Filter

vriendelijk en snel

Snelle reactie, goede prijs

Alles compleet

De afgelopen maanden meerdere keren besteld om alles compleet te, wel in delen, te bestellen. Goed en fijn geholpen door de medewerkers. Verstand van zaken en kom hier zeker terug.

Ik heb nu een tweede bestelling gedaan en ben erg tevreden over de afwikkeling. Snel en vriendelijk. Doublepoint kan ik u aanraden!

Snel en duidelijk

Duidelijke site, snelle levering en top service

Goeie service

Snelle en goeie service

Goed advies en wordt meegeda

Een mooi set "Secondeal" Klipsch speakers besteld! Duidelijke communicatie & advies. De set (die ze retour van een klant kregen) hebben ze voor het opsturen getest, waar ze helaas een gebrek vonden, wat ze netjes melden. Volgens mij hebben ze me nu een nieuwe set gestuurd.

Excellent support, excellent communication

Reparation of my amplificator in 2 weeks Perfect communication Thanks

Langzame levering en slechte communicatie

Vanwege de vele positieve reviews een set JAMO speakers besteld bij Doublepoint op vrijdag 24 januari.. Op de site stond aangegeven dat de speakers binnen 1 - 3 werkdagen geleverd zouden worden. Het leveren binnen 1 - 3 werkdagen is helaas niet mogelijk gebleken. Na diverse contacten met de klantservice zijn de speakers uiteindelijk na 2,5 week keurig bij ons thuis afgeleverd (met een extra rol kabels ter compensatie voor het langere wachten).

Tweede keer goed en tevreden

Na een maand nogmaals wat accesoires besteld, wederom dik tevreden.

placed the first order and certainly not the last. everything as agreed and on time!

Aanbieding was erg scherp; Zending was goed te volgen; Hebben wij goed geholpen!

Waited for a week, ended up cancelling the order

My purchase was supposed to arrive the next day. Waited for a week, then they told me I'd need to wait for 10 more days. Ended up cancelling it.

Boven verwachting

De service was boven verwachting, na aflevering zelfs nog gebeld door de klantenservice.!

Bestelde artikelen zijn snel geleverd en precies zoals omschreven.

Altijd snelle reacties op emails en chat aanvragen. Bestellingen kwamen vlot binnen.

Snelle levering, Klasse

Snelle levering, Klasse

Excellent

Overzichtelijke weergave van producten Breed assortiment Voor ieder wat te vinden Bezorging was redelijk goed

Hele goede service

Drie dagen leuk contact gehad

Afgelopen drie dagen leuk contact gehad en een scherpe offerte ontvangen, die ik hier morgen ga bestellen. Dankjewel Loeuk!

Correcte afwikkeling

Een Marantz-versterker wilde kopen. Doublepoint had de goedkoopste. Op de site was het bedrag hoger dan op de website. Via een kortingscode kreeg ik de versterker voor de oorspronkelijke aanbiedingsprijs. De bestelling werd correct afgehandeld.

Degelijke aanbieding voor 2x vloerstaande speakers Klipsch

Alles is geheel naar wens geleverd, goed geadviseerd en hier zal ik zeker nogmaals bestellen als ik wat nodig heb. Altijd snel geholpen via de chat en veel info gehad over de speakers.

Top service !

Laagste prijs ! Alles bij elkaar geleverd ! Geluid is fantastisch ! Tot de volgende keer !

Levering problemen

Als de bestelde producten geleverd worden, is het prima. Maar eer dit gebeurd. Het kost heel veel geduld, stress en telefoontjes. Het “lokkertje” vóór 17.00 uur besteld, de volgende dag in huis, mogen ze voor mij echt verwijderen. Toch is het een mooi bedrijf met mooie producten, alleen de levertijden moeten echt beter, onder andere, door het verstrekken van duidelijke informatie naar de klant. Waarom moet ik steeds zelf bellen om te weten te komen wanneer mijn bestelling geleverd gaat worden? Ik schrijf dit omdat het vorig jaar niet beter ging, maar iedereen verdient een tweede kans, .... Zou ik Doublepoint aanbevelen? Ja en nee, ja, gezien het altijd nette en geduldig afhandelen aan de telefoon, Nee, gezien de telkens weer uitgestelde levertijd.

Goed geholpen / goede eerste ervaring

Tevreden over de service, en een goede prijs!

Erg goed!

Eenvoudig, duidelijke en snelle levering!

37 Satellietbaan

Hillegom 2181MG