Afgelopen week een nieuwe speaker gekocht, handige chat service, goed verpakt
Beste Centrix, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van uw ervaring! Graag zien wij u de volgende keer weer terug op onze website. Tot ziens, Doublepoint
Reacties worden snel opgevolgd - beste deals - met plaatsing thuis
Beste Cees, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van uw ervaring! Wij vonden het erg leuk om de installatie bij u thuis luisterklaar te zetten. Graag zien wij u de volgende keer weer terug! Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Mijn eerste aankoop een paar maanden geleden gedaan via de website. Maar ook de laatste aankoop hier gedaan, de subwoofer zodat mijn 5.1 set compleet is. Steeds op advies met Loek en collega's mijn nieuwe aankoop gedaan en dit beviel zeer. Niet telkens hoeven uitleggen wie je bent en gelijk de herkenning. Persoonlijk en snel.
Beste Gerrit Diesons, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van uw ervaring! Wij hopen dat u momenteel geniet van uw nieuwe volledige speakerset. Graag zien wij u de volgende keer weer terug op onze website! Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Het eerste contact was telefonisch, vanwege de vraag naar de mogelijkheden om mijn receiver te upgraden. Was een leuk gesprek wat volgde en hierin ook een beslissing genomen voor een Marantz. De nieuwe receiver past goed in de kast, waar ik van te voren bang voor was. Goed meedenk werk vanuit Doublepoint, waardoor ik dit bedrijf zou aanraden.
Beste meneer, mevrouw, Wij hopen dat u momenteel volop geniet van uw nieuwe Marantz receiver. Indien u verder nog vragen heeft, vernemen wij deze graag. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Uitstekende verlening
Beste Jelle, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van uw ervaring! Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
om 21/05/2019 na 2 maanden wachten door te brengen vraag ik om een terugbetaling maar ik heb nog steeds niets ontvangen, site om te vermijden. bestelling 000518480
In het verleden elders besteld en een opdringerig gevoel achter gebleven. Bij dit bedrijf totaal niet gevoeld. Product is netjes aangekomen en optijd.
Beste JP, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van uw ervaring! Als u verder nog vragen heeft over uw product, dan vernemen wij het graag. Fijn weekend, Team Doublepoint
Competitive prices, fast delivery
Dear Gonzalez, Thanks for your review! Best Regards, Doublepoint.nl
Heldere communicatie vanaf het begin. Duidelijk levertijden vermeld en tussentijds op de hoogte gehouden. Ga zo door.
Beste Maud, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van uw ervaring! Wij hopen dat u momenteel volledig geniet van uw nieuwe product. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Gekozen voor double point vanwege de prijs. Achteraf service was ook goed.
Beste Peter, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van uw ervaring! Wij hopen dat u momenteel volop geniet van uw nieuwe product! Fijne dag, Team Doublepoint
Reageren snel op aanvragen. Voldoen aan laagste prijsvoorwaarden. Scherpe prijzen en levertijd zoals aangegeven.
Beste B, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van uw ervaring! Wij hopen u in de toekomst weer terug te zien in onze online winkel. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Ervaring bij dit bedrijf is goed en verdient een dikke pluim!!
Beste Sjeff, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van uw ervaring! Wij hebben het contact met elkaar als prettig ervaren en hopen dat de samengestelde set naar wens is! Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Mijn ervaring met Doublepoint is een verademing, zo zou je bij alle andere bedrijven waar je iets koopt en klant bent behandeld moeten worden. Door deze ervaring kom je hier graag terug om je bestelling te doen bij vriendelijk en ervaren personeel. De prijzen zijn zeer concurrerend en je hebt de laagste prijsgarantie. Ook de nazorg vind ik een groot pluspunt, nadat je de aankoop in huis hebt nog gebeld word om te informeren of alles naar wens gegaan is en of ze je nog ergens mee kunnen helpen. Dit maak je nergens meer mee, het ouderwetse DE KLANT IS KONING. Geweldig
Beste Henk, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van uw ervaring! Wij proberen iedere dag zoveel mogelijk klanten na te bellen. Indien u nog vragen heeft over de instellingen, vernemen wij dat graag. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Goede prijzen, service en snelle bezorging
Beste Timothy, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van uw ervaring! Wij wensen u heel veel plezier met de nieuwe subwoofer! Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
scherpe prijzen en prima service
Beste Tjeerd, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van uw ervaring! Wij willen u nogmaals bedanken voor uw aankoop in onze winkel. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Een super site. Netjes en goed geholpen via de telefoon. Namen ruim de tijd, had niet het gevoel dat ik teveel vragen stelde.
Beste meneer, mevrouw, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van uw ervaring! Wij wensen u heel veel plezier met de aanschaf van uw nieuwe producten. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
- snelle op emails - overzichtelijke website - vakkundig personeel Een Aanrader.
goed gegaan
Geachte heer, mevrouw Robrecgts, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van uw ervaring! Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Deskundig advies gekregen van de medewerker. Een verrassende leuke prijs gekregen als ik nog een kabel zou nemen.
Beste Paul, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van uw ervaring! Wij wensen u heel veel plezier met de aanschaf van de nieuwe producten. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Zuivere informatie welke wordt nagekomen. Moeite waard om nog een keer te kopen!
Scherpe prijzen Snelle levering Snel contact
Beste Sterey, Hartelijk bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te plaatsen. Graag zien wij u de volgende keer weer terug in onze winkel! Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Helemaal top!!! Concurrerende prijzen en snelle levering
Het geven van een goede kwalitatieve service is helaas niet altijd even gebruikelijk helaas. De ervaring bij Doublepoint was daarin tegen zeer goed. Een eventuele volgende aankoop zou ik daarom ook zeker hier weer doen.
Afgelopen weeke de bestelling betaald en gister gehad helemaal goed en blij
Prettige ervaring gehad. Vriendelijk te woord gestaan via de telefoon. Daarna samen met alles via de email verder geregeld. Achteraf betalen was ook geen probleem, alleen geen installatie service. Maar daar werd aangewerkt werd er aangegeven. Verder een zeker positieve ervaring aan over gehouden.
37 Satellietbaan
Hillegom 2181MG