Filter

Snel en correct

Onze eerste bestelling bij jullie ging als een speer . Snel en correct afgeleverd

Top service !

Een receiver gekocht bij doublepoint, nadat ik bij diverse andere leveranciers niet echt duidelijke info had gekregen met name over het aansturen van Audio apparatuur via de versterker naar de TV. Bij Doublepoint goed geholpen, zowel via e-mail, als telefoon, als chat. Het apparaat werkte direct en zoals het moest. En zeer snelle levering, receiver de dag erna in huis Volgende keer zal double point ook weer mijn eerste keuze zijn.

Na goed advies en scherpe prijzen gekocht.

Na zoeken op internet naar een bepaald merk bij Doublepoint uitgekomen. Via telefonisch contact met Fabian goede adviezen gekregen. Op basis van offerte scherpe prijsafspraken gemaak en besteld. Levering was binnen 2 dagen in goede conditie en verpakking. Zeer tevreden over Doublepoint en zeker aan te raden als je goed advies goede spullen en een scherpe prijs en ook een correcte behandeling zoekt.

Snel, duidelijk, klantvriendelijk

Subwoofer SVS SB-1000 gekocht. Ze hebben een nette prijs aangeboden en een snel gecommuniceerd en verstuurd.

wat ze zeggen klopt

ik had met hun contact en de datum dat ze zeiden was correct

onbetrouwbaar

Denon receiver besteld en betaald. Verwachte levering zou eind augustus zijn. Er kwam geen bericht van vertraging. Moest er zelf achteraan bellen en mailen. Wegens 'chiptekort' was de levering uitgesteld; begrijpelijk want daar hebben veel bedrijven last van maar ga daar dan pro-actief mee om... Ook geen aanbod voor een alternatief, jammer. Dus op 3 september order geannuleerd. Bevestiging ontvangen dat het aankoopbedrag binnen 14 dagen zou worden terugbetaald. Sowieso zeer klantonvriendelijk om de wettelijke termijn aan te houden (andere webshops doen dat veel beter; binnen 2-3 dagen) maar vooruit. Nu is het alweer 2 weken later en zoals ik al in meerdere reviews lees is het geld nog steeds niet teruggestort. Maar weer een mail verstuurd met het verzoek om dit alsnog te doen. Kortom: onprofessioneel met veel beloftes maar die worden niet waargemaakt. Ik sla deze webwinkel voortaan over en adviseer iedereen om dit ook te doen.

Heel tevreden over Doublepoint

Ik heb hier Dali Alteco boxen besteld, de prijs was het voordeligst ten opzichte van de concurrenten, levering was de volgende dag al. Inmiddels luister in met veel plezier in Dolby Atmos naar mijn films!

Goede prijs goede service

Vriendelijk contact met de whatsapp ivm moeilijkheden met betalen. Direct zelfde dag verzonden. Blij mee!

Top ervaring op een heldere website!

De aankoop van mijn Denon Home 550 soundbar was een zeer prettige ervaring om met Doublepoint in contact te komen. De hele bestelling werd nog prettiger met een erg leuke pop-up in het weekend met 5% extra korting. Als ik het shop tegoed krijg dan zal ik het zeer waarschijnlijk investeren in de Denon Home 150 of 250 speaker(s).

Levering helemaal volgens afspraak.

Na een zeer vriendelijk telefonisch contact heb ik de Denon Home 550 en 250 aangeschaft. Nu nog sparen voor de sub (die mijn vrouw eigenlijk niet wil, want er “is al genoeg Bas”). Ik kan Doublepoint van harte aanbevelen.

Fantastische service door liefhebbers vol enthousiasme

Ik kwam bij Doublepoint uit, eigenlijk toevallig omdat ik een Q Acoustics 5.1 set gevonden had die bij hun te koop was. Na even per mail contact te hebben gehad ben ik naar de andere kant van het land gereden om daar naar de set te gaan luisteren. Ik werd geholpen door Fabian, die mij kundig en met behulp van zijn ideeën en meningen perfect info heeft gegeven. Dusdanig tevreden met mijn aankopen heb ik nog een extra set Q Acoustics speakers besteld om mijn 5.1 set uit te breiden naar 7.1. Super service. Iedereen aan te bevelen.

Top Audio Webshop

Bestellen is een feest, overzichtelijke website en kundige medewerkers achter de chat die ook nog qua prijs meedenken. Hele prettige ervaring !

Value for money

Snel, goedkoop en goed

Goede website met duidelijke keuzes, snelle reactie op berichten, goede prijzenen snel geleverd

Niks op aan te merken.

Product tijdig en als omschreven geleverd.

fantastisch

vanaf het eerste contact om informatie, het advies dat gegeven wordt t/m levering 100% tevreden!

Snel en goed

Alles is prima, echter info juiste leverdatum kan beter.

Prima levering.

De levering was goed en het product voldoet aan de verwachtingen.

Snelle levering en service aan de beste prijs.

Reageren snel op vragen en voor de beste prijs kun je hier ook terecht. Nette en correcte klantenservice.

Fijne klantenservice, Voor een mooie prijs een paar Edifier S3000pro gekocht, heel goed geluid in vergelijking met een soundbar. Samen met bijpassende stands, ook de pc er op aangesloten. Wie veel muziek luistert kan dit beter nemen dan een soundbar, want dit is op mijn highend apparatuur na zeer goede hifi.

Goede producten en prijs, niet altijd duidelijk met leveringen

Mijn ervaring tot nu toe is dat ze altijd erg aardig zijn, graag willen helpen ook als het gaat om bedrag en het opmaken van een lijstje wat bij elkaar past. Echter de leveringen zijn ze niet altijd even goed in. Hebben lang niet altijd meerdere exemplaren op voorraad (ga er nu vanuit dat diy komt vanwegen de pandemie) gelukkig is het over het algemeen nog redelijk snel binnen. Mochten ze het wel in huis hebben dan kan het wezen dat je het de volgende dag al in huis hebt. Ik kan nu heerlijk genieten van mijn prachte speakers in mijn zelf gemaakte slaapkamer/thuisbioscoop

Makkelijke manier van bestellen, zeer snelle levering met Afterpay mogelijkheid. Binnen een dag geleverd zonder bezorgkosten voor een prijs die nergens zo laag is. De bestelde luidsprekers zien er goed uit en klinken prima.

Mooie aanbieding en vlotte communicatie

Zoals gezegd een mooie aanbieding en een vlotte communicatie via de chatfunctie. Enige minpunt die ik heb is de verzending met DPD. Het product kwam in 2 pakketten waarbij het tweede pakket niet de volgende dag maar drie dagen later kwam. Hier kan Doublepoint niets aan doen echter hebben ze wel de keuze wel of niet met ze te werken. Overigens is er de keuze bij DoublePoint tussen DPD en Post.nl. Naast verzending dus een fijne aankoop geweest.

Uitmuntende service

Ben fantastisch geholpen met een mooie offerte en snelle levering. Echt top.

Helemaal tevreden

Wandhouders voor boekplankspeakers (Argon alto) gekocht. Mooie houder en heel fijn dat ze kunnen draaien. Geleverd in 1 dag, een stuk sneller dan mijn speaker dus ik kon alles alvast ophangen. 5 sterren.

37 Satellietbaan

Hillegom 2181MG