen vertraagd (en in combinatie met Sinterklaas). Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Pluspunten
Aardige, behulpzame en eerlijke mensen.
VerbeterpuntenCommunicatie bij vertraagde levering was niet goed. Ik moest er zelf een paar keer achteraan. Aangekondigde vertraging van 6 dagen werd bijna drie weken.
Pluspunten
Een mooie heldere site. Duidelijke communicatie. Volkomen alles verlopen zoals wordt gezegd.
Beste Anita, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van uw ervaring! Wij zien u graag weer snel terug op Doublepoint.nl! Fijn weekend, Het team van Doublepoint
Pluspunten
Pluspunten
Vriendelijke behandeling aan de telefoon. Prijzen liggen goed competitief.
VerbeterpuntenDe levertijd werd verkeerd gecommuniceerd helaas toen ik belde. Na een tweede keer bellen na een week kreeg ik een ander antwoord. Uiteindelijk goed gekomen.
Beste Jeroen, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van uw ervaring! Wij waarderen dat u de moeite heeft genomen om tijd vrij te maken om deze review te plaatsen. Wij betreuren de situatie dat de zending niet binnen 24 uur geleverd is. Dit zullen wij dan ook intern bekijken. Helaas hebben wij geconstateerd dat vanwege BlackFriday en Sinterklaas een aantal zendingen vertraagd zijn geraakt door de drukte bij de vervoerders. Wij zien u graag weer snel terug op Doublepoint.nl! Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Pluspunten
Product besteld via Marktplaats. Snelle afhandeling en levering.
Beste Sjaak, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van uw review! Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Pluspunten
Handelt zoals afgesproken Snelle levering
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk en zeer snelle levering van bestelde goederen. Prijs is marktconform en concurrerend.
Beste Barry, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van uw ervaring! Wij zien u graag weer snel terug op Doublepoint.nl! Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Pluspunten
Goede prijzen, Reageert snel op vragen,
VerbeterpuntenVerzending liet op zich wachten. Volgende dag werd 5 dagen later.
Pluspunten
Goedkoop
VerbeterpuntenCommunicatie met klanten. Verzending volgens afspraak nakomen.
Pluspunten
Goede bereikbaarheid zowel telefonisch als via de chat. Snelle levering indien artikel op voorraad. Klantvriendelijk en servicegericht.
VerbeterpuntenBij een recente bestelling had ik niet in de gaten dat er 1 product niet op voorraad bleek te zijn. Order was wel uitgeleverd maar zending van 1 product zou later volgen. (N.B. Dit was wel op Black Friday). Ik heb alleen berichtgeving daarover niet kunnen vinden. Moest blijkbaar via trackingnummer.
Pluspunten
Een zeer snelle reactie en ook zeer vriendelijk te woord gestaan. Ik vind dit bedrijf kundig en ervaren men denkt met je mee. Na betaling had ik het gekochte ook echt de volgende dag in huis. Ik ga hier zeker vaker kopen
Pluspunten
Het bestelde product was niet meer leverbaar hierdoor kreeg ik een alternatief aangeboden wat eigenlijk duurder was maar tegen de prijs van het bestelde product. Toppie
Pluspunten
Op de site kun je chatten en vrijwel direct krijg je antwoord. Ik werd proactief benaderd om een actie tegoed direct te kunnen verzilveren. Levering was zoals beloofd de volgende dag (zaterdag).
Pluspunten
Duidelijke website, levering tussen 18:00 uur en 21:00. Van te voren netjes bericht met track&trace.
VerbeterpuntenKortingskaart van€ 25,- zat niet bij levering, wel 5% maar is minder
communicatie kan véél beter. Vandaag besteld, morgen in huis. In mijn geval ècht niet. Na anderhalve week zelf maar gebeld en toen moeten vernemen dat het door mij bestelde artikel niet meer leverbaar was... Uiteindelijk wel een alternatief gekregen.
Pluspunten
Overzichtelijke website. Product goed verpakt. Scherpe prijs.
VerbeterpuntenMogelijkheid om te bezorgen bij afhaalpunt.
Pluspunten
Fijn bedrijf. Goede, snelle communicatie en komt alle beloftes na. Uitstekende prijzen. Zeker een aanrader +++AAA++
Beste Don, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van uw ervaring! Wij hopen dat u veel plezier heeft met uw aankoop. Indien u nog vragen heeft, vernemen wij deze graag. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Pluspunten
Snelle service en laagste prijsgarantie.
Pluspunten
Een duidelijke website en een sneller levering.
Pluspunten
- Snelle levering
Beste Frans, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van uw ervaring over Doublepoint! Wij hopen dat u momenteel veel plezier heeft met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Pluspunten
Nette service