Filter

Pluspunten

Goed overzicht. Snelle levering. Netjes nagebeld.

Niet dat ik weet.

Pluspunten

Alles verliep naar wens, ga zo door!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Overzichtelijke website, snelle levering.

Bouw vertrouwen op.

Pluspunten

Scherpe prijs, was de goedkoopste Levertermijn was correct ++Netjes nagebeld of ik tevreden was

Pluspunten

Duidelijke website. Ruim pakket. Zeer scherpe prijzen. Snelle follow-up op mail vraag.

Vandaag besteld, morgen in huis is niet van toepassing op bestellingen op zaterdagmiddag.

Pluspunten

Op 8 mei jongst leden tijdens een lange zoektocht terecht gekomen via google bij de audio winkel Doublepoint. Van te voren contact gehad met verschillende medewerkers waarna ik overging tot aankoop. Daarna dacht ik te genieten van mijn nieuwe audio streamer. Helaas bleek dit van korte duur. Na iedere tien minuten knalde het systeem eruit, waardoor alles opnieuw gekoopeld moest worden. Gelijk contact opgenomen met Doublepoint en dit zou verder onderzocht worden. Al snel werd er teruggebeld en werd er aangegeven dat dit verschillende oorzaken kon hebben. Ze wilde niet gelijk het product retour nemen, omdat men verwachtte dat het aan mijn wifi lag. Op advies de Ziggo laten langs komen, en jahoor de streamer werkt weer goed

Pluspunten

The delivery was fast by DHL to Amsterdam. I ordered two items of speakers and both was together in one box. The price was on normal level compared with other shops. I choose this shop because of the delivery time.

No not at this moment.

Pluspunten

Een winkel met mooie producten in de etalage. Bonefide merken met personeel met verstand. Product opgehaald in de winkel. Tot de volgende keer.

Pluspunten

Prijs, kwaliteit en levering zijn goed. Contact met het bedrijf was ook goed.

Pluspunten

Offerte aanvraag ingediend via de website voor twee boekenplank speakers. Snel antwoord en duidelijke prijs. Bestellen verliep makkelijk en zending was te volgen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vlotte afhandeling Overzichtelijke website Slogan: Elders zelfde artikel goedkoper wij geven u een persoonlijke prijs klopt volledig Binnen de 5 minuten na het melden van een goedkopere prijs op een andere website kreeg ik een mail met een kortingscode (onder de door mij doorgegeven prijs) Dus de website is aan te prijzen!!!!

Vandaag gekocht - morgen bij u thuis geleverd klopt niet België = 48 uur

Pluspunten

Zending was goed te volgen, zat goed verpakt en aangekocht voor de juiste prijs.

Pluspunten

De zoektocht was richting een nieuwe Pioneer hoofdtelefoon. Keuze was groot, veel pagina’s vol met modellen. Contact opgenomen en samen met Doublepoint de keuze gemaakt. Vriendelijk geholpen.

Meer filters

Pluspunten

Nadat ik besteld had was de bestelling snel in huis, mede te volgen met trackingnummer.

Neen

Pluspunten

Geen tegenvallers tijdens de aankoop van mijn nieuwe versterker. Duidelijke communicatie.

Chat functie?

Pluspunten

Goed geholpen, duidelijke antwoorden en informatie over levering.

Pluspunten

Het gehele proces verliep voorspoedig, geen op of aanmerkingen. Tevreden!

Nee op dit moment niet

Pluspunten

Snelle levering, goede informatie via de website.

Geen, doen wat ze beloven

Pluspunten

Helaas product defect ontvangen nadat er besteld was. Tweeter werkte niet, dit werd gelijk omgeruild en twee dagen later toch genieten! Snel geanticipeerd door Doublepoint!

Pluspunten

Top service, bedankt!

Nee

Pluspunten

Goed geholpen door Doublepoint. Hulp bij het zoeken wordt gegeven (via de chat), fijn als iets niet lukt.

Zoekfunctie kan wel wat verbeterd worden.

Pluspunten

Mijn homecinema set vergroot met dolby atmos speakers, omdat ik dit wilde testen. Een mooie aanbieding gevonden op de website. Tevreden met mijn aankoop en tot de volgende keer.

Pluspunten

Perfect op tijd geleverd op een pallet. Was een hele invasie in de straat. Haha. Maar goed afgeleverd

Pluspunten

Nieuwe speaker ontvangen, voor een mooie prijs! Op zondag ook nog gemaild en binnen een paar uur een reactie. Bedankt.

37 Satellietbaan

Hillegom 2181MG