Pluspunten
Top service en vlotte levering
VerbeterpuntenAls je een cadeautje beloofd moet je dat wel nakomen..
Pluspunten
Goede prijzen. Goede service.
Pluspunten
De slogan (Heb je dit product ergens anders goedkoper of voor dezelfde prijs gezien?) Geloof mij maar, Doublepoint maakt het waar! + 5% korting erboven op. Heb een goede ervaring aan over gehouden, en ik koop er beslist weer.
VerbeterpuntenOp moment geen
Pluspunten
Snelle en positieve afhandeling van mijn bestelling. Prettig contact met klantenservice.
Pluspunten
Na aanschaf van een nieuwe TV bleek ineens dat ik ook mijn receiver moest vervangen, tja dat nieuwe HDR signaal moet ook door je receiver ondersteund worden. Ondanks dat ik een redelijke audiofanaat ben was ik toch niet van plan om weer € 1000+ uit te geven aan een receiver en was eigenlijk al aan het kijken naar 2e hands Denon/Marantz totdat ik voor het eerst de webshop van Doublepoint tegen kwam met daarop een wel heel erg interessante aanbieding van een Onkyo receiver. Toch wel een beetje terughoudend over de prestaties van Onkyo heb ik een paar keer contact gehad met Doublepoint via telefoon en mail. Er werd mij verzekerd dat de geluidskwaliteit niet tegen zou vallen en de receiver wel degelijk goed zou presteren met mijn high-end Canton speakers. Mocht ik desondanks toch niet tevreden zijn kon ik de receiver gewoon retourneren of omruilen voor een ander merk. Top! Alle twijfel weggenomen dus ik heb de Onkyo receiver besteld, inclusief 2 van die speciale Atmos speakers, gewoon voor de fun om eens te proberen wat dat Atmos voorstelt. Helaas was er iets mis met de toelevering want na een paar dagen was mijn bestelling nog niet binnen. Na telefonisch contact werd me duidelijk dat er een kink in de kabel was gekomen met de toelevering. Ik had mijn oude receiver al verkocht via MP dus had een probleem. Er werd mij direct een alternatief aangeboden, een hoger model van de receiver voor slechts een beetje bijbetaling. Deze heb ik de volgende dag ontvangen en klinkt perfect!
VerbeterpuntenOndanks dat ten tijde van mijn bestelling de webshop aangaf dat er voorraad was, was mijn bestelling na een paar dagen helaas nog niet binnen. Ik moest toen zelf contact opnemen om te informeren naar de levering. Het zou beter zijn als er al direct eerlijke levertijden worden vermeld op de webshop (verwachtingsmanagement) of dat er proactief contact was opgenomen dat de levering wat later zou worden. De receiver is netjes opgelost d.m.v. een alternatief model maar de speakers zijn nog niet geleverd.
Pluspunten
- goede communicatie - scherpe prijzen - keurige afhandeling - in mijn geval lekker in de buurt (gaat dus niet voor iedereen op)
VerbeterpuntenBij afhalen hoeft het product van mij niet nog eens verpakt te worden ( + label voor verzenden??) zonde van tijd en materialen.
Pluspunten
Vlotte klantendienst, prima deal gekregen voor een alternatief toestel wegens niet meer in voorraad
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Het was sowieso lastig een leverancier te vinden die de Klipsch RP-280FA’s (Dolby Atmos speakers) konden leveren (veel partijen hebben ze niet in het assortiment, zonde!). Toen ik ze bij Doublepoint bestelde dacht ik ze dezelfde week al te krijgen. Helaas waren er leveringsproblemen bij de hoofddistributeur van Klipsch in Nederland waardoor ik weken heb moeten wachten op de speakers (6-7 weken). Nu hadden ze bij DoublePoint de order kunnen cancellen, reactief kunnen zijn of gewoon pas een signaal kunnen geven toen ze daadwerkelijk in hun magazijn kwamen, maar ik heb Doublepoint ervaren als een proactieve, mij goed op de hoogte houdende partij zodat ik steeds wist wat de status was. Ook qua prijs / manier van zakendoen vind ik Doublepoint een prettige partij. Toen de speakers in hun magazijn stonden en de DHL vrachtwagen in gingen hebben ze ook netjes foto’s gemaakt dat ze eraan kwamen na al het wachten en op en neer mailen, erg attent! Nu aan het oriënteren op nieuwe surround speakers van Klipsch en ook daar spelen ze een proactieve rol en geven goed advies!
