3 bestellingen, 3x ok
Beste Dirk, Hartelijk bedankt voor het achterlaten van je ervaring! Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Second deal (demo) marantz receiver online besteld. Deze was al verkocht, maar is direct een nieuwe receiver besteld voor de prijs van de demo. Das is nog eens uitstekende service. Op woensdagavond de eerste bestelling gedaan en op zaterdagochtend had ik de nieuwe al binnen. Dikke pluim voor doublepoint!!
Beste Daniël, Hartelijk bedankt voor het achterlaten van je ervaring! Wij wensen je nogmaals heel veel plezier met je nieuwe Marantz versterker! Indien je nog vragen hebt, vernemen wij deze graag. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Bestelling liep vlekkeloos, kon gebruik maken van een extra 10% korting waardoor ik direct heb besteld. Daarna de bestelling in 3 dagen geleverd.
Beste Mark, Hartelijk bedankt voor het achterlaten van je ervaring! Wij hopen dat je momenteel volop geniet van je nieuwe aankoop. Tot de volgende keer in onze (online) winkel. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Zie titel!
Beste Tom, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je ervaring! Wij wensen je heel veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Goed advies en service.
Beste Sonny, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je ervaring! Wij hopen dat je momenteel volop geniet van je nieuwe aankoop. Tot de volgende keer in onze (online) winkel. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Product had vertraging en dit is uitstekend opgelost, ga hier zeker weer bestellen als ik wat anders nodig heb. Bedankt Maarten.
Recensione originale
Op 30 mei een setje B&W 607 speakers besteld, volgens de website op voorraad. Inmiddels zijn we een maand verder en zijn ze nog niet geleverd. De prijs van de speakers is bij andere aanbieders in de tussentijd met 100 euro gestegen. Ik hoop dat ze alsnog geleverd worden en verwacht een passende oplossing.
Eerste instantie was ik totaal niet tevreden maar uiteindelijk contact gekregen en hebben ze het heel snel opgelost. (Wegens vakantie was mijn probleem niet doorgezet) Door het verhaal hieronder kan ik op dit moment niet hoger dan een 6 geven maar zal in de toekomst wel weer bestellen bij doublepoint. Eerst sturen ze mij een 2e hands set op. Willen ze compenseren waar ik mee akkoord ga. De afstandsbediening werkt niet en ze zullen een nieuwe opsturen maar nog steeds niks ontvangen. Mails worden niet meer beantwoord. Compensatie laat op zich wachten.
Recensione originale
Eerst sturen ze mij een 2e hands set op. Willen ze compenseren waar ik mee akkoord ga. De afstandsbediening werkt niet en ze zullen een nieuwe opsturen maar nog steeds niks ontvangen. Mails worden niet meer beantwoord. Compensatie laat op zich wachten. Ik zou Doublepoint niet aanraden
Wij werden op de nieuwe locatie heel vriendelijk ontvangen.De medeweker die ons heeft geholpen was heel geduldig met ons. Ook nadat we op het laatste moment een andere keuze hadden gemaakt. We waren blij met de grote korting die we hebben gekregen. Het gekochte apparaat ( een Denon receiver) werd keurig, volgens afspraak , de volgende dag(gratis) bezorgd. Kortom een fijne kennismaking met deze Doublepoint winkel
Beste Cor, Hartelijk bedankt voor het achterlaten van je ervaring! Wij wensen je nogmaals heel veel plezier met je aankoop. Tot de volgende keer in onze (online) winkel. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Mijn bestelling had een lange wachttijd, maar dankzij een pro-actieve opstelling van Doublepoint kreeg ik de bestelde geluidsboxen toch veel eerder. Oorzaak: iemand had zijn bestelling geretourneerd en vervolgens nam Doublepoint contact op met mij. Prima!
Marantz cinema 60 besteld, deze is snel geleverd en staat mooi in de woonkamer te spelen. Ik ben dik tevreden.
