Komen laagste prijs na via email

Via email een lagere prijs doorgegeven en al snel werd hier vriendelijk op gereageerd met een speciale prijs. Gewoon goed en snel. Aanrader!

Prima prijs, prima levering!

Mooie producten, prima prijs en prima levering!

fijn contact gehad met de klantenservice

In alle gevallen snel en vriendelijk contact gehad met de medewerkers. De moeite waard en tot de volgende keer.

Geweldig!

Geweldig bedrijf! Nemen de tijd tijdens mijn laatste afspraak en hebben alles piekfijn uitgelegd. Bedankt!

Tevreden

Heb via de email een bestelling geplaatst voor het bedrijf waar ik voor werk. Ook dit was mogelijk en expliciet gevraagd of alles direct verstuurd kon worden. Wordt goed mee gedacht in mogelijkheden, hiervoor dan ook dankjewel. Hier dan ook het gevoel aan over gehouden dat ik/wij een goede koop hebben gedaan en de volgende bestelling(en) volgen snel hierop.

Overzichtelijk

Besteld: Twee hoofdtelefoons voor mijn dochters Ervaring: Het door de website heen kijken was overzichtelijk en et bestellen verliep goed. Keuze aan mogelijkheden. Was zelf een dag vrij en had daarom deze dag aangevinkt als afleverdag.

Scherpe prijs en levering

Voor het eerst hier besteld. Tevreden over de communicatie en levering.

Ga zo door, tevreden.

Zeer goed!

Snel en goedkoop Verstand van zaken

Actie

Speaker aankoop op de website gedaan. Eerst zijn we een aantal wezen rond kijken en de prijs in de gaten gehouden. Gebeurde niks helaas :( Toch maar besteld tijdens een actie weekend. Binnen een week werd alles compleet geleverd en aan het plakband te zien ongeopend geweest. Toen begon de stress, het in gebruik nemen van de speaker en verbinden met de wifi. Hier heeft Ian mij goed bij geholpen. Was zeer vriendelijk helemaal top!

Geweldig!

Scherpe prijs, persoonlijke offerte, en geen zeik chauffeur aan de deur.

Werkklaar genaakt door hen

In blije verwachting alles in ontvangst genomen en alles geinstalleerd. Via de helpdesk opweg geholpen en alles werkklaar gemaakt.

Prettige ervaring gehad bij dit bedrijf - snel in huis. Goed geholpen!

Zeer snel in huis

Dezelfde dag in huis - avond!

Ruim opgezet en aardige klantenmedewerkers.

Ruim opgezet assortiment waar ik samen met me vrouw aardig ben geholpen. Later terug gekomen voor een afspraak en wachten op de levering.

Laagste prijs vermelding komen ze na

Elders toch goedkopere prijs kunnen vinden en hier werd achteraf ook niet moeilijk om gedaan. Dik tevreden!

Mijn ervaring omschrijf ik alsvolgt: uitstekend en snel

Blij met uitlevering

Een dikke 10

7.1

Gekozen voor twee double deals en een seconddeal zodat mijn 7.1 set compleet was. Goedkope prijzen (in verhouding met de gewone prijzen). We open dozen, maar zaten er goed en nieuw in.

Een uitstekende zaak om je audio apparatuur aan te schaffen.

Een leuk en breed aanbod, veel keuze en prijs kwaliteit verhoudingen. Winkelen verliep snel en was zeer overzichtelijk. Daarom een 10.

Beware!

Item ordered and paid November 30th, still no delivery, no refund. Have to entitle my attorney to take legal steps. What a pity!!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Heldere communicatie en dragen zorg over klanten

Niet het idee dat je op afstand je spulletjes koopt, totaal niet. Perongeluk huisnummer vergeten, mede hierdoor belde een attent iemand van de klantendienst direct op mijn gsm. Zelfs achteraf werd er nog nagebeld of alles naar wens was. Boven verwachting en het kopen waard.

super

super geluid

Ruime winkel (ruim tentoongesteld). Vriendelijk ontvangst en hebben zeker de tijd genomen. Bestellen moest via de website (?), en werd optijd in de avond gebracht door (Trukrs?). Iets anders dan ik had verwacht, maar wel vijf sterren voor oa de duidelijkheid en service.

Tevreden over mijn bestelling en de uitvoer hiervan

Eigenlijk was ik bij het begin twijfelend om bij Doublepoint speakers te kopen. Kocht dit vroeger altijd bij de speciaalzaak in Eindhoven. De prijs en de specifieke kleur was de reden om hier te bestellen. Dit is eigenlijk positief geweest en mij zeer goed bevallen. Meerdere keren via de telefoon contact gehad en alles verliep “gladjes”.

37 Satellietbaan

Hillegom 2181MG