De bestelde Jamo S808 voldoet precies aan de beschrijving op de site en bevalt mij prima. De levering was 1 dag te vroeg. Ik had de levering op 10 juni gesteld bij de bestelling maar op 9 juni werd het al bij de buren afgeleverd. Dus de bestelling was ruim op tijd binnen.
Beste Ton, Hartelijk bedankt het plaatsen van je ervaring! Wij wensen je heel veel plezier met je nieuwe subwoofer. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Plezierig bedrijf, snelle levering, concurrerend
Beste Joop, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je ervaring! Wij hopen dat je momenteel volop geniet van je nieuwe aankoop en zien je graag snel terug in onze (online) winkel! Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Mensen met verstand van zaken ,maak je wensen duidelijk en je krijgt op maat geleverd vriendelijke afhandeling en snel geleverd
Beste Johan, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je ervaring! Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Goede serverice goed en snel geholpen
Beste Jeroen, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je ervaring! Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Alles was oké. Alleen de handleiding van het apparaat was heel summier.
Beste Klaas, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je ervaring! Wij wensen je heel veel plezier met je nieuwe aankoop. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Ik heb een mooie centerluidspreker gekocht. Maar een van de 5 luidsprekers was kapot ,de luidspreker werd snel opgehaald. Binnen een week was de nieuwe luidspreker bezorgt. De communicatie kan iets beter ..maar is verder geen punt voor mij.
Beste Jan, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van jouw ervaring over onze dienstverlening! Wij hopen dat je momenteel volop geniet van je nieuwe speaker. Indien je eventueel nog vragen hebt, vernemen wij deze graag. Hele fijne avond gewenst, Het team van Doublepoint
netjes en snel geholpen. het artikel was in eerste instantie niet op voorraad,maar.hij heeft zn best gedaan om een ander artikel snel te leveren. we zijn er tevreden mee.
Beste Corina, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je ervaring! Wij wensen je bij deze heel veel plezier met je nieuwe aankoop. Wij hopen je in de toekomst weer terug te zien in onze (online) winkel! Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Website bevat veel informatie. De door mij bestelde speakers hadden een korte levertijd, nl. 1 a 2 werkdagen. In de praktijk duurde het echter iets langer, want het spul werd pas na 2 werkdagen verzonden en arriveerde na 3 werkdagen. Goed spul.
Beste Remko, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je ervaring! Wij waarderen het dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Excuses dat de producten iets later waren geleverd. We merken helaas dat het weer even druk was bij de vervoerders waardoor leveringen iets langer duurde. Heel veel plezier ermee. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
mooi product, goed geluid ben tevreden
Beste Peter, Hartelijk bedankt voor het beoordelen van onze service! Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Mooie versterker gekocht bij Doublepoint voor een hele scherpe prijs. Goede service en vriendelijk mensen. Mijn volgende bestelling is al geplaatst.
Beste JHF, Hartelijk bedankt om ons te beoordelen! Wij wensen je heel veel plezier met de twee bestellingen! Indien je eventueel nog vragen of adviezen nodig hebt, vernemen wij deze graag. Fijne avond gewenst, Het team van Doublepoint
Revue originale
15 Februari een bestelling voor een versterker geplaatst en betaald. Nu 2.5 maand later nog steeds geen levering. Op de site staat binnen 5 tot 8 dagen geleverd. Tig mailtjes chats en belletjes gepleegd waarin vanalles werd beloofd nog steeds geen levering. Heel slecht bedrijf.
Mooie producten voor de echte audio liefhebber. Snelle reacties op mijn vragen en een scherpe prijs kunnen afspreken. Prima.
Beste Arjan, goedemiddag, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je ervaring over onze dienstverlening! Wij hopen je de volgende keer weer terug te zien in onze (online) winkel. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Oehlbach luidspreker kabel besteld, hadden aantrekkelijke prijs en werden snel geleverd.
