Stoer en comfortabel

Een fijn spijkerjasje voor mijn dochter. Altijd handig!

Altijd supersnel bezorgd

Hele leuke kleren en altijd supersnel bezorgd. Ook het retourneren gaat eenvoudig. Aanrader!

Verschrikkelijk slecht functionerende website

Of het nou om account aanmaken of bestellen gaat: Alles werkt traag, niet zoals je van een webshop anno 2023 zou verwachten en daarmee zo frustrerend dat je vooral wordt aangemoedigd om gillend weg te rennen en niks te kopen. Wat een aanfluiting

Tevreden

De kleren zien er netjes uit en worden snel verstuurd.

Alles verloopt altijd vlot - zowel de bestelling alsook eventuele retour

De ene dag besteld, de andere dag de kleertjes reeds thuis ontvangen. Top service. Ook de retour is zeer vlot verlopen. Sommige kleertjes waren, spijtig genoeg, te groot en hebben we dus retour gezonden. Centjes stonden enkele dagen later alweer op de rekening. Dus ook hier top service. Bedankt!!

Fantastische maar ook verslavende site!

Erg fijne site om kleren voor de kinderen te kopen... Leuke acties! Ook retourneren indien iets niet naar wens is of bij meer verschillende maten is eenvoudig en wordt netjes geregeld. Ik koop vaak alleen meer dan dat ik nodig heb omdat er zoveel leuke kleren opstaan...

Snelle levering, Leuke prijzen, perfecte service

Altijd leuke kleren, voor een betaalbare prijs

Altijd een super leuk aanbod aan kleren, een overzichtelijke website, goed up to date. Ik ben zeer te vreden.

Mooie kledij voor de kindjes, veel keuze, dikwijls mooie kortingen en snelle levering. Ook makkelijk om eventueel iets retour te sturen!

Altijd leuke kleding

Hier vind ik altijd leuke kleding voor mijn twee jongens. Ze hebben beide een andere stijl en een ander karakter. Maar bij kleertjes.com vind ik alles voor beide.

altijd prima, snel, goed verpakt

Altijd prima, snelle levering, mooie merken en mooie prijsjes.

Super fijne online winkel

Voor beide kids kijk ik regelmatig of er nog wat leuks in de webshop zit. Er blijft altijd wel iets aan m'n digitale vingers hangen

Geweldig!

Super snel geleverd, leuke kleding voor een betaalbare prijs! Kids heel blij

Top webshop

Grote collectie met vele merken, fijne prijzen, overzichtelijk, snelle en correcte verzending.

Top site en service!

Snelle levering, mooie merken en snel reactie bij vragen. Gewoon top!

betrouwbaar en makkelijk!

Ik bestel al jaren kleertjes bij kleertjes.com en ik heb nog nooit problemen gehad met bezorgen of retourneren. Bezorging is snel, retourneren makkelijk. Echt een betrouwbare site met leuke kleding voor de kleine mens!

Overzichtelijk,duidelijk,gebruikers gemak

Ik vind kleertjes.com erg overzichtelijk, je kan duidelijk zien wat je interesse heeft,wanneer het binnen komt, en ook duidelijk mocht het toch tegen vakken om welke reden dan ook hie het retour moet en je krijgt dan ook je geld terug, top! Mis bij sommige artikelen nog wel eens hoe het valt, bijvoorbeeld bij een bikini broekje, of hij high waisted of low waisted is..

Snelle levering, fijne prijzen

Altijd snel geleverd, leuke aanbiedingen vaak en duidelijke product omschrijvingen. Ook het eventueel retourneren wanneer een artikel niet helemaal voldoet gaat soepel. Een van mijn favoriete webwinkels!

Snelle levering, vriendelijke en behulpzame klantenservice

Er was wat verkeerd gegaan met de bestelling de klantenservice was erg behulpzaam en reageerde snel en adequaat. Daarnaast werd de bestelling erg snel verzonden. Super tevreden!

Super zoals altijd

Doen wat ze zeggen.

Het kan in 3 letters, top!

Super webshop!! Heel overzichtelijk, alles is makkelijk te vinden! Levering ook altijd netjes en op tijd !

Ik bestel er al jaren

Ik heb er voor mijn 3 oudere kinderen altijd besteld ( inmiddels pubers ). En nu voor mijn 1 jarige bestel ik hier weer. Ook met een klein budget kan je in de uitverkoop kwaliteits kleren kopen. Ook heb ik wel een wat retour gedaan en werd het netjes afgehandeld.

Nadat mijn eerste bestelling niet goed was alles retour gestuurd en opnieuw besteld. Het ging allemaal erg makkelijk en snel

Goede aanbiedingen, veel keus en snelle verzending

Wel jammer dat we de jaarlijkse verzendkosten niet meer kunnen afbetalen

Mooie pasvorm

Fijne en overzichtelijke site