Ook telefonische support is erg goed
Beste Laurens, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je ervaring! Wij hopen dat wij je via de telefoon voldoende geïnformeerd te hebben. Wij hopen je snel weer terug te zien. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Ik zocht luidsprekers. Er werd mij iets aangeraden en ik ben heel tevreden van het product. Snel en gemakkelijk, zoals het hoort!
Beste Leen, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je ervaring! Fijn om te lezen dat je tevreden bent. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Makkelijke website, goede prijzen en snelle levering ondanks corona. Aanbevolen!
Beste Luc, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je ervaring! Wij waarderen het dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen! Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Wilde boxen kopen voor mijn streaming receiver en werd zeer vakkundig en geduldig online geadviseerd en geholpen door een medewerker. Producten werden snel verzonden, voldoen geheel naar wens. Zelden zo goed, vriendlijk en vakkundig bijgestaan online!
Beste F, Hartelijk bedankt voor het invullen van ons beoordelingsformulier. Wij hopen je de volgende keer weer terug te zien in onze (online) winkel. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Zoals het moet, Excellent!
Beste Wen, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je ervaring! Hele fijne dag gewenst, Het team van Doublepoint
Vanwege de feestdagen iets later geleverd dan verwacht, maar goed op te hoogte gehouden en vriendelijke klantenservice.
Beste Sander, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je ervaring! Helaas was het rond de feestdagen erg druk bij de vervoersbedrijven. Excuses hiervoor. Wij hopen je snel weer terug te zien in onze (online) winkel. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
De apparatuur is zoals besteld, is nieuw (niet al een paar uitgepakt wat je steeds meer tegen komt) en goed verpakt. Het magere zesje was dat ik hier juist besteld had voor een snelle levering zoals aangegeven op de site maar dat alle stappen flink lang duurde. Next day delivery maar na drie dagen stond deze nog steeds op te verwerken. Ook na een belletje duurde het nog 2 dagen voordat deze bij PostNL werd afgeleverd.
Beste Mark, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je ervaring. Wij betreuren het feit dat je helaas langer hebt moeten wachten op jouw bestelling. Helaas was het rond de feestdagen erg druk bij de vervoerders, waardoor veel leveringen vertraagd waren. Excuses hiervoor. Desondanks de verlate levering hopen wij je de volgende keer weer terug te zien in onze (online) winkel. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Het weekend voor kerst 2020 had ik een paar Klipsch RP-5000f luidsprekers besteld bij Doublepoint. Levertijd 2 tot 3 dagen. Netjes bericht dat door de kerst- en coronadrukte bij PostNL er meer vertraging zou zijn. Hiervoor uiteraard alle begrip. Maar na twee weken nog niets ontvangen en dus weer contact opgenomen. Uiteindelijk is door Doublepoint besloten dat ze de zendding met PostNL zouden annuleren en een aparte zending met een koeriersdienst zouden sturen. Top! Met als kers op de taart ook nog eens in plaats van de RP-5000f hebben ze mij de RP-6000f gestuurd. Voor dezelfde prijs, waar ook al eens korting op zat! In een woord geweldig! Dit was het wachten meer dan waard! En ook meteen geleverd na het maken van de nieuwe afspraak.
Hoi Alex, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je ervaring! Wij wensen je heel veel plezier met je nieuwe Klipsch RP-6000F speakers! Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Eerder al prachtige luidsprekers hier aangeschaft en 2 weken geleden een hele mooie centerspeaker en Denon reciever geleverd gekregen. De set klinkt echt supermooi en ben zeer tevreden over de producten, maar zeer zeker ook over de adviezen van Fabian. Nogmaals bedankt hiervoor.
Beste Hans, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je ervaring! Wij wensen je heel veel plezier met je nieuwe aankoop. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Via de live chat 5% korting gekregen bij de bestelling. De Jamo subwoofer arriveerde binnen enkele dagen ondanks de coronadrukte voor de kerst. Prima apparaat, zeer tevreden. Heel plezierig shoppen bij Doublepoint, graag tot een volgende keer.
Prima bestelproces en snelle en adequate respons van klantenservice.
Beste S, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je ervaring! Wij hopen je de volgende keer weer terug te zien in onze (online) winkel. Heel veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Lp speler besteld, snel geleverd in drukke kersttijd.
Beste Roel, Hartelijk bedankt voor je het plaatsen van je ervaring! Wij hopen je de volgende keer weer terug te zien in onze (online) winkel! Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Heb een Marantz melody zwart gekocht was nergens leverbaar. Bij Doublepoint ook niet, maar er zouden de volgende week nieuwe binnenkomen. Nog geen week erna had ik al bericht dat het artikel verstuurd was. Met een woord PERFECT.
