Goed advies en prima afhandeling.

Na contact met een medewerker heb ik een keuze kunnen maken voor uitbreiding van mijn speakers. Ik heb zijn advies gevolgd en een bestelling geplaatst. De speakers zijn in prima verpakking bezorgd en ik heb ze aangesloten. Het resultaat voldoet aan mijn verwachting. Kortom, ik ben heel tevreden over de manier van behandeling en afhandeling.

Snelle levering, prima product

Snelle levering, prima product

Uitstekende service

Scherpe prijs en zeer goede service. Er wordt snel gereageerd op telefoon en mail. Zelfs een belletje gekregen voor het afstemmen van het bezorgingsmoment.

Snel en goed

Goed contact via chat. Duidelijke communicatie. Na bestelling direct goed overzicht van afhandeling en bezorging. Aanrader.

zoals verwacht, prima.

Snelle levering keurig ingepakt en netjes afgeleverd in

Goed. Aanbevelenswaardig.

Speakerkabel Oehlbach gekocht. Scherpe prijs aanbieding. Snelle levering. Bij advies aankoop vragen behulpzaam. Zal zeker volgende keer gebruik maken van Doublepoint.

Uitstekende service

Op mijn request een andere vervoersdienst voor me geregeld. Binnen een dag dus dag erna al binnen,ondanks de afmeting. Product precies zoals omschreven. Netjes en goed verpakt. Absolute aanrader. Zou er zo weer iets kopen.

Snelle en correcte levering van de bestelde artikelen.

Top webshop !

Super contact, super prijs en super snel geleverd !!!

Douze points voor betrokkenheid en klantvriendelijkheid

Na een dikke Jamo set te hebben aangeschaft bij Doublepoint in 2017, was er onlangs behoefte aan een aanvulling voor een andere ruimte. Na degelijk overleg met en een sympathieke benadering van mijn wensen door deze leverancier geniet ik nu op alle niveaus van mijn woning van een weergaloos geluid, Chapeau Doublepoint!

Mooie speakers voor een goede prijs

Kocht een paar staande speakers voor een sterk gereduceerde prijs, maar kwamen als nieuw uit de dozen. Erg tevreden met service en levering.

Mijn ervaring is betrouwbaar heide van doubelpoint

Ik heb vanaf 10jullie moeten wachten ,maar door 1 keer in de maand te bellen kwamen er gelijk uit. transparant te spreken met elkaar eerst het steeds duidelijk .chip niet leverbaar aan Denon receiver.maar 14oktober is die aangekomen bij mijn huis.Ik wil vooral de medewerkers van Doubelpoint bedanken voor het het vertrouwen wat ze aan mij geefde.Het is een goede zaak met audio goede spullen.Hun voorlichting is een 10 het leveren is een 10 ik ben vol lof over hun en ervaring.

Zeer klantvriendelijk en goede service

Aanrader! Doublepoint heeft naast een goede en vriendelijke klantenservice ook de laagste prijsgarantie. Wat mij opviel is dat via de chat een snelle totstandkoming van de laagste prijsgarantie geregeld kon worden. Ondanks de langere levertijden door de wereldwijde chiptekorten en de overspannen grondstoffenmarkt tevereden met de afhandeling hiervan. Het team van Doublepoint probeert zo goed mogelijk de klant tevreden te houden. Goed bezig en hou dit vol!

Levering uitstekend, Produkt: ik ben er blij mee.

Vlotte levering. Je kunt het pakket goed volgen.

Snel en correct

Onze eerste bestelling bij jullie ging als een speer . Snel en correct afgeleverd

Top service !

Een receiver gekocht bij doublepoint, nadat ik bij diverse andere leveranciers niet echt duidelijke info had gekregen met name over het aansturen van Audio apparatuur via de versterker naar de TV. Bij Doublepoint goed geholpen, zowel via e-mail, als telefoon, als chat. Het apparaat werkte direct en zoals het moest. En zeer snelle levering, receiver de dag erna in huis Volgende keer zal double point ook weer mijn eerste keuze zijn.

