Pluspunten

In eerste instantie was de service slecht omdat er helemaal geen reactie kwam. Na de review nam men direct contact met mij op en hebben zij hun excuses aangeboden en een goed voorstel gedaan ter compensatie. Voor zover ziet dat er een stuk beter uit!

Volgens de website was de Denon PMA 520 AE op voorraad en voor 17uur besteld maar de volgende dag helemaal niets. Ook geen bericht van de leverancier. na telefonisch contact bleek dat het artikel niet op voorraad was maar dat was nauwelijks via de website te zien. Ik wilde van de koop afzien en dat was akkoord en binnen een aantal dagen zou er een bevestiging komen en terug worden betaald. We zijn twee weken verder en het blijft angstvallig stil. Wellicht zijn ze goed in leveren van zaken welke op voorraad zijn maar owee als je een issue hebt. Zo ga je niet met klanten om.

Pluspunten

Zeer snelle en goede service

Pluspunten

Hele snelle levering, zelfs sneller dan beloofd, betalen kan achteraf, oude apparatuur wordt ingenomen

Koerier wist niet van meenemen van oude apparatuur, maar nam uiteindelijk wel de box mee. Levering kwam twee dagen eerder dan aangekondigd.

Pluspunten

Erg snelle en heldere communicatie. Zeer hulpvaardig, top!

Pluspunten

zeeer snelle levering en intact! Toppie!!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede prijzen en een mooie website. Het bestelproces is ook zeer goed.

Als jullie aangeven dat iets dezelfde dag verzonden word, verzend dit dan ook daadwerkelijk dezelfde dag.

Pluspunten

redelijke prijs

24 uur verzenden mischien?

Pluspunten

Mooie producten voor goede prijzen! Eerst was er wat mis met mijn Soundmaster, is goed opgelost en staat nu een nieuwe in de kamer te pronken die perfect werkt!

Pluspunten

Ik was voor hen een volledig nieuwe klant, dus is altijd afwachten wat het wordt... Vanaf de eerste email een snel, beleefd en duidelijk antwoord gekregen; enkele 'vervelende' vragen van mij werden ook goed opgevangen. Verder wat advies en hulp gekregen, zodat ik de juiste speakers op de juiste en voordeligste manier kon bestellen (in mijn geval een combinatie gemaakt met een second-deal en een double-deal); wijziging van mij achteraf zonder problemen doorgevoerd. Goede info qua leveringsdatum (ze namen zelf initiatief om mij te bellen; heb ik nog nooit meegemaakt, zelfs niet bij de dealers om de hoek), mijn vraag om op een andere dag te leveren, werd ook correct opgevolgd. Levering exact zoals afgesproken, geleverd tot aan de voordeur (ok, we moesten snel de dozen afladen om palletje terug aan chauffeur mee te geven; geen probleem). Verpakking én inhoud allemaal 100% in orde, alles werkte, alles dus zoals het altijd zou moeten gebeuren. Met dank aan Fabian voor de goede communicatie. Ik ga deze website/firma aanraden in mijn kennissenkring en zal ook nog wel eens met hen zaken doen in de toekomst! Prijzen: enorm verschil met de retail in België (soms op het randje van schandalig); sommige zaken identiek als op Coolblue.nl, zag ik. Uiteindelijk toch minder betaald dan ik op welke andere plaats dan ook had betaald én met een IMHO zéér goede en snelle service. (gekochte producten: een volledige Klipsch set, allemaal topmodellen van Reference)

website: de 'search' werkt soms nogal vreemd, niet altijd het resultaat wat ik zoek; uiteindelijk wel degelijk altijd gevonden wat ik zocht. suggestie/vraag: mogelijkheid om eventueel ook SVS materiaal aan te bieden? Is moeilijk te vinden in België... misschien lastig qua distributie met SVS zelf? prijs: de 'double deal' van sub met WA-2 vond ik niet spectaculair eigenlijk; toch blij dat ik dit gekocht heb, want de wireless connectie werkt absoluut perfect!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Prijstechnisch gunstig

Toezeggingen mbt levertijden (volgende werkdag) werden ook bij mij bij mijn beide bestellingen niet nagekomen. Na de eerste bestelling werd ter compensatie hiervan weliswaar een korting aangeboden bij bestelling van een volgend product, echter ook bij de levering van dit 2e product werd de toegezegde levering op de volgende werkdag niet nagekomen en werd het product pas na een week geleverd, meerdere mails/belletjes met Doublepoint en DHL van mij ten spijt. Bij de 2e bestelling lag de oorzaak van de late levering weliswaar bij DHL maar een klantgerichte poging toch nog zoveel mogelijk in de buurt te komen van de toegezegde levertijd bleef uit. Tot op het laatste moment heb ik zelf uit moeten zoeken waar mijn pakket was/bleef. De oorzaak van de te late eerste bestelling bleef onduidelijk agv strijdige verhalen van de medewerkers, variërend van dat het product toch niet op voorraad was tot dat er bij DHL iets fout was gegaan. Hier is eea dus niet op orde, en als je snel je product thuis wilt hebben, lijkt Doublepoint dus niet de juiste plek om te bestellen.