Heb onlangs verschillende speakers en een AV receiver besteld bij Doublepoint. Had vele vragen daaromtrent omdat ik nog een leek ben op dit gebied. Als ik een mail stuurde met vragen,dit meerdere keren,kreeg ik steeds héél vlug een antwoord met altijd zéér goed advies! De klantvriendelijkheid en service zijn Top! Doe zo verder Doublepoint! Met een extra dank aan Fabian voor zijn geduld met al mijn vragen!
Mooie deal voor polk T50 vloerstaande speakers, en komt mooi geluid op mijn Onkyo reciever.
Beste Adrie, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je ervaring! Wij wensen je bij deze heel veel plezier met je nieuwe Polk speakers. Indien je nog vragen hebt over je speakers, laat het ons graag weten! Wij wensen je hele fijne en gezonde dagen toe, Het team van Doublepoint
Hele fijne medewerkers die goed met je meedenken.
Beste Vikash, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je ervaring! Heel veel plezier gewenst met je nieuwe aankoop. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Een Marantz- versterker besteld, die vervolgens meteen werd geleverd. Bij een vraag meteen de volgende dag al antwoord. Prima dienstverlening!
Beste Sjoerd, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je ervaring! Wij hopen dat je momenteel al volop geniet van je nieuwe Marantz versterker. Indien je hier toch nog vragen over hebt, dan horen wij dat graag en helpen wij je hierbij. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Ik heb 2 kabels en 1 stekkerdoos van Supra gekocht, was snel binnen en goed verpakt. Goede service!. Leuk dat er ook beetje korting op zat!.
Beste Geoffrey, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je ervaring! Wij wensen je heel veel plezier met je nieuwe Supra producten. Een echte upgrade. Wij hopen je de volgende keer weer terug te zien. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Snelle levering. Zeker niet vanzelfsprekend deze tijden. De bestelde Klipsch R-41PM luidsprekers zijn ook helemaal top , en ook nog met flinke korting. Ben meer dan tevreden zowel over Doublepoint als Klipsch.
Beste Jan, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je ervaring! Wij wensen je heel veel plezier met je nieuwe R-41PM speakers. Indien je toch nog vragen hebt, vernemen wij deze graag. Fijne feestdagen gewenst, Het team van Doublepoint
De medewerkers zijn zeer behulpzaam en hebben mij fantastisch geholpen met het terecht komen van de pallet zending, ik raad tot nu toe deze winkel aan.
Beste Johannes, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je ervaring! Wij hopen dat de pallet met je nieuwe aankopen momenteel goed is aangekomen. In ieder geval, heel veel plezier met je speakers. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Ik werd heel goed gevolgd door Florian omdat ik een wijziging in mijn bestelling heb aangevraagd. En Florian boden me een heel mooie prijs aan voor mijn nieuwe bestelling -Focal speakers ! Dankjewel !
Beste Pierreluidsp, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je ervaring! Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Het bedrijf levert alleen top produkten.Bij vragen of problemen kun jij altijd terecht via chat of mail,en altijd vriendelijk antwoord.Reeds meerdere bestellingen geplaatst en de levertijd wordt netjes nagevolgd,en staat ook netjes vermeld bij het produkt.Ook de dienst na verkoop is top.Ik raad doublepoint aan voor elke audio liefhebber.
Was op zoek naar vloerstaande Klipsch speakers. Deze zijn lokaal niet makkelijk verkrijgbaar en in de "betere" hifi stores zijn alleen de topmodellen verkrijgbaar, die buiten mijn budget vallen. Hier hebben ze een uitgebreid assortiment. Top.
Fijne zaak en snel geleverdt.Had een QED: PERFORMANCE OPTICAL Kabel besteldt van 1 m werd 1,5 m.Erover gebeldt een melding van gemaakt, en keurig antwoord gekregen via de telefoon en uitleg gekregen.Prima en ook nog daarna een mailtje gehad en uitleg.Dus top service prima service.Eerst volgende keer ga ik hier weer wat betellen.Kan iedereen aanbevelen om hier waat tebestellen service top.
Beste John, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je ervaring! Wij hopen dat je momenteel volop geniet van je nieuwe aankoop. Wij hopen je de volgende keer weer terug te zien in onze (web)winkel! Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Subwoofer besteld bij Doublepoint, bij levertijd stond 5-8 dagen maar het product was de volgende dag al in huis. De bezorgdienst geeft een goed tijdvlak wanneer de bezorger langs komt en naarmate dit dichterbij komt wordt tijdvlak steeds kleiner zodat je precies weet wanneer ze voor de deur staan.
37 Satellietbaan
Hillegom 2181MG