Pluspunten
Lage prijzen en (uiteindelijk) een goede oplossing.
VerbeterpuntenDe processen zijn niet op orde. Ik ben herhaaldelijk verkeerd geïnformeerd en niet teruggebeld waar dat beloofd werd.
Pluspunten
Ik had wat besteld en betaald en helaas was deze niet meer leverbaar. Hierover werd ik geïnformeerd en kreeg een goed aanbod van het nieuwe type. Deze heb ik dan ook gekocht.
Verbeterpuntenals iets niet leverbaar is. Graag dit van de website afhalen. Nu schijnt er bij te hebben gestaan "op aanvraag " in kleine letters. Ik kon alles gewoon afhandelen en betalen en werd door middel van een automatische mail geïnformeerd dat mijn bestelling over 2 dagen bezorgd werd.
Pluspunten
Kwaliteits producten tegen mooie voordelige prijzen. Inderdaad nergens goedkoper. Vriendelijke service aan de telefoon.
VerbeterpuntenDuidelijkere info als een product niet direct leverbaar is. Dus niet "we denken dat het deze week binnenkomt" Daar heeft een klant niks aan. Zeg dan echt wat er aan de hand is.
Pluspunten
Oehlbach kabel besteld van 4mm mooie kabel set speakers echt een upgrade. Snelle service en telefonische hulp.
Pluspunten
Was opzoek naar een nieuwe bluetooth speaker die ik voornamelijk gebruik voor mijn werk. Mede door mijn werkzaamheden was ik wel specifiek opzoek naar een bepaald model en moest deze voorzien zijn van bepaalde specificaties. Ik kwam o.a. uit bij de Heos 1 of een Libratone speaker. Beide op 14 dagen proef ontvangen en getest. Erg sympathiek van doublepoint. Uit eindelijk besloten om te kiezen voor de Heos speaker. Verder was de service prima en volgens verwachting. Netjes een factuuremail ontvangen, waarna de tracktrace volgede. Bezorger van dHL was vriendelijk en het pakket was prima verpakt. Terugsturen van de eerste zending verliep goed. In overleg een ophaal afspraak ingepland via DhL en de volgende dag belde iemand van de retouren gelijk op om de tweede bestelling op te sturen. Super, hierdoor in 1 week tijd mijn beslissing kunnen nemen. Ik denk er over na om mijn speaker verder uit te breiden met een tweede Heos 1 speaker, maar laten we eerst maar deze even uittesten. Bedankt hiervoor.
VerbeterpuntenGeen, misschien meer filmpjes over producten
Pluspunten
- vlotte communicatie (meteen antwoord ontvangen op een vraag) - enorm vriendelijk - snelle verwerking en verzending (leveringsdatum gerespecteerd) - Toestel - seconddeal - in piekfijne staat en zorgvuldig ingepakt geleverd
Pluspunten
Ik heb hier 2 jaar geleden Klipsch oordoppen gekocht. Helaas binnen het 1e jaar zijn deze stuk gegaan. Doublepoint reageerde binnen 1 dag op mijn klacht en er werden gelijk nieuwe toegestuurd. Daarna gingen ze weer binnen een jaar kapot en ik kan nog steeds op dezelfde service van doublepoint rekenen :)
VerbeterpuntenGeen. Uitstekende service en klantvriendelijkheid
Pluspunten
Ondanks leveringsproblemen doen ze hun uiterste best om je tevreden te stellen. Hun service is dan ook meer dan oke en ik ben zeer tevreden. Kan het bedrijf van harte aanraden!!
VerbeterpuntenGeen, service is zoals service hoort te zijn.
Pluspunten
Beste prijzen en prima service, Product goed verpakt! bedankt, Doublepoint team.