Beste Coen, goedemiddag, Wij waarderen het dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Wij hopen dat je momenteel volop geniet van je nieuwe aankoop. Hopelijk zien we je de volgende keer weer terug! Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Beste Bas, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je ervaring! Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
De spullen zijn netjes geleverd op de datum naar mij keuze, duidelijke communicatie en snel geleverd
Beste Roy, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je ervaring! Wij wensen je heel veel plezier met je nieuwe aankoop. Indien je nog vragen hebt, vernemen wij deze graag. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Zeer goede service en komen hun beloftes na.Verdienen een dikke 10. Mvg, Alain
Beste Alain, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je ervaring! Heel veel plezier met je nieuwe aankoop en tot snel weer. Fijne zondag, Het team van Doublepoint
Onze Denon home 350 werd super snel geleverd voor een hele mooie prijs. Dit is het tweede artikel wat ik bij doublepoint heb besteld, ze stellen ons wederom niet teleur. Snelle en adequate service
Beste Emiel, goedemiddag, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je ervaring! Wij wensen je heel veel plezier met je nieuwe Denon Home 350 speaker! Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Goed contact via de telefoon, erg Bligh met mijn nieuwe speakers
Goedemorgen Chris, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van jouw ervaring over Doublepoint! Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Ik deed vorige week mijn eerste aankoop bij het bedrijf. Het betrof een luidspreker en een luidsprekerkabel. Voordat ik het kocht had ik een aantal vragen, die ik het bedrijf via Whatsapp stelde. Binnen 20 minuten kreeg ik antwoord. Top! Een dag daarna werd ik gebeld door het bedrijf en gaven zij aan dat de luidsprekerkabel op dit moment niet op voorraad was en of ik in plaats daarvan een andere wilde, of een paar dagen langer wilde wachten. Erg netjes dat zij hiervoor belde. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen aan een ander.
Beste David, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van jouw ervaring! Wij hebben ons contact als prettig ervaren en zien je in de toekomst graag weer terug in onze (online) winkel. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Klipsch the Fives met Klipsch subwoofer aangeschaft,alsmede blootooth speaker Cambridge. Alles geweldig geluid voor prima prijs. Uiterst vriendelijk team,ook bij onmissie word er goed en prettig gereageerd. Dit vind ik ook zeer belangrijk en jullie zijn dan ook een aanrader! mvg Ruud.
Beste Ruud, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van jouw ervaring! Wij wensen je heel veel plezier met je nieuwe aankoop/speaker. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Aangeschaft de Magnat MR 780. Het opstarten duurt lang maar het wachten wordt beloond. EEN PRACHTIG GELUID dit in combinatie met Kef Q7 speakers. De DAB radio speelt mooi zonder ruis of storing op het bijgeleverde antennesnoertje. De levering was keurig binnen het aangekondigde tijdstip.
Beste T. Bouman, Hartelijk bedankt voor het plaatsen je ervaring! Heel veel plezier met jouw nieuwe Magnat versterker. Indien je nog vragen hebt, vernemen wij deze graag. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
De informatie over de receiver die ik zocht was helder en de manier van bestellen was gemakkelijk. De levering was precies volgens afsprak en er is goed via de mail gecommuniceerd.
Beste M.J., Hartelijk bedankt voor het plaatsen van jouw ervaring! Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Ik ben zeer tevreden over de wijze van bestellen, afrekenen en de vlotte levering. Daarnaast kreeg ik prima online hulp met de aansluiting van enkel onderdelen.
Beste Ben, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van jouw ervaring! Wij hopen dat je momenteel volop geniet van je nieuw aankoop. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Focal Chora 816 gekocht, voor absolute bodemprijs! Volgende dag al in huis, opvolgende serienummers! Helemaal top!
Beste Mark, Hartelijk bedankt voor het je leuke bericht! Heel veel plezier met je nieuwe Focal speakers. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Bij ontvangst van de offerte kreeg ik korting. Het apparaat een Denon reciever werd snel geleverd. De instructies voor installatie waren eenvoudig op te volgen. De aanpassing met bestaande apparatuur en speakers ging goed. De hele set doet het nu fantastisch.
Beste Pim, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van jouw ervaring! Indien je nog vragen hebt over je Denon receiver, dan vernemen wij dat graag. Wij hopen je de volgende keer weer terug te zien in onze (online) winkel. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
37 Satellietbaan
Hillegom 2181MG