Prima bestelproces en snelle en adequate respons van klantenservice.

Snelle en goede bezorging

Lp speler besteld, snel geleverd in drukke kersttijd.

Heb een Marantz melody zwart gekocht was nergens leverbaar. Bij Doublepoint ook niet, maar er zouden de volgende week nieuwe binnenkomen. Nog geen week erna had ik al bericht dat het artikel verstuurd was. Met een woord PERFECT.

Er zijn maar enkele woorden voor nodig.Dit is een super team!!

Heb onlangs verschillende speakers en een AV receiver besteld bij Doublepoint. Had vele vragen daaromtrent omdat ik nog een leek ben op dit gebied. Als ik een mail stuurde met vragen,dit meerdere keren,kreeg ik steeds héél vlug een antwoord met altijd zéér goed advies! De klantvriendelijkheid en service zijn Top! Doe zo verder Doublepoint! Met een extra dank aan Fabian voor zijn geduld met al mijn vragen!

Goed afspraak nagekomen

Mooie deal voor polk T50 vloerstaande speakers, en komt mooi geluid op mijn Onkyo reciever.

Top service!

Hele fijne medewerkers die goed met je meedenken.

Klantvriendelijk en vlotte service!

Een Marantz- versterker besteld, die vervolgens meteen werd geleverd. Bij een vraag meteen de volgende dag al antwoord. Prima dienstverlening!

Veel online keuze en goede omschrijving, snel binnen!

Ik heb 2 kabels en 1 stekkerdoos van Supra gekocht, was snel binnen en goed verpakt. Goede service!. Leuk dat er ook beetje korting op zat!.

Verwachtingen overtroffen

Snelle levering. Zeker niet vanzelfsprekend deze tijden. De bestelde Klipsch R-41PM luidsprekers zijn ook helemaal top , en ook nog met flinke korting. Ben meer dan tevreden zowel over Doublepoint als Klipsch.

Een zeer betrouwbare zaak en altijd bereikbaar

De medewerkers zijn zeer behulpzaam en hebben mij fantastisch geholpen met het terecht komen van de pallet zending, ik raad tot nu toe deze winkel aan.

uitstekende website !

Ik werd heel goed gevolgd door Florian omdat ik een wijziging in mijn bestelling heb aangevraagd. En Florian boden me een heel mooie prijs aan voor mijn nieuwe bestelling -Focal speakers ! Dankjewel !

Top kwaliteit

Het bedrijf levert alleen top produkten.Bij vragen of problemen kun jij altijd terecht via chat of mail,en altijd vriendelijk antwoord.Reeds meerdere bestellingen geplaatst en de levertijd wordt netjes nagevolgd,en staat ook netjes vermeld bij het produkt.Ook de dienst na verkoop is top.Ik raad doublepoint aan voor elke audio liefhebber.

duidelijke website, mooi assortiment, snelle levering

Was op zoek naar vloerstaande Klipsch speakers. Deze zijn lokaal niet makkelijk verkrijgbaar en in de "betere" hifi stores zijn alleen de topmodellen verkrijgbaar, die buiten mijn budget vallen. Hier hebben ze een uitgebreid assortiment. Top.

Fijne zaak en snel geleverdt.Had een QED: PERFORMANCE OPTICAL Kabel besteldt van 1 m werd 1,5 m.Erover gebeldt een melding van gemaakt, en keurig antwoord gekregen via de telefoon en uitleg gekregen.Prima en ook nog daarna een mailtje gehad en uitleg.Dus top service prima service.Eerst volgende keer ga ik hier weer wat betellen.Kan iedereen aanbevelen om hier waat tebestellen service top.

Goed product met goede levering

Subwoofer besteld bij Doublepoint, bij levertijd stond 5-8 dagen maar het product was de volgende dag al in huis. De bezorgdienst geeft een goed tijdvlak wanneer de bezorger langs komt en naarmate dit dichterbij komt wordt tijdvlak steeds kleiner zodat je precies weet wanneer ze voor de deur staan.

UITSTEKEND!!!!

