Toppers
Goede ervaring met Doublepoint, simpel via chat wat vragen beantwoordt gekregen waarna het makkelijk bestellen was en op tijd geleverd zoals beloofd. Zeker aan te bevelen!
Het is een fijne winkel maar de updates vanuit het account zijn traag en niet voldoende. Ik heb hier 2 speakers besteld als paar natuurlijk. Nu is er 1 speaker bezorgd en moet ik nog een paar dagen wachten op de andere, dat is maar raar natuurlijk… Hierom ook de uiteindelijke onvoldoende.
Beste Frederique, Allereerst hartelijk bedankt voor het plaatsen van je ervaring! Wij betreuren het feit dat je niet tevreden bent over onze geleverde service. Na het lezen van jouw ervaring hebben wij dit direct intern onderzocht. Wij zien dat wij vanuit ons meerdere mails hebben verstuurd met betrekking tot de bestelling + verzending. Je hebt vorige week bij ons een bestelling geplaatst welke de volgende werkdag direct is verstuurd. Wij zien in de tweede tracking (pakket 2) dat deze helaas nog onderweg is, en dat deze morgen komt. Helaas is het onwijs druk bij PostNL, waardoor er vertragingen kunnen ontstaan. Wij betreuren het daarom dat je ons een onvoldoende geeft, wat niet helemaal door het toedoen van ons is. Desondanks hopen wij je de volgende keer weer terug te zien! Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Snelle bezorging van de bestelde apparaten. Aanvankelijk wat huiverig om het per besteldienst te laten bezorgen maar alles was goed verpakt en ongeschonden aangekomen. Luidsprekers kwamen 1 dag later maar dat bleek meer aan de logistiek van Post.nl te liggen. Alles speelt perfect. Echte aanrader.
Goedemorgen Jos, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je ervaring! Wij wensen je nogmaals heel veel plezier met je nieuwe aankoop. Tot de volgende keer in onze (online) winkel. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Sehr gute Kommunikation und schnelle Lieferung. Würde auf jeden Fall wieder bestellen.
Dear Michael, Vielen Dank für die Veröffentlichung Ihrer Erfahrung! Doublepoint
Goede communicatie en goede prijs
Dear Jannes Kuhl, Hartelijk bedankt voor het achterlaten van jouw ervaring! Wij wensen je nogmaals heel veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Al een paar keer wat gekocht bij Doublepoint voor een uitstekende prijs en met een deskundig advies. Overzichtelijke website met een groot assortiment. Produkten ontvangen in perfecte staat en met een bijzonder snelle levering. Absolute aanrader. Ik zal hier zelf weer gaan kopen
Beste Remco, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je ervaring! Wij willen je bedanken voor de bestellingen die bij ons hebt geplaatst. Heel veel plezier ermee. Wij hopen je de volgende keer weer terug te zien in onze (online) winkel. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Goed opgezette website, mooi aanbod van excellente audio producten. Gemakkelijke bestelprocedure, betaling eveneens eenvoudig. Snelle levering van de bestelling in optimale conditie. Prachtig product, genieten van geweldig geluid.
Beste Fred, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je ervaring! Wij wensen je heel veel plezier met je nieuwe aankoop! Indien je nog vragen hebt, vernemen wij deze heel graag. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Very good prices and services. Maybe the shop side could be presented in german and english for international buyer.
Dear Rolf, Many thanks for your review! We hope to see you again soon. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Ik heb een polk hts 12 gekocht subwoofer gekocht Mooie subwoofer super duepbas een wereld verschil met jamo j112 wat ik had. ben blij mee .
Goedemorgen Ben, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je ervaring! Wij wensen je heel veel plezier met je nieuwe Polk HTS12 subwoofer. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Artikel moest helaas retour. Gelukkig geen enkel probleem.
Mooie site met ruime uitleg producten, leuke aanbiedingen
Beste Leo, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je ervaring! Wij hopen je de volgende keer weer terug te zien in onze (online) winkel. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Mijn item was weliswaar vertraagd, maar op een 2e kans artikel gewoon 5 jaar garantie geven (elders 2 jaar) en ook nog eens extra korting verdient gewoon de volle bak aan sterren wat mij betreft!
Beste Martijn, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je ervaring! Wij wensen je nogmaals heel veel plezier met je nieuwe aankoop. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Na een bestelling bleef order wat lang hangen op verwerking. Na contact via chat bleek dit op twee producten te hangen. Na drie dagen wederom contact, toen bleek het nog op 1 product te hangen, maar werd meteen aangeboden alles wat op voorraad was direct te versturen. Na mijn vraag of ik voor het product wat lastig leverbaar was een iets duurder product met bijbetaling kon krijgen wat wel op voorraad was, was het met (een kleinere dan ik verwacht had) bijbetaling dezelfde dag nog verzonden. Voorraadbeheer kan beter, maar prijs en service is onverslaanbaar.
Beste Berry, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je ervaring! Wij hopen dat je momenteel al volop geniet van je nieuwe aankoop. Tevens willen wij je bedanken voor het aangeven van je positieve feedback. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Ik had een SVS subwoofer met wireless adapter besteld op een zondag en zou na 2 werkdagen geleverd worden. Zeker 4 keer moeten bellen en meermaals is levering verschoven. Uiteindelijk is hij ipv na 2 werkdagen pas na 9 werkdagen geleverd. Ten overmaat van ramp werd de wireless adapter via andere bezorger verstuurd die nog eens een dag extra nodig had. En bij de SVS zat geen kabel dus kon alleen maar wachten. Kan gebeuren dat een artikel toch niet beschikbaar is, maar houd een klant dan pro-actief op de hoogte. Ik twijfel of moet aanbevelen, doe het toch maar omdat product uiteindelijk in orde was.
Ik heb een Klipsch subwoofer besteld en deze werd gratis geleverd naar België. De prijs is heel goed en de levering supersnel. Zoals aangegeven is subwoofer nieuw en in originele verpakking. Heel tevreden.
Wat ik wilde hebben kon ik krijgen voor de juiste prijs. Product werd snel verzonden.
goede service
hoe je verwacht dat een bestelling verloopt, perfect
Beste T.J. Hop, Hartelijk bedankt voor het achterlaten van je beoordeling! Wij hopen dat je momenteel volop geniet van je nieuwe aankoop. Tot de volgende keer in onze (online) winkel. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Zeer snelle service en beste prijs
Beste Robby, Hartelijk bedankt voor het achterlaten van je review! Wij hopen je de volgende keer weer te zien in onze (online) winkel. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Doublepoint heeft alles voor de (budget) audiofiel. Daarnaast hebben zij een mooie luisterruimte en een uitstekende service.
Goedenavond Rowan, Hartelijk bedankt voor het achterlaten van je beoordeling! Wij wensen je nogmaals heel veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
alles geleverd zoals gevraagd, en correcte service, daarna een goede hulp bij het instellen van het toestel wat niet altijd even makkelijk was.
Een Denon besteld en deze was ergens anders goedkoper maar zoals Double Point schrijft en beloofd ergens anders goedkoper gezien mail ons de prijs werd gelijk aangepast plus 5% extra korting SUPER! Snelle levering en het is een super geluid had al daarvoor al klipich speakers besteld bij hen en toen was de prijs en service ook top vandaar dat ik daar weer besteld heb. Een aanrader voor dit bedrijf.
Steeds de beste prijs en goede info in verband met de vragen die ik stelde.
Beste Jacques, Hartelijk bedankt voor het achterlaten van je beoordeling! Wij wensen je nogmaals heel veel plezier met je aankoop. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
37 Satellietbaan
Hillegom 2181MG
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire