Pluspunten
Overzichtelijke website en goede prijzen.
VerbeterpuntenOp 19-12 een bestelling gedaan en direct betaald welke zoals op de website stond vermeld de volgende werkdag geleverd zou worden. Vrij genomen van het werk, maar geen pakketje. een aantal dagen later maar zelf contact opgenomen om vervolgend te horen dat het product niet meer op voorraad is en dat ze een nieuwe levering verwachten. Inmiddels zijn we weer een aantal dagen verder maar heb tot op heden nog niks gehoord. Hoop dat mijn bestelling überhaupt nog komt. Duidelijk communiceren naar de klant en geen loze beloftes doen. Website voorzien van actuele informatie.
Pluspunten
Het duurde even, maar toe het duidelijk was dat ik niet tevreden was, heeft Doublepoint het keurig opgelost. Helaas geen kabeltje, maar ook geen kosten en geen gedoe voor mij,
VerbeterpuntenMijn bestelling kwam 10 dagen later dan beloofd én bleek ook nog het verkeerde artikel te zijn. . De manier om dit op te lossen was wat mij betreft veel te omslachtig voor mijn bestelde product (een kabeltje!). Uit eindelijk bleek dit specifieke kabeltje niet meer leverbaar. Helaas heb ik erg lang moeten wachten op dat antwoord.
Pluspunten
Exact gedaan wat er beloofd wordt. Ook als je elders een product goedkoper gevonden hebt. klasse.
Verbeterpuntenga zo door en jullie hebben er een vaste klant bij.
Pluspunten
Good prices (if you receive the items...)
Verbeterpunten3 months since my order and still 2/5 items not received. That says all... When I have a e-mail, everything is fine and underway but still nothing, just words. Don't trust what they say. Don't buy from them.
Pluspunten
Snelle aankoop, mooie website en levering optijd. Zeer prettig zaken mee gedaan.
Pluspunten
n.v.t.
Verbeterpuntenbeloften nakomen/ niet beloven wat je niet kunt waarmaken communiceren
Pluspunten
prijs
Verbeterpuntenlevertijd
Pluspunten
Got a discount for my purchase. The product was delivered in good shape. When I called the customer service, I got the correct date the product would be delivered.
VerbeterpuntenThe delivery time was expected to be 24hrs (may be I assumed). But it was delivered 1 week later. But I also know the product was sold out in most places and so the time was probably justified.
Pluspunten
Keurige klantenservice. Ze belde mij op om te melden dat de levering waarschijnlijk langer kan duren, vanwege de sneeuwoverlast (december 2017). Als ze dit niet hadden vermeld, was ik waarschijnlijk toch wat ongeduldig geweest wat betreft de komst van mijn pakketje.
Pluspunten
Duidelijke website en snelle levering.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Aantrekkelijke prijzen.
VerbeterpuntenStroom op bestelling en niet op verzending Geen informatie of leesbaarheid over eerdere bestellingen antwoorden op e-mails die zijn verzonden naar hun goed humeur ...
Pluspunten
- Snel, accuraat en kordaat! - Goede website - Uitstekende service
Verbeterpunten- Helemaal niks
Beste Simon, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van uw ervaring over onze service! Wij waarderen het dat u de moeite heeft genomen om tijd vrij te maken om deze review te plaatsen. Wij zien u graag weer snel terug op Doublepoint.nl! Tot snel, Het Doublepoint team
Pluspunten
Een nieuwe receiver gekocht tijdens BlackFriday. Op vrijdag besteld, netjes bezorg door dhl op zaterdag. Zat een goede beschrijving bij, waardoor alles goed en duidelijk werkt. Prima mailcontact en informatie over de bestelling en levering. Super.
Pluspunten
Ik kreeg 20% korting op Black Friday, waardoor het artikel 150,- euro goedkoper was dan bij de concurrent. Chatten met verkoper ging snel en eenvoudig. Het artikel was goed verpakt en overtreft alle verwachtingen. De helpdesk is professioneel en vriendelijk. Dit was mijn eerste aanschaf bij Doublepoint en ik zou ze aan anderen aanbevelen.
