Kleine vertraging in de bezorging, heel netjes en snel opgelost!

Ondanks dat de site aangaf dat mijn bestelling voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag nog verzonden zou worden, was dit niet het geval! Helaas zat ik daardoor het weekend met wat losse kabels. Maandag direct contact gezocht en na excuses werd mij beloofd dat de bezorging de volgende dag zou plaats vinden, maar nog voordat ik het contact verbrak, kwam er nog een veel beter voorstel: dezelfde dag nog bezorgen! Om 20:30 uur stond de bezorger alsnog voor de deur. Heel fijn en top service!

Doublepoint verdiend meer dan dubbele punten !

Telefonisch goed geholpen, speakers binnen termijn bezorgd 5 % extra korting klopt indien artikel ergens anders goedkoper aangeboden wordt.

Tot mijn verrassing belde er iemand van Doublepoint of alles naar wens verlopen was. Deze after sales is mijn inziens vrij uniek. Eerste keer dat ik dit meemaak Klasse

Afgewerkte radio.

GOED geluid,Wat moeite met zenders zoeken, gaat nu goed.Het venster mag wel wat groter zijn,erg klein raampje.

Tevreden!!!

Ik bestelde voor het eerste keer bij Doublepoint en ben zeer tevreden over het bestel proces, alles liep zo soepel. Ik werd ook netjes op de hoogte gehouden over mijn bestelling, binnen een dag heb ik mijn bestelling ontvangen en product was zeer netjes ingepakt. Dus ik raad deze website aan iedereen, tenminste ik heb geen spijt van over mijn bestelling. Voor de volgende keer als ik weer iets nodig hebben dan weet ik het waar ik het moet bestellen. Top Top Top!!!

Prima zaak

Vorige week een bestelling geplaatst en binnen een paar dagen al in huis...goede service.

Goed en snel geleverd!

voor het eerst bij doublepoint besteld maar ben gelijk dik tevreden erover , binnen 1 dag geleverd en kreeg een mooie onbeschadigde doos en het product werkt naar behoren ! Zeker een aanrader

Snelle reactie en mooie aanbieding (voor de tweede keer alweer!)

Na E-mailcontact te hebben gehad met Doublepoint met hen bekeken welke streamer voor mijn situatie het meest geschikt zou zijn. Ik heb nl vintage boxen met een heel mooi geluid, maar wel die een vrij hoog vermogen versterker nodig hebben. Uitgekomen op de NAD M10. Zeer tevreden over het apparaat en over de communicatie met Doublepoint.

Snelle service, goed product.

Lp was de volgende dag binnen.

Prima bedrijf

Ze leveren goede service en snelle bezorging...

Betrokkenheid personeel

Het product is snel geleverd tegen een scherpe prijs. Het contact met de medewerker was erg laagdrempelig, waardoor je je vrij voelt om vragen te stellen. Ook leuk is dat je na aankoop gebeld wordt hoe het product bevalt.

Uitstekend advies en scherpe aanbieding

Goed geadviseerd, er werd de tijd voor genomen en er werd meegedacht. Prettig zakelijk in het contact ook.

Goeie prijs maar wazige communicatie

Ik kon een mooie deal maken op de AV-receiver Denon AVR-X1600H. Ik bestelde de receiver op zaterdag en kon als bezorgmoment de daarop aanstaande maandag selecteren. Echter kon ik in mijn bestelstatus niet zien wanneer het pakket verzonden werd. Bij navraag via de chat werd me verteld dat ze bij Doublepoint niet in het weekend werken. Op zich geen probleem, maar zet dan niet als bezorgdag de maandag open als je de zaterdag ervoor je bestelling plaatst. Toen ik die maandag vroeg wanneer ik mn pakketje kon verwachten werd gezegd "deze week..". Dit vond ik wel een erg ruim begrip en bij de vraag of ze me specifieker konden vertellen wanneer mijn pakket werd meegegeven aan de transportdienst werd het gesprek beëindigd. Toch kwam vandaag (woensdag) het pakketje al aan. Dat lijkt mij niks om je voor te schamen. Ik ben blij met mijn receiver en de goede deal, dus bedankt!

