Filter

Snel, goede communicatie en concurrerend qua prijs

Zeer scherpe aanbiedingen en bereikbaar met de mail en gratis verzending

bestelde apparatuur was snel geleverd

product voldeed aan hetgene wat ik verwacht.

Prima. Snel antwoord en snelle levering.

Zie boven

klipsch bookshelf

4 speakers gekocht kwamen snel aan. geluid is geweldig

Fantastisch!

Ik heb zowel de prijzen en het contact met deze firma als zeer plezierig ervaren. Wat er ook is deze mensen staan je netjes te woord en zorgen voor een oplossing, niet handen er van af trekken en zeggen euh Nee absoluut niet ze komen altijd met een oplossing links om of rechts om! Leuke Tip prijs elder goedkoper krijg je korting en ik heb het gehad, geen gedoe hup hier is uw korting! Top!!!!

Gute Ware, guter Preis und schnelle Lieferung

Super Preis für ein spitzen AV Reiceiver von NAD. Die Ware wurde sehr schnell geliefert.Bin sehr zufrieden und kann Doublepoint nur weiter empfehlen.

No nonsense, gewoon goed!

De titel zegt het al, komen keurig hun afspraken na. Heldere communicatie, eerlijke prijzen. Zeker een aanrader.

Snelle levering en prima product

Ik zocht een kwalitatief hoogwaardige stroomkabel (Isotek Premier). Deze vond ik bij Doublepoint tegen een scherpe prijs en ik kreeg hem per omgaande toegezonden.

Top winkel

Snelle reactie en levering en de laagste prijs garantie! Helemaal super.

Snelle levering, jammer dat de kortingscodes om je oren vliegen

Product snel geleverd. Je moet op deze website goed op de kortingscodes letten, ik was al blij met de 5% code, maar direct na bestellen zag ik op de site ook nog een 10% code staan. Dat is wel een beetje zuur, want je krijgt dan toch het idee dat je teveel betaald hebt…

Niets is te veel als het in hun vermogen licht dan helpen ze je met heel goede adviezen ben heel blij met hun

Krijg te laat te horen wanneer bestelling komt.

Om half elf krijg ik te horen dat het pakket tussen 11 en twaalf komt...

Super tevreden met de aankoop dus de website is 100% te vertrouwen

Eerste aankoop bij doublepoint Cambridge evo 150. De goedkoopste en goede service. Ik raad deze website aan..

koptelefoon besteld, was op tijd binnen voor een scherpe prijs

het bestelde was snel in huis en voldoet goed, scherpe prijs.

Snelle levering perfecte kwaliteit

Bij Doublepoint een Qacoustic middenspeaker besteld en de werd keurig bezorgd. Met dank aan de duidelijke website was het makkelijk om het product te zoeken. De filmpjes op de pagina zijn ook handig.

Uitstekend geholpen bij aanschaf

Goed en snel geholpen bij aanschaf stel perfecte zuilspeakers voor een erg goede prijs.. Zeer tevreden ..!

Prima website en orderafhandeling

Tevreden met het orderproces en de duidelijke website. Product is naar behoren. Voor mij voor herhaling vatbaar. :)

Levertijd belofte slecht.

27 feb Cambridge audio cd speler besteld voor een mooie prijs, volgens website binnen twee dagen in huis. Twee weken aan het lijntje gehouden en omstreeks 15 maart maar geannuleerd. Terugbetaling zou binnen de wettelijke 14 dagen gebeuren, na 15 dagen wederom gebeld en pas 31 maart geld retour! jammer………

Fijn bedrijf met goede service

Zeer fijn bedrijf om zaken mee te doen. Laagste prijs garantie is ook echt zo. Snelle levering en mijn vragen altijd tijdig beantwoord.

Très bonne expérience avec Doublepoint

Très bonne expérience avec ce vendeur. Répond aux mails en plus du "Chat" quand on a des questions concernant le produit et la livraison en France. De plus, prix imbattable sur mon ampli Marantz. Encore merci à vous pour votre sérieux! Je n'hésiterai pas à commander de nouveau chez vous la prochaine fois et à vous recommander dans mon entourage.

Correct

Mooie degelijke materialen. Doen wat ze beloven. Correcte afhandeling.

Snelle en betrouwbare levering. Voordelig!

Snelle en betrouwbare mensen. Voordelige prijzen!

ik heb geen op-of aanmerkingen. Doublepoint is gewoon goed.

Gewoon in één woord: prima!

Alles was zeer goed verpakt en de Edifier S3000PRO's zijn in elk opzicht fenomenaal.

Correct en snel

Bestelling geplaatst, snel en keurig afgehandeld. Goeie producten.

37 Satellietbaan

Hillegom 2181MG