Pluspunten

snelle levering, snelle en duidelijke berichtgeving via de mail en goede producten , super goed verpakt. Zeer klantvriendelijk

Pluspunten

ZEER snelle levering! perfect verpakt! Zeer tevreden.

geen

Pluspunten

Super snelle service

Pluspunten

Dit is de eerste keer, dat ik toevallig in contact ben geraakt met dit bedrijf, maar ben zeer positief verrast en onder de indruk van hun werkwijze. Sinds het eerste contact is er al een goede communcatie zowel per mail als telefonisch en het spreekt vertrouwen uit. Snelle reactie, goede eerlijke adviezen, maar ook na bestelling en betaling zijn ze heel meegaand in leveringswensen en andere zaken. Ook transport is zeer professioneel. In mijn geval heb ik speaker set besteld en deze zijn heel netjes verpakt op een pallet bij mij afgeleverd, waarbij de kans op transportschade nihil is. Kortom: Ik ben een zeer tevreden klant !

Ik kan geen verbeterpunten noemen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima snelle levering, goeie prijs

Pluspunten

Zeer scherp geprijsd, zeer snelle levering, fijne duidelijke communicatie, geweldig!

Niets op aan te merken!

Pluspunten

Wat een perfecte ervaring met deze webshop. Ik was eerst wat huiverig omdat het een relatief nieuwe speler is , maar de verwachtingen zijn meer dan waar gemaakt. Een perfecte service georiënteerde onderneming , die oog heeft voor wat klanten willen. De levering en betaling geschiedden beiden zeer snel, en het product werd keurig afgeleverd op de afgesproken tijd. Ze zijn met recht de goedkoopste ! en dit gecombineerd met bovengenoemde positieve ervaringen, maakt, dat ik mijn toekomstige bestellingen zeker hier zal plaatsen. Ga zo door Maarten!

ik kan serieus geen verbeterpunten opnoemen. Wellicht toch eentje: verstuur de factuur als pdf bestand, zodat deze beter is uit te printen.

Pluspunten

Laagste prijsgarantie met 5% extra korting is helemaal waar. Snelle service en goed bereikbaar.

Pluspunten

goed verzorgt pakket, betrouwbare levertijd

Pluspunten

Goede telefonische uitleg, snelle levering en een prima after sales

Pluspunten

- Scherpe Prijzen - Goede Klantenservice(!) Ik heb een bestelling geplaatst bij deze winkel. Twee dagen later kreeg ik een mail binnen waarbij ze om feedback vroegen. Maar ik had mijn bestelling nog niet binnen gekregen en tevens geen verzendbevestiging ontvangen via de mail. Ik mailde dus naar de klantenservice en een uur later kreeg ik meteen een reactie waarbij ze contact op hadden genomen met PostNL met de mededeling dat ik het pakket vandaag ontvang. Ik ben hier dus erg tevreden mee.

Pluspunten

Doublepoint adverteert met "Van ons mag u meer verwachten" en dat maken zij helemaal waar. Mijn bestelling kon niet meer geleverd worden en de aangeboden alternatief was prima geregeld en tijdig bezorgd. Daarnaast had ik een persoonlijk verzoek gedaan voor mijn zoontje en dat verzoek is super ingewilligd. Dus wij zijn meer dan tevreden. Dus ik kan niets anders dan een 10 geven!

Enige tip:: keep up the good work!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede service. Ik hoorde vrij laat (na betaling) dat het door mij bestelde product niet leverbaar was, maar kreeg een vergelijkbaar, wat duurder product aanbevolen, waarbij Doublepoint het verschil in prijs voor zijn rekening nam.

Misschien de website wat vaker actualiseren?

Pluspunten

Ik had een van de producten die ik wilde bestellen ergens anders goedkoper gezien. Een mailtje gestuurd en dezelfde dag nog een reactie en kortingscode. Ook tijdens mijn bestelling goed contact gehad met Doublepoint. Ze dachten goed met me mee m.b.t. de bestelling en wijze van levering en zelfs nog een telefoontje na levering of alles goed was gegaan. Top!

Pluspunten

Snelle reacties, goede oplossingen wat betreft garantie, snelle handelingen.

Pluspunten

Alles volgens afspraak: tijdig en correct; product zoals beschreven; zeer scherpe prijs

Pluspunten

Snelle levering, goede prijzen

Pluspunten

Mijn oortjes waren kapot en de volgende dag kreeg ik gelijk nieuwe opgestuurd. Goede en snelle service dus!

Pluspunten

Super snelle levering

Nvt

Pluspunten

Snel, persoonlijk, gewoon prima!

Pluspunten

Snel en accuraat. Komt afspraken na!

Pluspunten

Heb hier een headset besteld. Deze is zoek gemaakt door Post.nl en nergens te vinden. (Verzonden per brievenbuspost). Hoewel het niet de schuld is van Doublepoint , hebben ze toch kosteloos een nieuwe gestuurd!. Deze is overigens wel aangekomen en is van goede kwaliteit.

Geen. Service en communicatie super.

Pluspunten

Ruim assortiment! Scherpe prijzen. Persoonlijk contact is erg fijn en altijd bereikbaar! Ik koop zeker nog een keer.

37 Satellietbaan

Hillegom 2181MG