Uitstekende prijs kwaliteit verhouding

Zeer positief, snelle levering en duidelijke website.

Zeer tevreden aan een voordelige prijs

Aangezien thuiswerken de nieuwe norm is, kon een degelijk audiosysteem niet langer ontbreken. Iedere dag meer en meer genieten van de aankoop voor een voordelige prijs. In de toekomst bestel ik opnieuw bij Doublepoint!

Product later verzonden als verwacht

Ik heb de dag voor Hemelvaartsdag 2 producten bij Doublepoint besteld en nu maar wachten op een berichtje van Doublepoint dat ze verzonden waren. Ze werden die woensdag niet verzonden, donderdag natuurlijk ook niet, want dat was Hemelvaartsdag, maar vrijdag ook niet. Het vreemde was dat als ik op de site keek en bij details over de bestelling dat bij beide producten stond. Besteld 1, verzonden 1. Ik ging er dus vanuit dat de producten wel verzonden waren, maar ook zaterdag kwam er niks binnen. Maandag om ongeveer half 10, kreeg ik opeens een mail van Doublepoint binnen dat mijn product die dag verzonden werd. Ik had ze dinsdag binnen. De producten waren goed verpakt en kwamen dus ook ongeschonden binnen. Positief vond ik dat ik een dag later werd gebeld door een medewerker die vroeg hoe mijn producten bevielen en die mij nog wat tips meegaf voor eventuele verdere uitbreiding van mijn systeem. Dus eind goed, al goed. Wel zou ik Doublepoint de tip mee willen geven om bij niet verzonden bestellingen op de site niet het predikaat "verzonden" mee te geven maar "in behandeling" of iets dergelijks zoals de meeste andere sites doen.

Uitstekende service

Vlotte levering door DHL

het team kan dan wel een ware passie hebben

De ware passie kan dan wel aanwezig maar komt door de situatie covid niet tot zijn recht waardoor er een spraakverwarring ontstaat wat bij mij het geval was hierbij mijn verontschuldiging Met vriendelijke groet Jim

Bestellen en levering in deze tijden.

Ik plaatsten mijn bestelling 14 dagen voor uitlevering op een dinsdag na 17;00 het ging hier om een Seconddeal en dus uitvoorraad leverbaar. De dag er op geen T&T code en omdat ik verkeerde leveringsdata had gekozen toch maar ff bellen met een medewerker. ivm hemelvaart wordt deze na het weekend verzonden was zijn antwoord. Afwachten dan maar, maar na het weekend alles behalve T&T code, ik weer bellen! Kreeg ik als antwoordt dat ze ivm covid-19 de Seconddeal niet afsturen en hiervoor een nieuwe hebben besteld en deze een levertijd heeft van 5 dagen. Na de 5 dagen weer eens in de telefoon en kreeg ik de mededeling dat ze ze idd binnen hadden gekregen en dat ze mijn bestelling in behandeling zouden nemen. Volgende dag geen T&T code lichtelijk geïrriteerd alles op de mail. Na het pinkster weekend mailtje terug met de mededeling dat mijn bestelling die dag verwerkt zou worden en in de einde dag begin avond aangeboden wordt aan de koerier. Zeer geïrriteerd bellen met de medewerker dat ik dit niet accepteer en was het toezeggen dat ze een nieuwe zouden leveren ook niet meer geloofwaardig en als ik dezelfde dag Gee T&T code heb mijn bestelling annuleer. Enkele uren later de medewerker aan de telefoon met de mededeling dat hij het heeft geregeld dat mijn bestelling s’avonds geleverd zou worden met de T&T code. eerlijk is eerlijk idd s.avonds mijn bestelling binnen (nieuwe in doos) Met schaamrood op m’n kaken ivm mijn ongeduldigheid hebben ze in deze tijden een topservies geleverd.

Geleverd als afgesproken

Bestelling geleverd binnen de afgesproken termijn voor een mooie prijs.

