Heb hier niets aan toe te voegen. Ook het bestellen verliep zonder problemen en de betaling ook via internet. er was voldoende keus en informatie om het betreffende artikel een cd speler te bestellen
Subwoofer gekocht en goede prijs gekregen
Subwoofer besteld, deze voegde voor mijn installatie toch te weinig toe. Terugsturen was verder geen probleem. Vervolgens nieuwe receiver gekocht, netjes 5 % onder laagste prijs ontvangen. Ben zeer tevreden.
Bestelling gaat eenvoudig, prijs is de beste en levering snel en correct.
Beste Rob, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je beoordeling! Wij hopen je de volgende keer weer terug te zien in onze (online) winkel. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Snelle en duidelijk antwoord op mijn gestelde vragen. Tijdens de verzending duidelijk vermeld wat de status van de bestelling is en dan vervolgens snel bij mij thuis afgeleverd. Kortom super!
Goede prijs en vlotte levering. Topproduct ook.
Al mijn speakers gekocht bij Doublepoint en altijd snel geleverd. Goede prijs kwaliteit verhouding en prettige website met veel informatie.
Goede prijs voor een fantastische Klipsch Center Speaker. Ook de snelle levering verdient een pluim
Prettig, klantgericht en snel.
Goed spul, goede prijs en uitstekende klantenservice! Goed en deskundig geholpen.
Had een nieuwe speaker set gekocht. Probleem met de speaker set I.v.m. schade door bezorging. Snel opgelost. Koop hier zeker nog een keer!
Recensione originale
Een nieuwe speaker set gekocht. Krijg tweedehands gebruikt geleverd. Trage verzending, Geen Postnl of DHL levering zoals op de website te zien is. Maar met DPD die gewoon leuk je pakket voor de deur neerlegt zonder toestemming.
zeer goede prijsstelling en snelle levering
Beste Menno, Hartelijk bedankt voor het achterlaten van je beoordeling! Wij wensen je nogmaals heel veel plezier met je nieuwe aankoop. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
W̶a̶t̶ ̶e̶e̶n̶ ̶w̶a̶a̶n̶z̶i̶n̶n̶i̶g̶ ̶s̶l̶e̶c̶h̶t̶e̶ ̶w̶e̶b̶s̶h̶o̶p̶ ̶m̶e̶t̶ ̶d̶i̶t̶o̶ ̶d̶i̶e̶n̶s̶t̶v̶e̶r̶l̶e̶n̶i̶n̶g̶.̶ ̶T̶w̶e̶e̶ ̶k̶e̶e̶r̶ ̶e̶e̶n̶ ̶b̶e̶s̶t̶e̶l̶l̶i̶n̶g̶ ̶g̶e̶p̶l̶a̶a̶t̶s̶t̶ ̶e̶n̶ ̶t̶w̶e̶e̶ ̶k̶e̶e̶r̶ ̶d̶i̶e̶p̶e̶ ̶e̶l̶l̶e̶n̶d̶e̶.̶ EDIT: Bovenstaand is slechts een fractie van de review die er eerder stond. Door adequaat, persoonlijk, coulant en klantvriendelijk handelen van oprichter en eigenaar Maarten, moet ik mijn eerdere woorden herzien. Na het plaatsen van de oorspronkelijke review is er vrijwel stante pede contact met mij opgenomen om nog dezelfde avond tot een oplossing te komen. Deze oplossing kwam er in de vorm van een royale tegemoetkoming, excuses, begrip, waardering voor de feedback en met de toezegging dat dit een incident is geweest. Een houding waar menig webshop een voorbeeld aan kan nemen. Ik kan dus niet anders zeggen dat mijn klacht uiteindelijk uiterst professioneel is opgelost.
Recensione originale
Wat een waanzinnig slechte webshop met dito dienstverlening. Twee keer een bestelling geplaatst en twee keer diepe ellende. De eerste keer een maand (!) moeten wachten op spullen die ten tijde van de bestelling (#000527011) volgens de website gewoon op voorraad waren. Na een boel verspilde moeite, ergernis en eindeloos mailverkeer alsnog geleverd. Destijds met mezelf afgesproken hier nooit meer iets te kopen, echter ben ik er reeds toch weer ingetuind. Ditmaal een seconddeal (#000547159) die ik al dagen in de gaten hield. Na wat wikken en wegen toch de knoop doorgehakt voor een kleine €500,-. Artikel zou binnen 1-2 werkdagen op z'n minst overgedragen worden aan de transporteur. IJdele hoop uiteraard, want we zijn alweer een week en veelvuldige contactpogingen verder en ik sta nog steeds met lege handen. Daarop - op goed geluk - nog maar weer eens een mailtje gestuurd en ja hoor, een reactie terug. "Het artikel blijkt nét verkocht, helaas. Levertijd onbekend - Joey". Een week lang is er geen probleem - en nu ik na een week voor de zoveelste keer contact probeer op te nemen - blijkt het artikel precies nét uitverkocht. Simpelweg lachwekkend en pure minachting naar je klant toe, maak dat een kleuter wijs. Daarnaast blijkt een nieuw exemplaar volgens de website gewoon op voorraad, maar daar wordt met geen woord over gerept. Kortom; ik raad deze webshop vanzelfsprekend uit eigen ervaring aan een ieder met klem af. De prijzen ogen prima, maar uiteindelijk waardeloos als er überhaupt niets geleverd wordt en het contact zo moeizaam en eenzijdig verloopt, dat het eigenlijk geen contact mag heten. Klantenservice beoordeel ik daarom ook als dramatisch, want bij die enkele keer dat je (om 16:50u) wel bericht terug krijgt, wordt er niets opgelost, aangezien de computers uiteraard stipt om 17:00u worden uitgeschakeld. Via het whatsapp-nummer wordt er buiten een geautomatiseerd bericht om sowieso niet gereageerd, waar ze wel claimen dit binnen één werkdag te doen.
Goede en correcte levering, mooie subwoofer
Beste Bas, Hartelijk bedankt voor het achterlaten van je beoordeling! Wij hopen je de volgende keer weer terug te zien in onze (online) winkel! Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Uitstekende ervaring van top kwaliteit prima ervaring van de klantenservices
Beste Stephan, Hartelijk bedankt voor het achterlaten van je beoordeling! Nogmaals heel veel plezier gewenst met je nieuwe aankoop! Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
37 Satellietbaan
Hillegom 2181MG
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire