Subwoofer besteld. Online de goedkoopste en het product werd snel geleverd. Het was ook zeer goed verpakt.
Beste Frank, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je ervaring! Wij wensen je heel veel plezier met je nieuwe subwoofer. Fijne dag, Het team van Doublepoint
Ik heb recentelijk een Klipsch Reference home cinema set en Denon receiver aangeschaft, en ik ben buitengewoon tevreden over de uitstekende (persoonlijke) service van Doublepoint, de scherpte in prijs en uiteraard de geleverde producten. Verbluffend geluid. Het begon met een uitgebreide luisterafspraak op de vestiging waar ik ruim de tijd kreeg om te luisteren en alle vragen te stellen. Vervolgens tijdens het offerte/besteltraject altijd correct en betrokken te woord gestaan, waarbij de persoonlijke benadering en het meedenken in oplossingen in het bijzonder opvielen. Je ziet niet vaak dat een dergelijke service hand in hand kan gaan met hele nette tarieven, misschien wel de goedkoopste van Nederland durf ik haast te zeggen (in mijn geval). Doublepoint en in het bijzonder Fabian; mijn dank is groot :)
Beste David, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je ervaring en je komst in onze winkel! Wij vonden het leuk om je hier te helpen en hopen dat je momenteel nog volop geniet van je nieuwe aankoop! Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Prima afhandeling van de bestelling en aflevering.
Beste Linda, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je ervaring! Wij hopen dat je momenteel volop geniet van je nieuwe aankoop. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Netjes en snel geleverd
Beste Biri, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je ervaring! Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Goede prijs kwaliteit verhouding
Beste Jerome, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je ervaring! Wij hopen je de volgende keer weer terug te zien in onze (online) winkel. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Bijzonder tevreden met de geleverde bestelling.
Beste J. Herweijer, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je ervaring! Wij hopen dat je momenteel volop geniet van je aankoop. Nogmaals, heel veel plezier. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Zeer positieve ervaring. Vooral een pluim voor de goede klantenservice.
Beste Danny, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je ervaring! Indien je eventueel nog vragen hebt over je aankoop, vernemen wij deze heel graag. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Het bestelde artikel was niet meer direct leverbaar, maar Doublepoint kwam snel en zeer coulant met een mooi alternatief. Top-service!
Beste Dirk, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je ervaring! Wij wensen je nogmaals heel veel plezier met je nieuwe aankoop. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Goede ervaringen met mijn aankopen. Tijdje geleden pech met mijn centerluidspreker. Een telefoontje en het was opgelost . En vaak een financieel voordeeltje te behalen. Ik beveel Doublepoint aan
Snelle levering netjes verpakt kwaliteitsproduct!
Beste Stef, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je ervaring! Wij wensen je heel veel plezier met je nieuwe aankoop. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Na contact met een medewerker heb ik een keuze kunnen maken voor uitbreiding van mijn speakers. Ik heb zijn advies gevolgd en een bestelling geplaatst. De speakers zijn in prima verpakking bezorgd en ik heb ze aangesloten. Het resultaat voldoet aan mijn verwachting. Kortom, ik ben heel tevreden over de manier van behandeling en afhandeling.
Beste Johan, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je ervaring! Wij wensen je nogmaals heel veel plezier met je nieuwe speakers. Indien je nog vragen hebt met betrekking tot de installatie, vernemen wij dit heel graag. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Snelle levering, prima product
Beste M. van Zoggel, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je ervaring. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Scherpe prijs en zeer goede service. Er wordt snel gereageerd op telefoon en mail. Zelfs een belletje gekregen voor het afstemmen van het bezorgingsmoment.
Beste Menno, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je ervaring! Wij hopen je de volgende keer weer te kunnen verwelkomen in onze (online) winkel. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Goed contact via chat. Duidelijke communicatie. Na bestelling direct goed overzicht van afhandeling en bezorging. Aanrader.
Beste Michel, Hartelijk bedankt voor het achterlaten van je ervaring! Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
zoals verwacht, prima.
Beste Gerard, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je ervaring! Heel veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Beste Simon, Dank voor het plaatsen van je ervaring! Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Speakerkabel Oehlbach gekocht. Scherpe prijs aanbieding. Snelle levering. Bij advies aankoop vragen behulpzaam. Zal zeker volgende keer gebruik maken van Doublepoint.