Doublepoint had toegezegd een luidsprekerset voor mijn zoon ruim voor Sinterklaasavond te zullen leveren. De extra kosten voor speciale verzending zouden ze voor eigen rekening nemen. Een dag voor Sinterklaas belde Maarten van Doublepoint op dat het toch niet zou lukken de boxen op tijd te leveren. De vervoerder kon zijn afspraak niet nakomen. Om mijn zoon niet teleur te stellen bood hij aan een 70%(!) duurdere set met een andere koerier die zelfde vrijdagavond nog te laten bezorgen. De extra kosten voor de set en het vervoer zou Doublepoint (wederom) voor haar rekening nemen. Uiteindelijk is dankzij de inspanningen van Doublepoint alles in orde gekomen en geniet mijn zoon van zijn geweldige boxen. (Zijn ouders overigens wat minder). Hulde!!

Super aftersales

Na een moeizame start door een niet functionerend product. Is Maarten er all inn gegaan en er voor gezorgd dat de gehele set geretourneerd kon worden, en vervangen door een kwaliteitsproduct dat zijn weerga niet kent. Dit bedrijf gaat voor zijn klanten en de belevenis , vele malen verder dan verwacht. Ik kan dan ook een ieder aanraden om voor kwaliteit’s audio de expertise van Doublepoint te gebruiken

Uitstekende webshop

Doublepoint reageert snel met het chatten. Ook is hun prijs concurrent. De levering is naar de verwachting.

Ik kan alleen maar positief zijn. Snelle reactie via de chat, snel verpakt en geleverd. Over de Edifier s3000pro, gewoon fantastische speakers! Mooi afgewerkt, straalt kwaliteit uit! Hoe hoger de kwaliteit van de song, hoe geweldiger het klinkt. Gewoon Top!!

Prima winkel

Snel besteld, ondanks door wat vertraging (door DHL), nog steeds snel binnen.

lang wachten

Ik zit al ruim een week op oordopjes te wachten. Na een mailtje waarin ik vroeg wanneer mijn bestelling zou komen werd beloofd dat ze eind van deze week (ruim een week na de besteldatum!) opgestuurd zouden worden. Inclusief T&T code. Vandaag is het zaterdag eind van de middag..........nog steeds geen oordoppen :-(

Scherpe prijs en vlotte communicatie!

Set luidsprekers en versterker gekocht. Via chat een sterke prijs gekregen. Luidsprekers waren op stock en zijn vlug geleverd. Telefoon gekregen van Doublepoint omdat de versterker wat langer ging duren en met de vraag of ze de luidsprekers al mochten opsturen. Zeer tevreden van de service!

Netjes correct bedrijf

Uitstekend, hier klipsch RP-8000f besteld. Keurig na bestelling gebeld voor bezorg afspraak. Deze afspraak netjes na gekomen. Niks op aan te merken.

Adequate klantenservice na wat mindere verzendinformatie

Snelle reactie na vragen over kortingsacties en onduidelijkheid over beschrijving. Scherpe prijzen over een breed assortiment . Verzend status bleek helaas niet geheel up to date waardoor levering wat langer duurde.

Snelle levering van kwalitatief uitstekende luidsprekers

Na eerdere bestellingen bij Doublepoint van een centerspeaker en een receiver heb ik ervoor gekozen om onze installatie compleet te maken met 2 nieuwe frontspeakers, Klipsch RP-500M.

Satellietbaan 37

2181MG Hillegom

020 - 333 03 62

Over Doublepoint

Het team achter Doublepoint heeft een ware passie voor audio. Geluid waar je kippenvel van krijgt, waar je je helemaal in verliest. Wij worden meteen enthousiast als we audiofielen zoals jij ontmoeten. Doublepoint is ontstaan uit een liefde voor twee dingen: internet en audio. Het ene was ons werk, het andere onze hobby. En wat is er mooier dan je werk en je hobby te combineren? Het resultaat is een moderne en gebruiksvriendelijke webwinkel met een assortiment om van te smullen. Onze productkennis en ons respect voor jouw gehoor vertalen zich in een fijn gefilterd productaanbod.