Perfecte hoofdtelefoon

Voor reis een speciale hoofdtelefoon gekocht. Past perfect en blij mee!

Tevreden

Tevreden klant Net met een werk nemer gepraat via de site en aanbevole door mijn buurman. gratis muurbeugel erbij waardoor ik het kan ophange. prijs was goed.

Persoonlijk

Het online winkelen toch persoonlijk maken en direct vragen kunnen stellen, erg handig. "vriendelijk" te woord gestaan door een chat medewerker. Geen wachtrij, gewoon snel antwoord opvragen hulpvaardig. Fijn communiceren zo.

Retourzending wordt maar niet terug betaald

Na een bestelling geplaatst te hebben in augustus 2019, is deze langs hun kant gecanceld omdat deze niet meer beschikbaar was. Ik had de keuze om een andere product te kiezen, of het geld terug te krijgen. Ik had gekozen om mijn centjes terug te krijgen. Samen met deze bestelling had ik ook nog boxen besteld. Bij levering leken deze iets groter dan verwacht en heb ik deze getourneerd. Na meermaals de klantendenst te hebben gecontacteerd, waar ik elke keer de belofte heb gehad dat ik mijn geld ga terug krijgen, heb ik 3 maand later nog steeds geen geld terug gekregen. Schandelige manier om om te gaan met uw klanten!

Fijne winkel

Contact gehad met Loek omdat ik er niet uit kwam met het installeren van de heos speaker. De site is makkelijk om een bestelling te plaatsen alles verwijst zichzelf. Het leveren volgde snel daarop. Aftersales gaf ook een goed gevoel, zie bovenstaand.

Mooie site, echter de service en reactietijd is voor verbetering vatbaar

Bij Doublepoint 5 oktober een versterker besteld en betaald, die de volgende dag geleverd zou worden. Helaas bleek het artikel helemaal niet op voorraad De volgende dag de bestelling geannuleerd. Vervolgens een reactie of ik wilde wachten want het product zou toch eerder op voorraad komen. Dat heb ik vriendelijk bedankt en de medewerker beloofde mij dat het bedrag zou worden teruggestort binnen wettelijke termijn van 14 dagen. Maar het is nu 31 Oktober en er staat nog niets op mijn rekening. Op vragen van mijn kant waar mijn geld blijft ontvang ik geen reactie meer. Update: het bedrijf heeft eindelijk contact opgenomen en het geld teruggestort. Doublepoint beloofd beterschap in de communicatie naar haar klanten voor wat betreft de directe beschikbaarheid van een product en de afhandeling van gemaakte beloftes.

Meedenkend

Opzoek geweest naar een versterker die mooi in de behuizing kan van kast die door de meubelmaker is gemaakt. Vooraf is er (door mijn fout) niet goed nagedacht over de afmetingen, waardoor het lastig was om een er één te vinden van max. 10 cm hoog. De zoektocht begon bij winkels elders, maar helaas bleek geen één van hen iets te hebben. Dezelfde vraag ook voorgelegd bij de keten van Doublepoint. Binnen een kort termijn kreeg ik ook eveneens het antwoord dat er geen modellen waren die hier in konden voldoen. Wel hadden zij als enige bedrijf een andere oplossing, om het geluid te draadloos te versturen en de versterker elders te zetten. Eerlijk gezegd, zelf nog niet over nagedacht. Was best omslachtig om alles te installeren, maar het staat nu wel als een huis. Nadeel; heb een gat over in mijn kast. Voordeel; heb geluid!

Chatten op de site is erg handig

De informatie op de pagina was niet volledig en deze maar ingewonnen via de chat. Dat was wel positief vond ik. Daarna hebben ze ook de pagina aangepast zodat alles erbij staat. Verder ging alles wel goed

Boven verwachting

Betere service had ik niet kunnen verwachten voordat ik in zee ging met dit bedrijf. Hieronder waarom.. Service in de breedste vorm is voor veel normaal en zo zag ik dit ook. Bij de zoektocht naar twee simpele speakers had ik verwacht dag ik die om de hoek van de straat zo zou vinden. En ja, die vond ik. En nee, ze klonken slecht. Dat heeft mij doen besluiten om toch online verder te kijken waar ik totaal geen voorstander ben omdat je het moet horen. Helaas bleek dit moeilijker te zijn. De eerste website die ik tegen kwam was van Doublepoint. Bij dit bedrijf dan ook mijn probleem aangegeven en toch te zoeken naar een oplossing hiervoor. Na het eerste gesprek kwam al snel naar voren dat er meerdere keuzes waren. Dit maakte het nog lastiger, maar Doublepoint maakte het makkelijker (specifiek Martijn). Ik mocht twee verschillende speakers thuis uit proberen en de kosten voor het terug sturen kon verrekend worden. Ik vond dit wel een uitstekende deal en toen mijzelf over de “streep” getrokken om toch online te bestellen. Haha. Nu drie weken later luister ik nog met plezier naar mijn nieuwe speakers R41N. Kraak helder en niet zo groot. Bedankt voor de assistentie en meedenken.

