Filter

Pluspunten

Fijne ervaring gehad met dit bedrijf. Na de bestelling te hebben geplaatst op vrijdag middag, had ik deze op zaterdag in huis. het pakket was met een extra doos verpakt. Hierdoor was het niet duidelijk wat er in zat, maar de doos was voorzien van tape en bon.

Pluspunten

Uitstekende service

Pluspunten

Zeer content met mijn product. Vriendelijke klantendienst en naar BE snelle zending.

Pluspunten

Snel reageren op mail. Prijs is bespreekbaar is gebleken. Goede klantenservice. Indien product op voorraad is volgende dag in huis. Dit was bij mij ook 't geval.

Pluspunten

Uitstekende service Adequate levering

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

geen

contact met klant opnemen als leveren FAALT. zorgen dat website klopt met bestaande voorraad ipv fictieve voorraad. Gewoon stoppen

Pluspunten

Snelle levering,sneller dan elk bedrijf uit mijn eigen woonplaats. Leuke aanbiedingen zelfs nadat termijn gesloten is kan men er na afspraak beroep op doen! Zeer klantvriendelijk en goeie informatieverstrekking! Top bedrijf in mijn ogen!

Pluspunten

duidelijke site snelle en goed verpakte levering

tot nu toe geen

Pluspunten

Voor derde keer besteld. Alles verliep goed.

Pluspunten

Snelle levering Goede nagesprekken

Pluspunten

Prima bedrijf, goedelevering.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

duidelijke website,kortingscode.

actief op de hoogte houden . updates bij annulering actiever/sneller doorvoeren. sneller crediteren hoewel het nog net binnen de termijn was.

Pluspunten

De levering heeft op zich laten wachten door externe factoren. Double Point had de bestelling kunnen annuleren maar bleven hun best doen om te leveren. Hebben uiteindelijk tegen een hele goede deal een upgrade aangeboden voor een hele mooie prijs. Ik ben heel blij dat ik hen het vertrouwen heb gegeven en zij aan mij. Top speakers in huis en zeer verguld mee. Voor mij een dik compliment aan Double Point! En tip: zoek je top speakers overweeg dan de RF 7 MK3. En koop die bij Double Point.

Ik zie geen verbeterpunten in mijn ervaring met Double Point. Ik las wel recensies waar mensen klaagden over de langere levering. Maar als consument moet je je ook realiseren dat een tussenschakel in de vorm van een winkel of een webshop afhankelijk is van een importeur of toeleverancier. Het gaat er om hoe je omgaat met situaties waar de verwachting niet kan worden waargemaakt. En het gaat erom welke ruimte je geeft als klant om tot een goede oplossing te komen.

Pluspunten

Ik had het artikel waarvoor ik interesse had goedkoper gevonden. Na contactname met Doublepoint kreeg ik dezelfde prijs met extra korting. Levering na 1 dag al. Top service !!!!

Pluspunten

Mooi assortiment, snelle after-sales-reactietijd. Zeer correcte afhandeling van missend onderdeel bij initiële levering. Ik werd netjes op de afgesproken momenten teruggebeld en up-to-date gehouden over de voortgang. Wat dat betreft een voorbeeld voor veel andere webshops!!

Bij levering van HiFi-versterker ontbraken afstandsbediening en handleiding. Slordig, maar na vlot verlopend contact met de klantenservice (thanks Maarten!) werd dit zeer correct en naar volle tevredenheid afgehandeld.

Pluspunten

Prix adaptés et livraison rapide

Produits Yamaha

Pluspunten

Mooie website met goede apparatuur. Snelle en degelijke levering. Goede aftersales.

Pluspunten

Zeer snelle levering Goedkoopste prijs Ruime keuze in betaalmogelijkheden Goede Track n Trace Ruim assortiment

Pluspunten

Zeer goede service. Snelle levering.

Pluspunten

Overzichtelijke site, snelle levering en ook telefonisch snel en vriendelijk te woord gestaan. Tel daarbij ook nog de scherpe prijzen en dan is dit een winkel om terug te komen!!

Pluspunten

Snelle levering en scherpe prijzen

Pluspunten

Snelle levering in overleg en ze houden zich netjes aan de ergens anders goedkoper dan die prijs + nog 5% korting!

Pluspunten

Goede Service en snelle levering. Ook de prijzen zijn goed.

Pluspunten

Goedkoop, snelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Er bleef weinig over van het verjaardagscadeau voor mijn man. Niet alleen werd het pakket verzonden terwijl ik voor afhalen had gekozen, de speaker was ook niet in een omdoos verpakt (wel fijn voor het milieu).

37 Satellietbaan

Hillegom 2181MG