Na goed advies en scherpe prijzen gekocht.

Na zoeken op internet naar een bepaald merk bij Doublepoint uitgekomen. Via telefonisch contact met Fabian goede adviezen gekregen. Op basis van offerte scherpe prijsafspraken gemaak en besteld. Levering was binnen 2 dagen in goede conditie en verpakking. Zeer tevreden over Doublepoint en zeker aan te raden als je goed advies goede spullen en een scherpe prijs en ook een correcte behandeling zoekt.

Snel, duidelijk, klantvriendelijk

Subwoofer SVS SB-1000 gekocht. Ze hebben een nette prijs aangeboden en een snel gecommuniceerd en verstuurd.

wat ze zeggen klopt

ik had met hun contact en de datum dat ze zeiden was correct

onbetrouwbaar

Denon receiver besteld en betaald. Verwachte levering zou eind augustus zijn. Er kwam geen bericht van vertraging. Moest er zelf achteraan bellen en mailen. Wegens 'chiptekort' was de levering uitgesteld; begrijpelijk want daar hebben veel bedrijven last van maar ga daar dan pro-actief mee om... Ook geen aanbod voor een alternatief, jammer. Dus op 3 september order geannuleerd. Bevestiging ontvangen dat het aankoopbedrag binnen 14 dagen zou worden terugbetaald. Sowieso zeer klantonvriendelijk om de wettelijke termijn aan te houden (andere webshops doen dat veel beter; binnen 2-3 dagen) maar vooruit. Nu is het alweer 2 weken later en zoals ik al in meerdere reviews lees is het geld nog steeds niet teruggestort. Maar weer een mail verstuurd met het verzoek om dit alsnog te doen. Kortom: onprofessioneel met veel beloftes maar die worden niet waargemaakt. Ik sla deze webwinkel voortaan over en adviseer iedereen om dit ook te doen.

Heel tevreden over Doublepoint

Ik heb hier Dali Alteco boxen besteld, de prijs was het voordeligst ten opzichte van de concurrenten, levering was de volgende dag al. Inmiddels luister in met veel plezier in Dolby Atmos naar mijn films!

Goede prijs goede service

Vriendelijk contact met de whatsapp ivm moeilijkheden met betalen. Direct zelfde dag verzonden. Blij mee!

Top ervaring op een heldere website!

De aankoop van mijn Denon Home 550 soundbar was een zeer prettige ervaring om met Doublepoint in contact te komen. De hele bestelling werd nog prettiger met een erg leuke pop-up in het weekend met 5% extra korting. Als ik het shop tegoed krijg dan zal ik het zeer waarschijnlijk investeren in de Denon Home 150 of 250 speaker(s).

Levering helemaal volgens afspraak.

Na een zeer vriendelijk telefonisch contact heb ik de Denon Home 550 en 250 aangeschaft. Nu nog sparen voor de sub (die mijn vrouw eigenlijk niet wil, want er “is al genoeg Bas”). Ik kan Doublepoint van harte aanbevelen.

Satellietbaan 37

2181MG Hillegom

020 - 333 03 62

Over Doublepoint

Het team achter Doublepoint heeft een ware passie voor audio. Geluid waar je kippenvel van krijgt, waar je je helemaal in verliest. Wij worden meteen enthousiast als we audiofielen zoals jij ontmoeten. Doublepoint is ontstaan uit een liefde voor twee dingen: internet en audio. Het ene was ons werk, het andere onze hobby. En wat is er mooier dan je werk en je hobby te combineren? Het resultaat is een moderne en gebruiksvriendelijke webwinkel met een assortiment om van te smullen. Onze productkennis en ons respect voor jouw gehoor vertalen zich in een fijn gefilterd productaanbod.