Pluspunten

Audiofielen ten top! De meest sympathieke prijzen Goede voorlichting Afspraak is afspraak

Pluspunten

Price: Subwoofer 20% below competitors Delivery service: delivered next day top service with track & trace After sales Service: Subwoofer not working at delivery has been taken back next day for free and exchanged by a new one delivered two days after. Refund warranty: Actually i asked to replace by a smaller model and the price difference has been refunded in the 3 days. Customer oriented: several phone calls and emails immediately answered by a customer oriented team. Thank you all, Thierry D. from Leuven area (Belgium)

Keep on with your great work !

Pluspunten

Great service and fast.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Goede website. Duidelijk. Prijzen zijn goed; en het feit dat je laagste prijs garantie kunt aanvragen!

Bedrijf reageerde niet op verzoek tot laagste prijs garantie. 1 x op de website, 1 x via e-mail en ten overvloede telefonisch contact gezocht, tevens een terugbelverzoek ingediend op de website. Na 6 dagen wachten werd ik toch gebeld en de e-mail van hen richting mij was in de concepten blijven steken. Het probleem werd telefonisch netjes opgelost en de laagste prijs garantie werd alsnog correct toegepast. In eerste instantie zou de levering op 14-02 (6 werkdagen) geschieden. Vervolgens werd het 20-02 (bevestiging per e-mail en telefoon). Daarna zou het 24-02 worden. Inmiddels is het 27-2 en ik heb nog steeds niets ontvangen. Update: Het is inmiddels 13-3-2017 en ik heb nog steeds niets ontvangen. Wel talloze beloftes dat het verstuurd zal worden. Ik heb de bestelling geannuleerd want op deze manier doe je geen zaken. Lang verhaal kort: 6-2 besteld met 6 werkdagen levertijd. Inmiddels is het 13-3 en nog steeds niets ontvangen. Wel allemaal toezeggingen tussentijds. Dit bedrijf is geen aanrader!

Pluspunten

Bij het zoeken naar een speaker set van Klipsch, vond ik bij Doublepoint de beste prijs online. Een geweldige customer service die altijd voor je klaar staat bij elke vraag. Vriendelijk personeel en een gratis levering alsook naar België voor zware artikelen.

Levering zou binnen een dag zijn, maar de vertraging was absoluut de begrijpen o.w.v de omvang van de levering.

Pluspunten

Goede/beste prijs voor het product. Snelle levering. Mogelijkheid een leverdatum te kiezen. Geen overbodige papierrommel, zoals onnodige fatuurkopien of reclame, in de verpakking

Je kunt een gewenste leverdatum aangeven; deze werd echter genegeerd en (snel) binnen een werkdag geleverd toen ik dus niet thuis was.

Pluspunten

Jullie houden jullie aan de afspraak . Snelle levering(gratis) en zeer scherpe prijzen.

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke informatie, laagste prijs garantie wordt correct uitgevoerd

Bedrijf post lang niet altijd op als je op internet op een product zoekt dat DoublePoint in haar assortiment heeft

Pluspunten

super snelle levering

Pluspunten

Goede website. Zondag versterker besteld dinsdag in huis. En scherpst prijs.

Pluspunten

Eenvoudige website, veel betaalmogelijkheden supersnelle levering

Pluspunten

Snelle levering, volgens afspraak, prima.

Pluspunten

* Ondanks de vele vragen die ik stelde steeds, vrij snel, een juist antwoord gekregen. * Zeer goede prijs voor het aangekochte toestel. * Donderdagavond aangekocht en zaterdag geleverd. * Prettig zaken doen met deze online winkel.

Zelf bellen naar Doublepoint valt tegen. Je blijft te lang hangen.

Pluspunten

Goeie producten, mooie aanbiedingen en een goede, betrouwbare en betrokken klantenservice.

37 Satellietbaan

Hillegom 2181MG