Mijn ervaring in één woord; Uitstekend

Een eerste aankoop gedaan en terecht gekomen via Google door een advertentie met een scherpe prijs welke de aandacht heeft getrokken. Het betrof een: 3090ci Informatie op de pagina inclusief alle bijbehorende verzendinformatie en voorwaarden aan de prijs werden goed aangegeven. Helder en duidelijk gecommuniceerd. Levering verliep aangenaam versneld, dit omdat het sneller binnen was dan 5 dagen. Al met al een dikke 9.

Geweldige service

Leuk en vriendelijk contact gehad met ze, hebben mij super geholpen over mijn subwoofer.

Weten van aanpakken

Als je ze nodig hebt, staan ze er. Pakket was onbeheerd en incompleet afgeleverd en direct een melding gemaakt via het 020-nummer. Alles was dezelfde dag nog opgevolgd en binnen een dag kwam de chauffeur de rest afgeven, en op de juiste manier!

snel en vakbekwaam

Was op zoek naar een vervanger voor mijn Tivoli FM radio vermits DAB2 nu de norm is. En ja, gevonden bij Doublepoint en dan nog aan een zeer goede prijs en gratis in België geleverd. De Retro Mini van VQ is een prachtradio met DAB2, FM en Bluetooth met bovenal een uitmuntende klank. Zoek niet verder, dat is hem...

Nette en goede service

Scherpe prijzen, nette klantenservice en ruim assortiment.

Aanschaf RP-504C van het merk Klipsch

Een prima indruk heeft dit bedrijf achtergelaten bij mij. Via de telefoon, maar ook via de email op een uitstekende manier geholpen en is er niet op een te korte manier gereageerd. Het bel mij terug optie ingediend op de site en werd binnen 10 minuten terug gebeld. Op advies van Loek mijn bestelling geplaatst en er kon zelfs nog onderhandelt worden over de prijs. Voor de andere speakers kom ik zeker terug.

Goed👍

Alles verliep vlot, ga zoo door!

Nice communication

The product which I ordered was not in stock (1/2 weeks was mentoined on the website) but one of the guys informed me every week about the new status. Great job and thanks for the delivery.

snelle levering > top service

voor het eerst hier besteld en vandaag binnen gehad. scherpe prijs ontvangen voor beide items.

Compleet & Snel

Snel en alles compleet geleverd

Bestellen ging makkelijk

Super handig om achterf te betalen, dat maskte de keuze makkelijker en daarom toch besteld.

Luisteren naar je, adviseren correct

Het gevoel gehad dat er echt werd geluisterd naar de behoefte. Een goed advies gekregen wat de keuze makkelijker maakte :-). Online besteld en opgehaald bij ze.

Ben tevreden over de service

Ik ben zeer tevreden over de aankoop hier vanwege de snelle reacties op de chat, ook even als het niet goed gaat. Direct beschikbaar en er werd gelijk gekeken naar oplossingen! Dezelfde dag nog teruggebeld en de dag erna werd het product geleverd. Leuke extra gekregen voor een goede prijs.

Gunstige prijzen en leveringen

Mijn gehele Heos speakerset gekocht hier in verschillende etappes. Iedere keer een scherpe prijs mogen ontvangen via de email! Installatie bleek wat lastig te zijn, maar hebben zij mij keurig mee geholpen.

Kan beter

5.1 Set besteld voor een zeer scherpe prijs. Bestellen gaat zonder problemen. Duidelijke website. Communicatie is vlot en vriendelijk. De klantenservice en mogelijkheden zijn flexibel. Er wordt meegedacht. Erg fijn. Levering daarentegen verloopt zeer moeizaam en traag. Is meerdere malen met enkele werkdagen vooruit geschoven. Nog steeds wachten op enkele producten. Voorraadstatus op de website is een wassen neus, want de producten waarop ik wacht zijn met meerdere aantallen op voorraad.

Levering is T O P

Top ervaring gehad Goedkope prijs Mooie site