VerbeterpuntenEr waren leveringsproblemen met 2 van 4 speakers. Hiervoor werd ik wel gewaarschuwd (ivm Black Friday), maar de beloofde leveringsdatum werd uiteindelijk 3 keer opgeschoven. Op de website stond op moment van aanschaf: "direct leverbaar, binnen 24 uur in huis". Dat werd uiteindelijk anderhalve week later. Pas na de derde keer ontving ik op mijn verzoek een tracking code van DHL en werd het netjes geleverd. De klantenservice reageerde snel en vriendelijk op mijn emails, maar dit blijft toch een verbeterpunt.
Geachte heer, mevrouw, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van uw ervaring! Wij betreuren de situatie dat een gedeelte van de zending niet op tijd is geleverd. Wij zullen dit dan ook verder intern onderzoeken. Door het succes van BlackFriday in Nederland zijn helaas veel zendingen vertraagd (en in combinatie met Sinterklaas). Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Pluspunten
Aardige, behulpzame en eerlijke mensen.
VerbeterpuntenCommunicatie bij vertraagde levering was niet goed. Ik moest er zelf een paar keer achteraan. Aangekondigde vertraging van 6 dagen werd bijna drie weken.
Pluspunten
Een mooie heldere site. Duidelijke communicatie. Volkomen alles verlopen zoals wordt gezegd.
VerbeterpuntenGeen
Beste Anita, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van uw ervaring! Wij zien u graag weer snel terug op Doublepoint.nl! Fijn weekend, Het team van Doublepoint
Pluspunten
Pluspunten
Vriendelijke behandeling aan de telefoon. Prijzen liggen goed competitief.
VerbeterpuntenDe levertijd werd verkeerd gecommuniceerd helaas toen ik belde. Na een tweede keer bellen na een week kreeg ik een ander antwoord. Uiteindelijk goed gekomen.
Beste Jeroen, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van uw ervaring! Wij waarderen dat u de moeite heeft genomen om tijd vrij te maken om deze review te plaatsen. Wij betreuren de situatie dat de zending niet binnen 24 uur geleverd is. Dit zullen wij dan ook intern bekijken. Helaas hebben wij geconstateerd dat vanwege BlackFriday en Sinterklaas een aantal zendingen vertraagd zijn geraakt door de drukte bij de vervoerders. Wij zien u graag weer snel terug op Doublepoint.nl! Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Pluspunten
Product besteld via Marktplaats. Snelle afhandeling en levering.
Beste Sjaak, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van uw review! Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Pluspunten
Handelt zoals afgesproken Snelle levering
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk en zeer snelle levering van bestelde goederen. Prijs is marktconform en concurrerend.
Beste Barry, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van uw ervaring! Wij zien u graag weer snel terug op Doublepoint.nl! Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Pluspunten
Goede prijzen, Reageert snel op vragen,
VerbeterpuntenVerzending liet op zich wachten. Volgende dag werd 5 dagen later.
Pluspunten
Goedkoop
VerbeterpuntenCommunicatie met klanten. Verzending volgens afspraak nakomen.
Pluspunten
Goede bereikbaarheid zowel telefonisch als via de chat. Snelle levering indien artikel op voorraad. Klantvriendelijk en servicegericht.
VerbeterpuntenBij een recente bestelling had ik niet in de gaten dat er 1 product niet op voorraad bleek te zijn. Order was wel uitgeleverd maar zending van 1 product zou later volgen. (N.B. Dit was wel op Black Friday). Ik heb alleen berichtgeving daarover niet kunnen vinden. Moest blijkbaar via trackingnummer.
Pluspunten
Een zeer snelle reactie en ook zeer vriendelijk te woord gestaan. Ik vind dit bedrijf kundig en ervaren men denkt met je mee. Na betaling had ik het gekochte ook echt de volgende dag in huis. Ik ga hier zeker vaker kopen
37 Satellietbaan
Hillegom 2181MG