Pluspunten
Snelle levering goede service en goedkoper!
veel te grote doos voor zo'n klein pakje, dat had door de brievenbus gepast. En het zou op 3-11 worden bezorgd, daar is niet op gelet. Verder was de bestelling in orde.
Pluspunten
Dit was voor mij de eerste kennismaking met deze winkel. Ik kwam er terecht omdat het de enige Nederlandse webwinkel was waar de draadloze luidsprekers van Sonosconcurrent Riva Audio werden aangeboden. De bestelling verliep vlot, maar een derde partij zorgde voor problemen, waardoor een tweede bestelling moest volgen. De hulp die men verleende bij het oplossen van het probleem was uitzonderlijk: prima werkende chat, telefoontjes die vrijwel elke keer door het bedrijf werden geïnitieerd (ook namens de klant met die derde partij), uitgebreide assistentie bij oplossen van het probleem, in de gaten houden van de 2e bestelling en een follow-up telefoontje na levering. Zelfs met de vertraging van het 2x bestellen was de order ruimschoots in dezelfde week geleverd. Bijzonder hoog serviceniveau. Pas als er wat op te lossen valt, blijkt of een winkel zijn 5 sterren waard is, vind ik. Dat is hier het geval.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle service en snel geleverd. Product was goed verpakt! Top!
VerbeterpuntenBestel bevestiging kreeg ik na 2 uur. Kan iets sneller.
Ik heb op 7-8-2017 een order geplaatst voor 2x een Klipsch RP-160M set en een Klipsch RP-450C Centerspeaker. Zij waren het voordeligst met Klipsch op dat moment en alles was op voorraad; althans, volgens de website. Alles wat fout kon gaan ging ook fout. In eerste instantie hebben ze maar 1x een set gestuurd en van de centerspeaker was geen spoor te bekennen. Iemand daar dacht 1x set= 2x speaker. Ik moest vervolgens de klantenservice uitleggen dat ik 2x een set had besteld en dus 4 speakers en dat ik maar 1 set heb ontvangen en dus 2 speakers. Na een discussie van ruim 4 minuten waar ik toch wel lichtelijk geïrriteerd begon te raken stemde de man in om de andere set toe te sturen. Ik vroeg vervolgens wanneer de centerspeaker binnen kwam en kreeg te horen dat het een week kon duren... dus niet echt op voorraad. De dag erna kreeg ik maar geen verzendbevestiging. Hebben ze de set gewoon nog niet opgestuurd. De dag daarna stuurde ze de set naar het factuuradres en niet het verzendadres. Een week later nog steeds geen centerspeaker. Kennelijk had Klipsch leveringsproblemen, maar andere websites hadden de producten nog wel op voorraad. Dit duurde tot 30-10-2017 met geregeld bellen met klantenservice en iedere keer te horen gekregen dat het nog 6 dagen ging duren. Uiteindelijk speaker binnen gekregen zonder enige excuses of compensatie. Ik bestel hier nooit meer iets.
Pluspunten
Na een lange tijd zoeken naar een specifieke luidspreaker ben ik terecht gekomen bij doublepoint. Ooit is in de VS een speaker gekocht welke ik verder graag wilde uitbreiden. Toevalligerwijs kwam ik dus uit bij doublepoint. Snel besteld en even van te voren gevraagd of zij deze al hadden. Net binnen gekomen werd er aangegeven. snel besteld en na ontvangst gelijk aangesloten. bedankt doublepoint, tot de volgende keer voor mij riva speaker.
Pluspunten
goed product, op tijd, geen verrassingen
Pluspunten
Zoals het gezegde luidt: geduld is een mooie zaak. Ook zal je dit in bepaalde omstandigheden hier moeten toepassen. De klantendienst is zeer behulpzaam, niets op aan te merken. De prijzen wat ze aanbieden zijn zeker bij de beste van de markt. De "volgende dag levering" kan ws niet 100% worden nageleefd voor alle bestellingen, iets wat vele niet altijd begrijpen als ik de beoordelingen lees. In mijn geval +/- een maandje moeten wachten, maar het wachten werd zeker en vast beloond! Hier bestel ik zeker en vast terug!