Prima aankoop, correcte levering, goede prijs.

Prijs valt over er te praten, vervoerder naar keuze. Kom daar eens voor elders.

Snel en netjes afgeleverd

Snel en netjes afgeleverd

Alles goed en duidelijk geregeld.

Super geholpen snel en vakkundig

Na overleg het product gekocht tegen een erg scherpe prijs. Volgende aankoop doe ik zeker weer hier.

Een goed advies heeft geleid tot een goede aankoop.

We zijn uitermate tevreden met de aangekochte platenspeler. We hebben wel twee aandachtspunten. Bij de aflevering, we hadden het apparaat binnen een dag in huis, werd rond etenstijd gebeld en toen we gingen kijken stond er niemand voor de deur. Het was dat we in de straat een bestelauto zagen wegrijden dat we wat beter keken. En ja hoor. Daar stond naast de deur de doos met de platenspeler op de grond. Misschien is dat tegenwoordig normaal, maar wij vonden dat toch wel gek om een doos met een duidelijke inhoudsomschrijving zo naast de deur te zetten. Ons tweede punt of beter gezegd onze vraag is of er voor het controleren van de door ons ingestelde arm een monteur voor handen is die de instellingen kan controleren of zelfs eventueel kan bijstellen. Nogmaals we zijn tevreden over onze nieuwe Platenspeler. Met vriendelijke groeten Karel Kapel.

Goede producten en snelle levering

Na een luister sessie bij doublepoint, heb ik de Q Acoustics 3030i graphite Grey met de speaker stands besteld. Snelle levering. Prima geluid, en ziet er strak uit.

Ik heb op bij hun een Denon versterker gekocht op 26-4-2022. Later op dezelfde dag zag ik de versterker ergens anders voor minder. Contact opgenomen via de chat en bovenstaande voorgelegd. De man ging het even nakijken en kon de prijs matchen. Netjes binnen 2 weken het verschil plus 5 % terug gehad. Levering netjes op tijd en prima verzorgd. Top service!

Dik in orde'

Denon dcd 600ne besteld, prima werkend en snel mogen ontvangen.

Perfecte én snelle levering!

Geweldige subwoofer! Absolute aanrader!

Dit bedrijf is een 10 waard

Perfectie in de verzending en communicatie. Excellent.

Heel positief

Twee speakers besteld, voldoen aan de verwachtingen.

Prima prijs en snel geleverd

We zijn blij dat wij bij doublepoint besteld hebben.

Aanrader snel en goed geleverd en wat korting

Snel en volgens afspraak geleverd

Ze doen wat ze zeggen

Gewoon prima

Contact gehad met een Doublepoint medewerker via marktplaats. Was heel vriendelijk en prettig contact. Bestellen ging heel makkelijk en snel. Levering was ook super snel. En ook nog tevreden met het bestelde product. Dikke prima dus en zal hier vaker gaan snuffelen als ik wat nodig heb.

Goed product, mooie prijs en zeer snelle levering.

Goede advies en korting gekregen tijdens chatten

Werelds wat een verrassing

Verrassend is het zeker als je de aankoop doet en pas wat later je speakers verwacht te krijgen :) Loek, bedankt voor de deal en de hele snelle levering, echt top, wat een geluid wauw :) ik heb al gebeld met je collega om je te bedanken , maar bij deze zo nog een keer Een hele tevreden klant en zeker één die terugkomt Groet Gerard

Gemiste kans

Heb een goedkope Denon receiver gekocht voor in mijn schuurtje omdat deze hier op voorraad was. Op zondag besteld, woensdag’s in huis. Heb begin december vorig jaar app contact gehad over een luister afspraak voor svs ultra towers en complete home cinema set. Heb toen bericht terug gehad dat deze speakers niet in de luisterruimte stonden. Ik vind het jammer dat er geen moeite wordt gedaan voor een klant om toch iets te regelen. Ben inmiddels elders geslaagd maar vind het toch een gemiste kans voor Doublepoint want dit bedrijf was mijn eerste keus. Heb voor aanbevelen toch op ja gedrukt vanwege mijn laatste bestelling die snel en goed geleverd is. De Denon speelt overigens prima.

Uitstekend als altijd

Al vele malen hier gekocht, altijd naar volle tevredenheid. Snelle en zeer deskundige service; fraaie spullen voor een scherpe prijs.

Goede Service na kleine tegenvaller!

Mooie speakers besteld... maar helaas levertijd werd niet gehaald door interne verwarring. Was verjaardagscadeautje... Ik gaf dit aan in de chat. Werd gelijk gebeld. Pakketje wordt aangetekend verstuurd zodat ik het morgen toch heb en ik kreeg ook nog 5% korting!! Super Service!! Waar vind je dat nog.. meedenken en de menselijk maat!

Zeer Goeie Ervaring

Na contact gehad te hebben een zeer mooie korting gekregen. En de subwoofer (svs sb1000 pro) was ook zeer snel geleverd (binnen 24 uur)

Duidelijke en heldere communicatie en uitstekende klantenservice!

Super ervaring to nu toe via hun website! Duidelijke en heldere communicatie en uitstekende klantenservice! De mensen via de chat zijn zeer behulpzaam en op mails werd snel gereageerd. Als het goed is mag het ook eens gezegd worden :)

Alles verliep zoals het moest

Duidelijke klantenservice. Ik kreeg zelfs een persoonlijk telefoontje om me even te helpen en alles duidelijk te maken. Scherpe prijs en vriendelijkheid . Dat stel je toch op prijs.

AV receiver de volgelnde dag na bestelling ontvangen (prima product)

AV receiver de volgelnde dag na bestelling ontvangen (prima product).

37 Satellietbaan

Hillegom 2181MG