Pluspunten
Ondanks leveringsproblemen doen ze hun uiterste best om je tevreden te stellen. Hun service is dan ook meer dan oke en ik ben zeer tevreden. Kan het bedrijf van harte aanraden!!
VerbeterpuntenGeen, service is zoals service hoort te zijn.
Pluspunten
Beste prijzen en prima service, Product goed verpakt! bedankt, Doublepoint team.
Pluspunten
Snelle levering goede service en goedkoper!
veel te grote doos voor zo'n klein pakje, dat had door de brievenbus gepast. En het zou op 3-11 worden bezorgd, daar is niet op gelet. Verder was de bestelling in orde.
Pluspunten
Dit was voor mij de eerste kennismaking met deze winkel. Ik kwam er terecht omdat het de enige Nederlandse webwinkel was waar de draadloze luidsprekers van Sonosconcurrent Riva Audio werden aangeboden. De bestelling verliep vlot, maar een derde partij zorgde voor problemen, waardoor een tweede bestelling moest volgen. De hulp die men verleende bij het oplossen van het probleem was uitzonderlijk: prima werkende chat, telefoontjes die vrijwel elke keer door het bedrijf werden geïnitieerd (ook namens de klant met die derde partij), uitgebreide assistentie bij oplossen van het probleem, in de gaten houden van de 2e bestelling en een follow-up telefoontje na levering. Zelfs met de vertraging van het 2x bestellen was de order ruimschoots in dezelfde week geleverd. Bijzonder hoog serviceniveau. Pas als er wat op te lossen valt, blijkt of een winkel zijn 5 sterren waard is, vind ik. Dat is hier het geval.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle service en snel geleverd. Product was goed verpakt! Top!
VerbeterpuntenBestel bevestiging kreeg ik na 2 uur. Kan iets sneller.
Ik heb op 7-8-2017 een order geplaatst voor 2x een Klipsch RP-160M set en een Klipsch RP-450C Centerspeaker. Zij waren het voordeligst met Klipsch op dat moment en alles was op voorraad; althans, volgens de website. Alles wat fout kon gaan ging ook fout. In eerste instantie hebben ze maar 1x een set gestuurd en van de centerspeaker was geen spoor te bekennen. Iemand daar dacht 1x set= 2x speaker. Ik moest vervolgens de klantenservice uitleggen dat ik 2x een set had besteld en dus 4 speakers en dat ik maar 1 set heb ontvangen en dus 2 speakers. Na een discussie van ruim 4 minuten waar ik toch wel lichtelijk geïrriteerd begon te raken stemde de man in om de andere set toe te sturen. Ik vroeg vervolgens wanneer de centerspeaker binnen kwam en kreeg te horen dat het een week kon duren... dus niet echt op voorraad. De dag erna kreeg ik maar geen verzendbevestiging. Hebben ze de set gewoon nog niet opgestuurd. De dag daarna stuurde ze de set naar het factuuradres en niet het verzendadres. Een week later nog steeds geen centerspeaker. Kennelijk had Klipsch leveringsproblemen, maar andere websites hadden de producten nog wel op voorraad. Dit duurde tot 30-10-2017 met geregeld bellen met klantenservice en iedere keer te horen gekregen dat het nog 6 dagen ging duren. Uiteindelijk speaker binnen gekregen zonder enige excuses of compensatie. Ik bestel hier nooit meer iets.
Pluspunten
Na een lange tijd zoeken naar een specifieke luidspreaker ben ik terecht gekomen bij doublepoint. Ooit is in de VS een speaker gekocht welke ik verder graag wilde uitbreiden. Toevalligerwijs kwam ik dus uit bij doublepoint. Snel besteld en even van te voren gevraagd of zij deze al hadden. Net binnen gekomen werd er aangegeven. snel besteld en na ontvangst gelijk aangesloten. bedankt doublepoint, tot de volgende keer voor mij riva speaker.
Pluspunten
goed product, op tijd, geen verrassingen
Pluspunten
Zoals het gezegde luidt: geduld is een mooie zaak. Ook zal je dit in bepaalde omstandigheden hier moeten toepassen. De klantendienst is zeer behulpzaam, niets op aan te merken. De prijzen wat ze aanbieden zijn zeker bij de beste van de markt. De "volgende dag levering" kan ws niet 100% worden nageleefd voor alle bestellingen, iets wat vele niet altijd begrijpen als ik de beoordelingen lees. In mijn geval +/- een maandje moeten wachten, maar het wachten werd zeker en vast beloond! Hier bestel ik zeker en vast terug!
