Fantastisch bedrijf met heel veel expertise
Ik was op zoek naar nieuwe speakers en ging daarvoor naar de lokale elektronica zaak, al snel kreeg ik door dat ik met mijn budget en wensen toch meer en diepgaander advies nodig had (dat werd door mij gemist bij de lokale winkels). Doublepoint kwam ik al een paar keer tegen via Google en dacht: laat ik ze eens bellen!
Vanaf het eerste telefoongesprek sta ik compleet versteld van de expertise welke Doublepoint in huis heeft. En niet alleen dat: ze zijn ook erg klantvriendelijk en intern wordt er ook nog eens duidelijk gecommuniceerd (je wordt bijvoorbeeld altijd door dezelfde persoon teruggebeld en die weet meteen waarvoor je belde).
De website werkt ook erg prettig en is heel overzichtelijk.
Het correct samenstellen van een "home theater" is zeker niet eenvoudig, maar met de expertise en klantvriendelijkheid van Doublepoint is het een kleine moeite en nog leuk ook nog!
Om af te sluiten hebben ze zelfs zeer concurrerende prijzen, wat een fantastisch bedrijf zo alles bij elkaar. Doublepoint, ga zo door! Er valt volgens mij niks meer te verbeteren. Jullie zijn allemaal toppers!
In de toekomst zal ik alles voor mijn audio installatie bij Doublepoint bestellen, klein of groot het maakt niet uit.
Enig nadeel is dat ik geen hoger cijfer dan een 10 kan geven (hetgeen ze wel verdienen), maar dat is meer een beperking van Kiyoh.
Oh, en de Klipsch speakers zijn geweldig! Graag tot de volgende keer :-)