Goed advies duidelijke afspraken keurige op tijd levering
Heb deze shop op Marktplaats ontdekt. Scherpe aanbieding van een goeie subwoofer. Na bestellen supersnel geleverd en keurig op de hoogte gehouden van de leverstatus. Vier ipv vijf sterren omdat de prijs wat onduidelijk was; het bedrag op MP was duidelijk lager dan op de webshop en het koste nogal zoekwerk om er achter te komen hoe je de korting kon toepassen op de bestelling. Maar verder helemaal tevreden.
Inclusief verzending is de eversolo afstandsbediening een goede deal. Zeer correcte afhandeling van Doublepoint. Ga zo door.
Top verkopers,nemen de tijd voor je en leggen alles goed uit voor je tot aanschaf over gaat.
Eerste bestelling snel binnen! Hierna advies gevraagd. Het was een eerlijk advies wat mij 2100 euro scheelde! Wederom een bestemming geplaatst die duurde helaas wat langer. Contact gezocht. Door een aantal vrije dagen was de bestelling verlaat ik heb excuses gekregen en een dag later is mijn bestelling thuis geleverd! Ik ben tevreden! Goede kwaliteit audio!
goed en snel
Beste J.H. Bruyns, Hartelijk bedankt voor het achterlaten van je beoordeling! Wij wensen je heel veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Apparaat werd snel geleverd tegen een aantrekkelijke prijs.
Beste Wijnand, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je ervaring! Wij wensen je nogmaals heel veel plezier met je nieuwe aankoop. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Ga zodoor
Beste Datalug, Hartelijk bedankt voor het achterlaten van je ervaring! Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Voor een goede prijs subwoofer gekocht. Zeer tevreden.
Beste Claes, Hartelijk bedankt voor het achterlaten van je beoordeling! Wij wensen je nogmaals heel veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Mij nieuwe Denon 6700 besteld bij deze webshop. Goede communicatie, snelle levering en mogelijkheid tot ophalen van je bestelde product. De medewerkers van Doublepoint weten hoe ze met audio iefhebbers moeten omgaan.
Perfect product,zeer tevreden!
Beste Lex, Hartelijk bedankt voor het achterlaten van je beoordeling! Wij wensen je nogmaals heel veel plezier met je aankoop. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Levering the Fives in walnoot zou 3 tot 6 weken kosten. Drie weken waren net voorbij of er kwam bericht dat ze aangeboden waren aan de vervoerder. Top! Ik maak vaak er dat toezeggingen als deze vaak niet dan wel werden nagekomen. Double Point! Keurig en tot een volgende keer!
Beste Johan, Hartelijk bedankt voor het achterlaten van je beoordeling! Wij wensen je nogmaals heel veel plezier met de nieuwe Klipsch Fives. Indien je nog vragen hebt over het product, dan horen wij dit heel graag. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Ik was op zoek naar een SVS subwoofer en zag dat Doublepoint deze verkocht. Via de website contact gezocht. Ik kreeg een snel en netjes antwoord, zelfs in het weekend. Na het bestellen werd de sub dezelfde dag nog goed verpakt verstuurd, ik had hem helaas niet de volgende dag in huis maar dat lag aan PostNL en niet aan Doublepoint. Het product zelf is kwalitatief erg goed en ben er superblij mee. De prijzen van de apparatuur en accessoires zijn netjes al is het moeilijk vergelijken als ze de het enige verkooppunt zijn in Nederland.
Beste Dennie, Hartelijk bedankt voor het achterlaten van je ervaring met ons! Wij hopen dat je nieuwe subwoofer momenteel volop bevalt, anders horen wij dit heel graag. Nogmaals heel veel plezier ermee. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Gekocht versterker bleek ineens 10 euro duurder, na contact klantenservice, kreeg ik het voor oude prijs. Bleek dat er ook een kortingsactie was. Het bedrag 10% korting werd automatisch afgetrokken.
Beste Axel, Hartelijk bedankt voor het achterlaten van je ervaring! Wij wensen je nogmaals heel veel plezier met je nieuwe product. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Het apparaat werd snel geleverd en ik ben er erg tevreden over.
Beste Rob, Hartelijk bedankt voor het achterlaten van je ervaring! Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
37 Satellietbaan
Hillegom 2181MG
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire