Tevreden

Afgelopen week een nieuwe speaker gekocht, handige chat service, goed verpakt

Goed geholpen

Reacties worden snel opgevolgd - beste deals - met plaatsing thuis

Persoonlijk en snel

Mijn eerste aankoop een paar maanden geleden gedaan via de website. Maar ook de laatste aankoop hier gedaan, de subwoofer zodat mijn 5.1 set compleet is. Steeds op advies met Loek en collega's mijn nieuwe aankoop gedaan en dit beviel zeer. Niet telkens hoeven uitleggen wie je bent en gelijk de herkenning. Persoonlijk en snel.

Leuk gesprek

Het eerste contact was telefonisch, vanwege de vraag naar de mogelijkheden om mijn receiver te upgraden. Was een leuk gesprek wat volgde en hierin ook een beslissing genomen voor een Marantz. De nieuwe receiver past goed in de kast, waar ik van te voren bang voor was. Goed meedenk werk vanuit Doublepoint, waardoor ik dit bedrijf zou aanraden.

Uitstekende dienstverlening

Uitstekende verlening

Nul

om 21/05/2019 na 2 maanden wachten door te brengen vraag ik om een terugbetaling maar ik heb nog steeds niets ontvangen, site om te vermijden. bestelling 000518480

Niet opdringerig

In het verleden elders besteld en een opdringerig gevoel achter gebleven. Bij dit bedrijf totaal niet gevoeld. Product is netjes aangekomen en optijd.

Prices are Ok

Competitive prices, fast delivery

Pro actief

Heldere communicatie vanaf het begin. Duidelijk levertijden vermeld en tussentijds op de hoogte gehouden. Ga zo door.

Persoonlijke prijs

Gekozen voor double point vanwege de prijs. Achteraf service was ook goed.

Uitstekende ervaring

Reageren snel op aanvragen. Voldoen aan laagste prijsvoorwaarden. Scherpe prijzen en levertijd zoals aangegeven.

Top service!

Ervaring bij dit bedrijf is goed en verdient een dikke pluim!!

Mijn ervaring met Doublepoint is een verademing, zo zou je bij alle andere bedrijven waar je iets koopt en klant bent behandeld moeten worden. Door deze ervaring kom je hier graag terug om je bestelling te doen bij vriendelijk en ervaren personeel. De prijzen zijn zeer concurrerend en je hebt de laagste prijsgarantie. Ook de nazorg vind ik een groot pluspunt, nadat je de aankoop in huis hebt nog gebeld word om te informeren of alles naar wens gegaan is en of ze je nog ergens mee kunnen helpen. Dit maak je nergens meer mee, het ouderwetse DE KLANT IS KONING. Geweldig

Prima prijzen en service

Goede prijzen, service en snelle bezorging

tevreden

scherpe prijzen en prima service

Nemen de tijd voor de klant

Een super site. Netjes en goed geholpen via de telefoon. Namen ruim de tijd, had niet het gevoel dat ik teveel vragen stelde.

Snelle reacties

- snelle op emails - overzichtelijke website - vakkundig personeel Een Aanrader.

goed gegaan

goed gegaan

Deskundige service

Deskundig advies gekregen van de medewerker. Een verrassende leuke prijs gekregen als ik nog een kabel zou nemen.

Volgende keer weer

Zuivere informatie welke wordt nagekomen. Moeite waard om nog een keer te kopen!

Ga zo door

Scherpe prijzen Snelle levering Snel contact

Kan niet beter

Helemaal top!!! Concurrerende prijzen en snelle levering

Goed geholpen

Het geven van een goede kwalitatieve service is helaas niet altijd even gebruikelijk helaas. De ervaring bij Doublepoint was daarin tegen zeer goed. Een eventuele volgende aankoop zou ik daarom ook zeker hier weer doen.

Blij met alles

Afgelopen weeke de bestelling betaald en gister gehad helemaal goed en blij

Positieve ervaring

Prettige ervaring gehad. Vriendelijk te woord gestaan via de telefoon. Daarna samen met alles via de email verder geregeld. Achteraf betalen was ook geen probleem, alleen geen installatie service. Maar daar werd aangewerkt werd er aangegeven. Verder een zeker positieve ervaring aan over gehouden.

37 Satellietbaan

Hillegom 2181MG