Pluspunten
we zijn eruit gekomen
VerbeterpuntenZaterdag besteld zou dus dinsdag het pakket krijgen, niet dus even gemaild via de chat gelijk een telefoontje van Doublepoint medewerker, was niet meer op voorraad of niet te vinden. Zou binnen een half uur terugbellen, niet dus maar weer gemaild, direkt weer een telefoontje van een medewerker,box was er niet meer voor 12 euro bijbetalen een duurdere en betere box (volgens medewerker) accepteren. BINNEN 1 MINUUT een betaallink, ......pakket verstuurd op dinsdagmiddag, heb het nog niet binnen , zal vanavond tussen 18.00 en 21.00 uur worden bezorgd. Even resumee waarom klant niet even op de hoogte brengen dat er geen voorraad meer is ? Ben wel tevreden met de uitkomst, en heb een prettig contact met de medewerker van Doublepoint gehad Is een vertrouwd bedrijf en dat is veel waard in deze tijd van veel slechte webwinkels ik zal hier zeker vaker bestellen in de toekomst.
Pluspunten
Snelle levering. Goede prijs
VerbeterpuntenAfgesproken leveringsdatum werd niet gerespecteerd!
Pluspunten
Goede service ,ik zou zeggen doe zo verder Een aanrader
Pluspunten
Goede prijzen en prima service. Doublepoint maakt hun slogan ‘van ons mag u meer verwachten’ WAAR!
Pluspunten
snelle levering, netjes verpakt.
Pluspunten
Snelle reactie op mails Volgende dag in huis 5% korting omdat product elders goedkoper was. Goede concurerende prijs en goede service dus. Alleen geen fan van DHL
VerbeterpuntenPost NL ipv DHL (gaan iets netter om met jou en je product) Was 2.5 korting door aanbieding en nog elders goedkoper. Dus kreeg 5% maar 7,5% was nog reëler geweest.
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk en goed geholpen door de medewerkers van Doublepoint. Ik had de receiver elders goedkoper gezien en kreeg daar ook nog eens 5% korting op. Ik zeg: ga zo door!
VerbeterpuntenGeen, bij mij is alles goed gegaan
Pluspunten
Telefonisch zeer goed bereikbaar Klantvriendelijk te woord gestaan Redelijke website Problemen worden adequaat opgelost
VerbeterpuntenStap af van DHL koeriersbedrijf Levertijden worden niet altijd gehaald
Beste Robin, Hartelijk bedankt voor het schrijven van uw ervaring met ons bedrijf. Wij zullen uw feedback intern meenemen betreffende DHL. Wij zien u graag weer terug op Doublepoint.nl! Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Pluspunten
Staan paraat voor een goede service en oplossing echt top geholpen
VerbeterpuntenGewoon doorgaan zo
Pluspunten
Prijs/kwaliteit + klantvriendelijkheid => TOP!
Verbeterpunten/
Pluspunten
Ik was verbaast hoe snel men contact met mij op nam en mij direct kon voorlichten over het product waarin ik geïnteresseerd was . Deze actie kwam n.a.v mijn interesse in een versterker. Ik zeg uitmuntend en was erg onder de indruk. Product heb ik ook gekocht en wat is het een goed product ! Ik heb een Denon versterker aangeschaft !
VerbeterpuntenKan niets verzinnen !
Pluspunten
Bestellen gaat wel goed maar....
VerbeterpuntenStaat niet super duidelijk aangegeven wanneer je iets moet doen om je bestelling te kunnen plaatsen, pas bij het invullen van een aantal kan je verder. Ik zou trouwens als de kosten vergelijkbaar zijn kiezen voor PostNL i.p.v. DHL.
Pluspunten
Snelle levering van product. Verder goede communicatie en garantie afhandeling bij eerdere geleverde artikelen in het verleden. Een van dé redenen waarom ik mijn BT headset hier heb besteld.
VerbeterpuntenGraag de SKUs beter checken. Ik had de zwarte Skullcandy Method Wireless Sport headset besteld (S2CDW-J523), maar heb de blauwe variant ontvangen (S2CDW-J477). Ik vind dit zelf niet zo erg dus heb 'm al in gebruik genomen.
Pluspunten
snelle levering,webshop overzichtelijk,goede prijs artikel
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Altijd al super tevreden geweest, altijd vriendelijk, altijd correct. De prijs is bijna altijd lager of ergens anders zoniet aan die prijs plus 5 procent korting. Doe zo verder Fabian en Maarten
37 Satellietbaan
Hillegom 2181MG