Beste P. Klijnsma, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je ervaring! Wij hopen je de volgende keer weer terug te zien in onze (online) winkel. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Op mijn request een andere vervoersdienst voor me geregeld. Binnen een dag dus dag erna al binnen,ondanks de afmeting. Product precies zoals omschreven. Netjes en goed verpakt. Absolute aanrader. Zou er zo weer iets kopen.
Goedemorgen Anja, Hartelijk bedankt voor jouw beoordeling! Wij wensen je heel veel plezier met je nieuwe speakers. Indien je nog vragen hebt met betrekking tot installatie, dan vernemen wij deze heel graag. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Snelle en correcte levering van de bestelde artikelen.
Beste Wim, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je ervaring! Wij wensen je nogmaals heel veel plezier ermee. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Super contact, super prijs en super snel geleverd !!!
Beste Ben, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je ervaring! Indien je nog vragen hebt over je aankoop dan vernemen wij dat graag. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Na een dikke Jamo set te hebben aangeschaft bij Doublepoint in 2017, was er onlangs behoefte aan een aanvulling voor een andere ruimte. Na degelijk overleg met en een sympathieke benadering van mijn wensen door deze leverancier geniet ik nu op alle niveaus van mijn woning van een weergaloos geluid, Chapeau Doublepoint!
Beste meneer Pronk, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je ervaring! Heel veel plezier met je nieuwe Jamo speakers. Hopelijk tot snel weer. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Kocht een paar staande speakers voor een sterk gereduceerde prijs, maar kwamen als nieuw uit de dozen. Erg tevreden met service en levering.
Beste Marcel, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je ervaring! Wij wensen je nogmaals heel veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Ik heb vanaf 10jullie moeten wachten ,maar door 1 keer in de maand te bellen kwamen er gelijk uit. transparant te spreken met elkaar eerst het steeds duidelijk .chip niet leverbaar aan Denon receiver.maar 14oktober is die aangekomen bij mijn huis.Ik wil vooral de medewerkers van Doubelpoint bedanken voor het het vertrouwen wat ze aan mij geefde.Het is een goede zaak met audio goede spullen.Hun voorlichting is een 10 het leveren is een 10 ik ben vol lof over hun en ervaring.
Beste Marinus, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je ervaring! Heel veel plezier met je aankoop. Indien je nog vragen hebt, vernemen wij deze heel graag. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Aanrader! Doublepoint heeft naast een goede en vriendelijke klantenservice ook de laagste prijsgarantie. Wat mij opviel is dat via de chat een snelle totstandkoming van de laagste prijsgarantie geregeld kon worden. Ondanks de langere levertijden door de wereldwijde chiptekorten en de overspannen grondstoffenmarkt tevereden met de afhandeling hiervan. Het team van Doublepoint probeert zo goed mogelijk de klant tevreden te houden. Goed bezig en hou dit vol!
Revue originale
Doublepoint is goed met prijzen scoren en het advies is oke. Echter als je ze meerdere keren gevraagd hebt naar de levertijd van je bestelde artikel, worden ze moe van je... De indicaties van de levertijden zijn nu al 3x verkeerd ingeschat en aangegeven. Als je eenmaal overtuigd bent om je HIFI aan te schaffen bij Doublepoint, staat je een zeer lange levertijd te wachten. Ik wacht op het moment al sinds 26-07-2021 op een versterker. Ik begrijp best dat de grondstoffen markt overspannen is en dat er een chiptekort is. Maar ik bestel dagelijks elektronica (PLC, automatiserinsgelectronica) er daar zit een aanzienlijk lagere levertijd op (max 6-7 weken) niet het dubbele en dan nog steeds niet binnen hebben. Ik adviseer om goed te kijken of je artikel op voorraad is. Is deze niet op voorraad, kijk dan verder of deze elders op voorraad is en betaal wat meer. Dan weet je zeker dat je hem tijdig binnen hebt.
Vlotte levering. Je kunt het pakket goed volgen.
Beste Bert, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je ervaring! Wij wensen je heel veel plezier met je aankoop. Indien je nog vragen hebt over de installatie, dan vernemen wij dit heel graag. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
37 Satellietbaan
Hillegom 2181MG