Heel erg betrouwbaar!

Als oma koop ik graag bij kleertjes, het is altijd van goede kwaliteit,er zijn veel leuke keuzes en het wordt altijd optijd geleverd!

Goede snelle service

Gaat altijd goed bij kleertjes.com.

Top winkel met gave kleding!

Erg leuke kindermerkkleding, goede kwaliteit en prijs!

Snelle levering mooie kwaliteit

Leuke kleding. Verschillende prijzen. Snelle levering, enige wat ik jammer vind is retourneren daar moet je tegenwoordig voor betalen. Maar eerlijk ook dat is eigenlijk vrij logisch. Zo bestel je wel iets bewuster qua maat.

Geweldig stoere kleding

Goede kwalitatieve kleding en blijft was na was mooi.

Top geleverd en kwaliteit in huis. Goed gedaan

Fijne tshirt. Perfecte maat. Voor m’n zoon met z’n lange armen.

Alles goed geregeld!

Werkt goed, duidelijk informatie, goed geregeld.

Van alles wat leuks

Snel besteld en in huis Fijne producten , en vele leuke kortingsacties

Fantastische webshop!

Zo ontzettend veel keuze en altijd leuke kortings acties. En super snel in huis!

Betrouwbaar en goede kwaliteit.

Het gemak van online te bestellen, geen rompslomp, kwaliteit gegarandeerd, maakt dat ik graag bij julllie bestel.

Favoriete website voor de kids kleding!

Alleen maar pluspunten: Super snelle levering Groot aanbod in kleding, schoenen maar ook speelgoed en accessoires! Achteraf betalen Gemakkelijk retouren Vriendelijke klantenservice Voor mij alleen maar kleertjes.com!

Overzichtelijk en snel geleverd

Super snelle levering en retourneren eenvoudig en snel. Ruime keuze en goede filter

snelle levering!

mijn ervaring met kleertjes.com is erg positief: een hele snelle levering van het product, wat elders niet meer leverbaar was en nu binnen 2 dagen waren mijn gewilde schoenen geleverd!! Het leuke is, dat de schoenen door iedereen zo leuk gevonden worden, erg opvallen door hun mooie kleur en exclusiviteit door beperkt aanbod.

Ik heb hele goede ervaringen

Ik koop al heel lang bij kleertjes.com en ik ben al die jaren heel erg tevreden. Ze hebben een goede service en snelle bezorging. Ze hebben ook hele leuke merken in hun assortiment. Ik blijf zeker nog kopen bij kleertjes.com.

super

Top site wat kan je er niet kopen? Een goede kwaliteit en de leukste merken en de service is top!

Super service

Snel in huis, leuke aanbiedingen, mocht er toevallig wat mis wezen wordt het gelijk opgelost. Echt klantvriendelijk!

Fijne ervaringen

Ik bestel vaker bij kleertjes.com Altijd positieve ervaringen. Mooi aanbod, fijne site, snelle verzending, fijn dat je achteraf kan betalen. Ik vind het retourproces heel prettig. Je wordt tussendoor goed op de hoogte gehouden. Gewoon top geregeld. Iedere keer weer!

Aankoop fantastisch

Goede kwaliteit en prima snelle service

Zowel de kwaliteit van de kleding, als het gemak waarmee je kunt kiezen (filteren) is prima. Snelle levering (heel gemakkelijk als je pas een paar dagen van te voren op de hoogte bent van een schoolfotograaf). Bij kleertjes.com kun je tenminste kleding kopen, die zowel mijn zoon als ik leuk vinden. Vind het jammer dat hij over 2 maten als te groot is voor kleertjes.com. Maar tot het zover is blijft kleertjes.com mijn favoriet.

Prettig om je kind thuis te kunnen laten passen

Zoon vindt winkelen niet zo leuk, daarom via de site wat bestellen en kiest hij wat nodig is. Als er geretourneerd moet worden is dit eenvoudig te regelen via de site en de terugbetaling verloopt prima. Erg tevreden over alles.

Zeer veel keus, makkelijk te bestellen en snel in huis.

Kleertjes.com vind ik een erg fijne webshop. Het bestellen gaat makkelijk en er is zeer veel keus in allerlei prijsklassen. Regelmatig leuke acties en je hebt je bestelling de volgende dag in huis.

Snelle levering van kwaliteitskleertjes

Ik was opzoek naar wat meer kleurrijke kwaliteitskleding voor mijn dochtertje. En ik ben blij dat ik besteld heb bij kleertjes.com. Ik ben erg blij met de kleertjes! En mijn dochtertje ook. Ik ga zeker weer bestellen bij kleertjes.

Top webshop!

Veel keuze in kleding, merken en maten. Dat maakt het voor voor ouders die kinderen hebben die of heel iel of wat voller zijn, een stuk fijner om hier te shoppen.

Veel keuze en snelle levering

Mijn dochters zijn als in een snoepwinkel, met zoveel keuze. En als ze dan de volgende dag uit school komen, is het al binnen. Beter kan niet!

Fijne overzichtelijke website & app. Snelle verzending en retour is goed geregeld. Mooie kleding!

Bergweg 60

1217 SC Hilversum