op tijd en met een onbeschadigde verpakking geleverd

Heb hier niets aan toe te voegen. Ook het bestellen verliep zonder problemen en de betaling ook via internet. er was voldoende keus en informatie om het betreffende artikel een cd speler te bestellen

Goede deal

Subwoofer besteld, deze voegde voor mijn installatie toch te weinig toe. Terugsturen was verder geen probleem. Vervolgens nieuwe receiver gekocht, netjes 5 % onder laagste prijs ontvangen. Ben zeer tevreden.

Goede deal

Bestelling gaat eenvoudig, prijs is de beste en levering snel en correct.

Afspraak is Afspraak

Snelle en duidelijk antwoord op mijn gestelde vragen. Tijdens de verzending duidelijk vermeld wat de status van de bestelling is en dan vervolgens snel bij mij thuis afgeleverd. Kortom super!

Zeer vlotte levering.

Goede prijs en vlotte levering. Topproduct ook.

Prettige website, snelle levering en goede communicatie.

Al mijn speakers gekocht bij Doublepoint en altijd snel geleverd. Goede prijs kwaliteit verhouding en prettige website met veel informatie.

Fantastische swap van mijn oude Center Speaker

Goede prijs voor een fantastische Klipsch Center Speaker. Ook de snelle levering verdient een pluim

Snelle reacties en prettig contact

Prettig, klantgericht en snel.

Uitstekende service

Goed spul, goede prijs en uitstekende klantenservice! Goed en deskundig geholpen.

Koop van een nieuwe speaker set.

Had een nieuwe speaker set gekocht. Probleem met de speaker set I.v.m. schade door bezorging. Snel opgelost. Koop hier zeker nog een keer!

zeer snelle levering

zeer goede prijsstelling en snelle levering

Valse start, keurig uiteinde

W̶a̶t̶ ̶e̶e̶n̶ ̶w̶a̶a̶n̶z̶i̶n̶n̶i̶g̶ ̶s̶l̶e̶c̶h̶t̶e̶ ̶w̶e̶b̶s̶h̶o̶p̶ ̶m̶e̶t̶ ̶d̶i̶t̶o̶ ̶d̶i̶e̶n̶s̶t̶v̶e̶r̶l̶e̶n̶i̶n̶g̶.̶ ̶T̶w̶e̶e̶ ̶k̶e̶e̶r̶ ̶e̶e̶n̶ ̶b̶e̶s̶t̶e̶l̶l̶i̶n̶g̶ ̶g̶e̶p̶l̶a̶a̶t̶s̶t̶ ̶e̶n̶ ̶t̶w̶e̶e̶ ̶k̶e̶e̶r̶ ̶d̶i̶e̶p̶e̶ ̶e̶l̶l̶e̶n̶d̶e̶.̶ EDIT: Bovenstaand is slechts een fractie van de review die er eerder stond. Door adequaat, persoonlijk, coulant en klantvriendelijk handelen van oprichter en eigenaar Maarten, moet ik mijn eerdere woorden herzien. Na het plaatsen van de oorspronkelijke review is er vrijwel stante pede contact met mij opgenomen om nog dezelfde avond tot een oplossing te komen. Deze oplossing kwam er in de vorm van een royale tegemoetkoming, excuses, begrip, waardering voor de feedback en met de toezegging dat dit een incident is geweest. Een houding waar menig webshop een voorbeeld aan kan nemen. Ik kan dus niet anders zeggen dat mijn klacht uiteindelijk uiterst professioneel is opgelost.

Correct

Goede en correcte levering, mooie subwoofer

Uitstekende ervaring van top kwaliteit prima ervaring van de klantenservices

Klantvriendelijk bedrijf met uitstekende service

Onlangs een LoRad Supra MD06/SP stekkerblok met bijbehorende LoRad stroomkabel gekocht voor een hele mooie prijs. De communicatie met Doublepoint verliep heel prettig en het product werd al een dag later bezorgd. Top! Het blok is fraai afgewerkt en volledig van aluminium. De overspanningsbeveiliging is een rustgevende gedachte. De kabel oogt wat 'goedkoop' door de PVC mantel maar is netjes afgewerkt en afgeschermd. Het stekkerblok heeft 1 ongefilterde en 5 in toenemende mate gefilterde contacten. Het blok wordt in Zweden vervaardigd. Kortom, een mooi product. Wat zou ik graag anders zien? Ik heb voorkeur voor het schuin kunnen insteken van de stekkers. Dat is handiger met grotere adapters. Op de plaatjes op de website kun je goed zien hoe de orientatie van de stekkers.

Satellietbaan 37

2181MG Hillegom

020 - 333 03 62

Over Doublepoint

Het team achter Doublepoint heeft een ware passie voor audio. Geluid waar je kippenvel van krijgt, waar je je helemaal in verliest. Wij worden meteen enthousiast als we audiofielen zoals jij ontmoeten. Doublepoint is ontstaan uit een liefde voor twee dingen: internet en audio. Het ene was ons werk, het andere onze hobby. En wat is er mooier dan je werk en je hobby te combineren? Het resultaat is een moderne en gebruiksvriendelijke webwinkel met een assortiment om van te smullen. Onze productkennis en ons respect voor jouw gehoor vertalen zich in een fijn gefilterd productaanbod.