Ik vind het een mooie website, en ideaal dat je kan bestellen via afterpay. Je past thuis en wat je niet wil stuur je eenvoudig terug. Ideaal dus en makkelijk. Bestel altijd via kleertjes.

Zeer goede prijs kwaliteit verhouding!

Zeer tevreden over mijn aankopen bij Kleertjes.com. Voor elk wat wils! Van nieuwe collectie tot leuke sale aanbiedingen. Snelle service en overzichtelijke bestelpagina.

Fijne duidelijke site en goede service!

Kleertjes.com heeft altijd leuke kleren en op de site is goed te filteren op voorkeuren.

Eenvoudig bestellen en retourneren

Het bestelproces is eenvoudig. Voor het retourneren hoef je de artikelen alleen in de oorspronkelijke zak terug te stoppen en de doos naar een postpunt te brengen. Geen retourformulier o.i.d. noodzakelijk.

Ruim aanbod, snelle verzending

Overzichtelijke site met ruim aanbod en erg snelle verzending.

Goede website, makkelijk in gebruik

Een makkelijke website met vaak kortingen, de merken zijn ook makkelijk te vinden en je kan door het filter makkelijk zoeken.

Een fijne kinderkleding site

Overzichtelijk, goede prijzen en klantvriendelijk

Zeer mooie kleding en leuke online shop !

Ik kan hier altijd leuke kleding voor mijn dochtertje vinden en de prijzen zijn leuk voor iedereen. Kortom echt leuke online shop !

Zeer vriendelijk bedrijf, een voorbeeld hoe het zou moeten zijn als je geholpen wordt.

En Zeer vriendelijk personeel, een voorbeeld hoe het zou moeten zijn als je geholpen wordt.

kleertjes.com van de armen tot de rijken,ze weten iedereen te bereiken!

Service helemaal top! zoals titel al zegt: Voor arm tot rijk is hier in kleren een groot bereik!

Hippe kleding voor kinderen, een echte aanrader!

Hippe kleding voor kinderen, een echte aanrader! Ik ben fan!

Altijd heel tevreden over de kleding en service

vlotte service met mooie kwaliteitsvolle kledij die betaalbaar is

Kleertjes.com heeft een vlotte service met mooie kwaliteitsvolle kledij die betaalbaar is. Je vindt er heel gemakkelijk iets terug qua handige zoektools. Levering is steeds snel en het is gemakkelijk en gratis te retourneren.

Fijne webshop met goede prijzen

Weer mooie kleren besteld voor mijn jongens. Leuke collectie voor mooie prijzen. En super snel geleverd.

Altijd top

Fijne prijzen en altijd de volgende dag in huis. Super

Uitstekende webshop, zeer tevreden.

Prachtige kwaliteit kleding. De service zeer tevreden. Nu bestellen morgen in huis. In ieder geval snel ontvangen en retourneren. Altijd de kleding mooi ingepakt. De prijs van de kleding ook prima.

Altijd leuke kortingen en goede website. Snelle levering. Een hele fijne site om te bestellen.

Goede snelle levering en de omschrijvingen kloppen ook

Het retour sturen is ook prettig ik had een zwembroek een maat groter dan normaal gekozen maar viel toch klein en je hoeft amper al extra handelingen te doen om het te retourneren

Mooie kleding en goede service

Mooie kleding met regelmatig nette aanbiedingen. Daarnaast heel snel geleverd!

matig

De aankoop gaat zeer vlot, maar artikelen terug sturen en de juiste centen terug krijgen is toch veel minder! Men bekijkt soms de terug gestuurde artikelen in stukken! Kan toch veel beter! Heb al verschillende malen moeten betalen voor stukken die ik terug heb gestuurd!

Krijg sandalen binnen die vies waren aan de onderkant

Ik snap het niet!!!! Bestel je iets nieuws krijg je sandalen met vieze zoomen alsof er al een tijdje op gelopen is. Belachelijk

Snelle levering en goede klantenservice

Fijne artikelen, veel keuze en als er wat mis is wordt het prima opgelost

hemels!!

Duidelijke site, goede filters en keuze is reuze!! Snelle levering en topkwaliteit! Mama blij, kids blij... wat wil je nog meer!

Leveren snel , prima klantenservice, Leuke overzichtelijk website

Goede en snelle levering.

Prettige mensen bij de klanten service die met je meedenken. Retourneren is ook heel goed geregeld. Allemaal snel en makkelijk.

Bergweg 60

1217 SC Hilversum