Degelijk materiaal aan een goed prijs

Om een combinatie met een denon AVR-X2600H receiver te maken heb ik bij doublepoint een Jamo: S 805 HCS Home Cinema Systeem aangekocht. De afhandeling en de levering is zeer vlot verlopen, waarvoor dank. Omdat de receiver dolby atmos ondersteund heb ik achteraf ook een klipsch R-41SA dolby atmos speakerset besteld. Na de nodige instellingen gedaan te hebben ben ik nu zeer tevreden met het resultaat: 'de trein dendert door de huiskamer'...

Snelle levering, eerder dan aangegeven

Op zich snel geleverd, maar op de site weinig info wanneer er geleverd gaat worden. Pas op de dag van levering krijg je ineens een bericht.

Snelle en goede service

Precies ontvangen wat ik besteld heb en keurig op tijd. Kortom, voor herhaling vatbaar!

Goede en betrouwbare service

Netjes up to date gehouden qua bestelling Alles naar behoren geleverd geen slechte ervaring

Goede service en snel bezorgd

Mooie deal gevonden op deze site. Service is goed en het was snel bezorgd.

Prima service en snelle levering.

Goede prijs voor deze professionele luidsprekers.

Goede prijs en snelle duidelijke levering.

Ruime keuze op een duidelijke site met veel aanbiedingen. Ga ze zeker vaker bezoeken

Super winkel

Super winkel , top service. Levertijden zoals eerlijk verteld zijn wat traag. Maar service en after service perfect. Vergeet de blauwe jongens, voor geluid tegen een eerlijke prijs moet je bij Doublepoint zijn

Ik heb bij Doublepoint een set Klipsch R 820 F besteld. De levering liep wat vertraging op ivm de feestdagen, en het niet zo klein pakket 2x29 kg aan speakers. Ik heb heel goede ervaring met ze, zelfs toen ik ze in huis had zag ik ze iets goedkoper, maar daar maakte ze bij Doublepoint geen probleem van. Zij gaven mij direct zonder slag of stoot de korting die ik had gezien, ook al heb ik ze al in huis. Mijn dank voor het team van Doublepoint .

Prima en op tijd geleverd.

Subwooferkabel besteld, netjes de volgende dag in huis.

Eerste keer zaken gedaan met DoublePoint en zeer tevreden

Ik heb voor een zeer goede prijs deze set gekocht in November. RP-8060FA 7.2.4 DOLBY ATMOS® HOME THEATER SYSTEM De tweede Subwoofer was echter teveel van het goede in onze woonkamer, deze kon ik na overleg zonder problemen retour sturen, ik kreeg genoeg geld terug voor deze subwoofer. Het geluid van deze set is onwerkelijk mooi, zelde zulke goede speakers gehad en ondanks het vele beton in ons huis klinken ze perfect op lage maar ook op een hoge stand. Met veel dank aan Fabian voor de goed zorg. Volgende keer wordt het weer DoublePoint.

Uitstekende ervaring wederom met Doublepoint.

Waanzinnige luidsprekers gekocht. Ze waren een zgn. Seconddeal maar dat kon ik er absoluut niet aan afzien (lees: de speakers waren in nieuwstaat).

Uitstekende ervaring wederom met Doublepoint.

Wat ik besteld heb is netjes geleverd

Ik heb een subwooferkabel besteld, en die is gewoon netjes geleverd. Het product was ook in goede staat. Verder heb ik geen ervaring met doublepoint.

Bestelling voldoet volledig aan de verwachting.

Bestelling snel geleverd en voldoet volledig aan de verwachting. Kom zeker terug.

Klasse service

Ook telefonische support is erg goed

Ik zocht luidsprekers. Er werd mij iets aangeraden en ik ben heel tevreden van het product. Snel en gemakkelijk, zoals het hoort!

Snel geleverd tegen de beste prijs.

Makkelijke website, goede prijzen en snelle levering ondanks corona. Aanbevolen!

Service zoals het hoort

Wilde boxen kopen voor mijn streaming receiver en werd zeer vakkundig en geduldig online geadviseerd en geholpen door een medewerker. Producten werden snel verzonden, voldoen geheel naar wens. Zelden zo goed, vriendlijk en vakkundig bijgestaan online!

Ook tijden de feestdagen één snelle levering.

Zoals het moet, Excellent!

Goede lvering

Vanwege de feestdagen iets later geleverd dan verwacht, maar goed op te hoogte gehouden en vriendelijke klantenservice.

Goede apparatuur maar lange wachttijd

De apparatuur is zoals besteld, is nieuw (niet al een paar uitgepakt wat je steeds meer tegen komt) en goed verpakt. Het magere zesje was dat ik hier juist besteld had voor een snelle levering zoals aangegeven op de site maar dat alle stappen flink lang duurde. Next day delivery maar na drie dagen stond deze nog steeds op te verwerken. Ook na een belletje duurde het nog 2 dagen voordat deze bij PostNL werd afgeleverd.

Klantgericht en altijd op zoek naar een oplossing

Het weekend voor kerst 2020 had ik een paar Klipsch RP-5000f luidsprekers besteld bij Doublepoint. Levertijd 2 tot 3 dagen. Netjes bericht dat door de kerst- en coronadrukte bij PostNL er meer vertraging zou zijn. Hiervoor uiteraard alle begrip. Maar na twee weken nog niets ontvangen en dus weer contact opgenomen. Uiteindelijk is door Doublepoint besloten dat ze de zendding met PostNL zouden annuleren en een aparte zending met een koeriersdienst zouden sturen. Top! Met als kers op de taart ook nog eens in plaats van de RP-5000f hebben ze mij de RP-6000f gestuurd. Voor dezelfde prijs, waar ook al eens korting op zat! In een woord geweldig! Dit was het wachten meer dan waard! En ook meteen geleverd na het maken van de nieuwe afspraak.

fijne en gedegen advies

Eerder al prachtige luidsprekers hier aangeschaft en 2 weken geleden een hele mooie centerspeaker en Denon reciever geleverd gekregen. De set klinkt echt supermooi en ben zeer tevreden over de producten, maar zeer zeker ook over de adviezen van Fabian. Nogmaals bedankt hiervoor.

UItstekende service en subwoofer

Via de live chat 5% korting gekregen bij de bestelling. De Jamo subwoofer arriveerde binnen enkele dagen ondanks de coronadrukte voor de kerst. Prima apparaat, zeer tevreden. Heel plezierig shoppen bij Doublepoint, graag tot een volgende keer.

Satellietbaan 37

2181MG Hillegom

020 - 333 03 62

Over Doublepoint

Het team achter Doublepoint heeft een ware passie voor audio. Geluid waar je kippenvel van krijgt, waar je je helemaal in verliest. Wij worden meteen enthousiast als we audiofielen zoals jij ontmoeten. Doublepoint is ontstaan uit een liefde voor twee dingen: internet en audio. Het ene was ons werk, het andere onze hobby. En wat is er mooier dan je werk en je hobby te combineren? Het resultaat is een moderne en gebruiksvriendelijke webwinkel met een assortiment om van te smullen. Onze productkennis en ons respect voor jouw gehoor vertalen zich in een fijn gefilterd productaanbod.