1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar
Pluspunten
Snelle reacties op de mail
Verbeterpunten27-12-2018 een platenspeler besteld met een levertijd van 10 werkdagen. Na die tien dagen nog niks binnen of gehoord van de winkel. Een paar keer gemaild, en volgens de winkel waren er vanuit de leverancier problemen met de levering. Uiteindelijk te horen gekregen dat er de 24ste weer een levering binnen zou komen. Die dag en dag erna niks geleverd of gehoord, dus de week erop maar eens gebeld. Nog steeds onduidelijkheid over de levering, maar zou eind die week weer gebeld worden, wat natuurlijk niet gebeurde. Vandaag (4-2-2019) weer gebeld, en kreeg te horen dat de levering nog eens 2 tot 3 week zou duren, dus toen maar geannuleerd.
TLDR: veel te lange levertijd en een hele slechte communicatie hierover
EDIT: na het annuleren van de bestelling zou ik nog een bevestiging krijgen hiervan, maar daar moest ik zelf weer achteraan een week later... En na plaatsing van de eerste review kreeg ik het verzoek van Doublepoint om te bellen zodat uitgezocht kon worden waar het mis was gegaan. Een paar dagen later hebben we gebeld en heb ik mijn verhaal gedaan. Hierna werd gezegd dat het intern uitgezocht zou worden en ik de volgende dag teruggebeld zou worden met een verklaring. Dit is tot nu toe, een paar week later, nog niet gebeurd.
TLDR2: naast een veel te lange levertijd beloven ze ook nog van alles wat nooit waar wordt gemaakt.