Snelle en goede levering van het product

Voor mij was dit de eerste ervaring met doublepoint en dat is mij zeer goed bevallen. Ik bestel regelmatig bij diverse bedrijven nog nooit ben ik, als service, gebeld of de levering goed was uitgevoerd en of alles naar wens is verlopen. Wat een service top top top

Geen opmerkingen over de service van doublepoint. Heel tevreden over alles. Enige minpunt aan het product zelf (muurbeugels voor camebridge audio minx 22) is dat het draaimechanisme wat wordt gehinderd door de aansluiting voor het geluid achteraan op de boxen zelf, maar daar kan doublepoint natuurlijk niets aan doen.

Na wat vertraging met de levering uiteindelijk toch prima service verleend door Doublepoint. Ik zal zeker overwegen om hier nogmaals terug te komen als de gelegenheid zich aandient.

De goede afloop

Doublepoint is in transitie, in transitie naar een erg klantvriendelijke high-end online audioshop met advies. Mijn ervaring begon wat slapjes met een bestelling die zou geleverd worden binnen één à twee werkdagen. In het midden van de Coronacrisis leek me dit al sterk, maar het voordeel van de twijfel gevend heb ik mijn bestelling dan maar geplaatst (+€1000). Na een paar dagen geen nieuws heb ik zelf contact opgenomen met de klantendienst. De eerste week werd er nogal veel beloofd maar weinig gerealiseerd. Echter, na wat aandringen werd er met me contact opgenomen door één van de zaakvoerders en van toen af verliep alles vlekkeloos. Het kan natuurlijk altijd dat een product door omstandigheden niet kan geleverd worden binnen de afgesproken termijn, hier werd dan ook ook eerlijk, correct en transparant over gecommuniceerd. Ik kreeg een korting, werd vanaf dan dagelijks (!) opgebeld voor een stand van zaken, kreeg een gratis upgrade aangeboden en heb een klein deel van mijn bestelling zonder één enkel probleem kunnen annuleren. De centen stonden de dag nadien netjes op mijn rekening. Na een drietal weken heb ik mijn bestelling netjes ontvangen, alles in perfect staat. Dan nog werd ik opgebeld met de vraag of alles naar wens was en of ik hulp kon gebruiken bij de installatie. Doublepoint, nogmaals dank voor deze uiterst klantvriendelijke service!

Onvoorstelbaar! Superlatieven schieten op alle fronten tekort.

Geweldige monitor / self-powered bookshelf speakers! Afgelopen zaterdagmiddag (23-05-2020) mocht ik de pakketjes met de Edifier S3000 Pro's en de speaker standaards in ontvangst nemen van de postbode. Alles met zorg uitgepakt en de standaards in elkaar gezet. Ik ga de S3000's gebruiken naast mijn computer desk, aangestuurd door mijn Soundblaster AE-9 audiofiele geluidskaart. Na het avondeten heb ik de speakers aangesloten. Wat daarop volgde is met geen pen te beschrijven, maar ik waag toch een poging. Mijn mond viel open van verbazing! Het maakte niet uit wat ik afspeelde, ik raakte zo geëmotioneerd dat ik gewoon niet kon geloven dat hetgeen ik hoorde uit de S3000 set kwam. Ik heb bij sommige muziekstukken zelfs een traantje weg moeten pinken. Wat een ongelofelijk mooie speakers zijn dit. En wat een 'soundstage & imaging' en wat een dynamisch bereik. Over het frequentiebereik nog maar te zwijgen. Ik kon niet geloven dat er geen subwoofer ergens in de kamer stiekem aan stond. Officieel gespecificeerd tot 38 Hz, maar mijn beleving zegt dat ze veel verder doorlopen in het laag. En de tweeter is echt iets bijzonders. Ongelofelijk gedetailleerd, maar niet scherp of vermoeiend. Enfin, ik zou nog wel een uurtje door kunnen gaan met de complimentjes, maar ik geloof dat de boodschap zo wel over komt. Voor wie mijn uitgebreide review wil lezen, klik op deze link: http://www.johnenarie.com/review/edifierS3000pro.html

37 Satellietbaan

Hillegom 2181MG