I purchased a pair of Klipsch speakers and experienced a delay in the shipment. The customer service solved my complaint quickly and I received the items the next day. They even went the extra mile and gave me a follow-up call to ensure I received my package as planned.
Beste Gurhan, Many thanks for your review! We hope to see you again in our Shop! Best Regards, Doublepoint
Besteld volgende dag verstuurd prijs was goed
Beste Bram, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je ervaring! We hopen je de volgende keer weer terug te zien in onze (web) winkel! Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
ik had een receiver besteld die niet geleverd kon worden. door de snelle annulering kon ik snel een andere receiver bestellen die de volgende dag al in huis was. met dank aan Fabian.
Beste Dick, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je ervaring over onze dienstverlening. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Nu tweemaal een bestelling gedaan bij Doublepoint. Beide keren erg tevreden. Persoonlijk aanbod ontvangen om m'n bestelling aan te passen naar een nieuwer product tegen een gereduceerd tarief. Erg behulpzaam.
Beste Joeri, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van jouw ervaring! Allereerst vinden wij het super leuk om je voor de tweede keer terug gezien te hebben. Wij hopen dat je momenteel volop geniet van je nieuwe (tweede) aankoop. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Uitstekende service
Beste Pietersen, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je ervaring! Wij hopen dat je momenteel volop geniet van je nieuwe aankoop. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Mijn vragen (naar een fout in de omschrijving) werden via de chat snel en adequaat beantwoord. Het product werd zoals beliofd de volgende dag, maar wel ‘s avonds, bezorgd.
Beste Mok, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je ervaring! Wij hopen je de volgende keer weer terug te zien. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Nette prijzen en snelle levering.
Hoi Richard, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je ervaring! Wij hopen je de volgende keer weer terug te zien in onze (web) winkel! Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
De bestelling online ingevoerd, betaald en alles naar wens geleverd. snacks waren prima, op temperatuur en voldoende.
Beste Wilco, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je ervaring! Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Ik heb Doublepoint gevonden via Google. Ik was op zoek naar een subwoofer die normaal gesproken moeilijk te verkrijgen was in de EU. Blijkt dat ze zowat het hele assortiment op voorraad hebben. Ik kreeg het product keurig de volgende dag geleverd en tot op heden bevalt het mij prima. Mijn ervaring met de klantenservice bij een vorige bestelling die ik moest retourneren is ook top te noemen. Ik werd meteen geholpen en het proces was erg simpel. Ik zou hier vaker bestellen, een zeer betrouwbare webshop.
Hoi Kenzo, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je ervaring! Wij hopen dat je momenteel volop geniet van je nieuwe product. Wij hopen je de volgende keer weer terug te zien. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Zondag avond bestel, en dinsdag rond de middag in huis, en dat naar België. 1ste ervaring met Doublepoint, zal niet de laatste zijn...
Beste Harry, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van jouw ervaring! Wij hopen dat je momenteel volop geniet van je nieuwe aankoop en zien je graag snel weer terug. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Via de website een versterker en CD speler besteld. Nadat ik de versterker had ontvangen zag ik dat deze geen optische aansluiting heeft. Contact opgenomen en met Fabian naar een oplossing gezocht. Deze heeft al m'n vragen steeds snel beantwoord en me geweldig geadviseerd. Uiteindelijk een versterker en CD speler van een ander merk aangeschaft en mocht de, door mij al een aantal weken gebruikte versterker, terugsturen. Dik verdiende 5 sterren!!
Na wat zoekwerk op het web vond ik Doublepoint. Ik had nog nooit van ze gehoord, maar ze hadden de door mij gezochte luidsprekerboxen (de T serie van Polk) voor een goede prijs. Bestellen was gemakkelijk en levering perfect.
Beste George, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je ervaring! Wij wensen je heel veel plezier met je nieuwe Polk speakers. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Speakers werden bezorgd zoals verwacht, geen verassingen in de track and trace. Heb contact gehad met de klantenservice over wanneer er geleverd kon worden, werd vriendelijk en duidelijk geholpen. Prima service.
Beste Johan, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je ervaring! Wij hopen je de volgende keer weer terug te zien in onze (Web) winkel. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Gegevens op website zijn slordig. Afmeting edifier s1000 pro staat niet de afmeting van de speaker vermeld, maar de afmeting van de doos met daarin 2 speakers. Verder niets aan te merken
Mooi aanbod en de laagste online prijs! Gemakkelijk te bereiken per mail.
Ik had het product ergens anders goedkoper gevonden zonder discussie meteen de prijs aangepast inclusief 5 procent korting
Eerst gebeld over dolby atmos speakers.Alles werd goed en netjes uitgelegd,daarna gelijk de speakers besteld.De volgende dag werd het bezorgd.
Ik heb gisteren een set speakers gekocht bij Doublepoint. Een paar uur nadat ik had besteld nam Doublepoint contact met mij op om te melden dat het exemplaar wat ik had besteld helaas was uitverkocht. Ze boden gelijk een (beter) alternatief aan. Ondanks dit was de levering nog altijd op tijd. Erg netjes, snel en professioneel.
Keurig netjes geleverd
Beste L.H. Nooijen, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je ervaring! Fijne avond, Het team van Doublepoint
goeie service weten waar ze oven praten ik kan het iedereen aan bevelen
Beste Hurb, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je ervaring! Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Had via de site van doublepoint een versterker en een speakerset besteld , was niet helemaal blij met de speakers. De set ingepakt en teruggebracht , we werden super ontvangen en kregen gelijk goede advies van Fabian. Heb nu de set waar we heel blij mee zijn ..
Loze belofte na loze belofte; product uiteindelijk na ruim een maand pas geleverd!
Beste Denny, Hartelijk bedankt voor je ervaring. Wij betreuren het enorm dat je niet tevreden bent over onze geleverde service. Helaas had het bestelde product een levertijd, vanwege vertraagde leveringen vanwege Covid. Wij hopen ondanks de vertraging dat je momenteel volop geniet van je nieuwe aankoop. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Op zoek naar een goede set computer speakers spraak mij jullie website erg aan. Het contact met de webchat verliep vriendelijk en voorzag mij van je juiste informatie. Enige kleine minpuntje is dat de speakers in de originele verpakking verstuurd worden, zonder echte transport bescherming. Door de originele verpakking is wel erg duidelijk te zien wat de inhoud is. En wordt volledig vertrouwd op de bescherming van de leverancier. Misschien goed om dit te vermelden op de website.
Hebben goede prijzen en de service is top!
Goede webwinkel, genoeg keuze en product is op tijd geleverd.
37 Satellietbaan
Hillegom 2181MG