Super website en leuke, betaalbare kleding!

Regelmatig bestel ik hier kleding voor mijn zoon en hij is al-tijd tevreden! Makkelijke site om te bestellen en wordt ook snel geleverd. Een echte aanrader!

Heel ruim assortiment, en super service!!

Nooit problemen gehad. Altijd ruime keuze aan artikelen. 1 keer een shirt gekocht dat na een paar weken al kapot was. Maar heel goed opgelost door kleertjes.com.

Goede luiers

Goede luiers in de aanbieding gekocht: nette prijs en volgende dag bezorgd! Erg blij mee

Blij mee

Snel geleverd, blij mee!

Snelle goede service

De kleding zit goed en netjes sluit mooi aan. Heel tevreden over.

ideale kledingsite

we hebben al enkele keren besteld via kleertjes.com en altijd op de afgesproken datum geleverd en met de juiste bestelling. super blij met de service van kleertjes.com

Snelle levering goede prijs

Leuke aanbiedingen en supersnel verstuurd.

Fijne webshop, snelle levering.

Bij kleertjes.com kun je makkelijk filteren. Levering is heerlijk snel. Aanrader.

schitterend

Zo makkelijk als op je gemakje bestellen, en dan blijde gezichten te zien bij het passen lekker thuis. Alles goed en mooi van kwaliteit dus wat wil je nog meer.

Goede klantenservice direct geholpen

Direct contact met de klantenservice goed geholpen.

Veel keuze met geregeld korting

Fijne site om kleding te vinden van goedkope naar de wat duurdere merken. Geregeld korting!

Geweldige site, goede prijs en kwaliteit

Een hele goede website met leuke en betaalbare kinderkleding. Kleding is goede kwaliteit en er zijn regelmatig leuke aanbiedingen! Service is goed, na bestellen word snel geleverd.

Fantastico

Altijd mooi, snel, goede service, lieve mensen, denken mee, prachtige merken, alle maten, goede sale. In een woord fantastisch.

Ik vind het een leuke bikini hij zit goed en goede services

Mooie kortingen

middels email altijd op de hoogte van de mooiste kortingen. Scheelt echt en heb tot nu toe altijd geluk dat er heel veel artikelen zijn met de maat die ik moet hebben. Keuze is dan nog reuze. Erg tevreden en ben ook geregeld op de site te vinden :)

Top webwinkel!

Al jaren bestel ik voor onze dochters hier hun kleding. Altijd zeer snelle bezorging en top merken voor een top prijs! Retourneren is ook altijd gratis, altijd fijn als je meerdere maten moet bestellen.

Altijd zomer

Zelfs op Aruba lopen de kinderen in de kleding van kleertjes.com. Al 10 jaar bestel ik kleding, via Nederland, bij jullie. Snel, goed en bijna altijd met een extra korting.

Fantastisch!

Goede betrouwbare service, klantgericht Snelle communicatie, prettige benadering en hele goede aanbiedingen

Super service

Vind het altijd fijn om bij jullie te bestellen. Snelle levering, gratis retourneren, waardoor je verschillende maten kunt bestellen en je altijd een exemplaar kunt houden. Erg fijn! Ook bij retourneren snelle verwerking. Top!

Ruime keuze, goede kwaliteit

Kleertjes.com biedt een groot assortiment van super leuke kwalitatieve merken. Prijs kwaliteit verhouding is uitstekend. Snelle levering, snelle afhandeling van retouren. Zeer tevreden klant!

Snelle, correcte levering!

Snelle, correcte levering. Mooi produkt.

Topwinkel!

Wat een leuke merken en wat een snelle service! Echt een aanrader! Kwaliteit staat voorop! Leuke hippe kleren voor stoere boys en girls!

Erg fijne website

De website is overzichtelijk. De zoekfilters werken prima!

What you see is what you get!

Tot nu toe altijd positieve ervaringen. Snelle service en geen verrassingen. Eigenlijk valt de bestelling nooit tegen en dit ervaar ik als prettig.

Simpel winkelen met veel kleding

Ik ben al een lange tijd een klant bij kleertjes.com en ik ben altijd al tevreden geweest over de bezorging en het gemak bij het uitzoeken van de kleding. Zeker aan te raden.

Bergweg 60

1217 SC Hilversum