Past perfect

Snelle service Maat zit goed

Snelle levering en vaak goede acties.

Producten zijn zoals getoond en beschreven. Als iets toch niet past kun je vlot retourneren. Snelle en zeer correcte service. Ik bestel al jaren en blijf fan!

Super bedrijf!

Mijn 3 jongens krijg ik gewoon niet mee naar een winkel. Ik bestel veel online via deze site en altijd erg tevreden! Snelle service en terugsturen geen probleem. Ook snelle afwikkeling van de retouren.

Snel en betrouwbaar

Bestel al jaren bij kleertjes.com. Erg fijne service. In geval van problemen wordt er mee gedacht en word je geholpen. Kan de webshop iedereen aanraden. Mooie kleding en fijne website wat gebruikersgemak betreft.

leuke jas valt klein

leuke jas maar valt klein en is meer een tussendoor jas dan een zomerjas. Daarom retour we hadden het dunner verwacht als zomerjas

Makkelijke bestelsite met mega veel keuze aan mooi kleding

Al meerdere keren besteld op deze geweldige site, waar je snel en makkelijk kan bestellen , veel keus aan hele mooi kleding en altijd snel geleverd, kortom TOP.

Ik heb alleen maar goede ervaringen. Bestel alle kleertjes bij jullie. Waarom ben ik zo positief: Mooie en betaalbare collectie. Vlotte verzending. Retourneren heel gemakkelijk. Telefonisch contact: heel vriendelijk personeel. Kan er niet meer van maken. Een geweldige site en voor ieder wat wils. Pet af.

Super service

Meerdere malen kleding besteld hier maar hoe snel je het in huis hebt en hoe makkelijk je het kan bestellen is erg fijn!

Fijne website met hele leuke kleding. De snelle levering en ook nog eens leuk geprijsd.

Geweldige keuze voor geweldige prijzen

Het is zó fijn om op je gemak tijdens een bakje koffie heerlijk te shoppen bij kleertjes.com Geweldige service en perfecte levering. Alles wordt gewoon geregeld zoals je dat zou willen. Waarom nog de deur uit. De leukste merken voor betaalbare prijzen. Ik slaag steeds weer voor mijn zoon. Topzaak.

Super kleding en snelle levering

Super fijne webshop, betrouwbaar en goede kleding. Klantenservice goed bereikbaar en laagdrempelig in contact, altijd vriendelijk. Leuke aanbiedingen

Prachtige kleding en super service

Ik koop hier bijna alle kleding voor onze kinderen!

Stevige slippers

Mooi en stevige slippers

Goede prijs-kwaliteit verhouding met een snelle service

Regelmatig bestel ik kleding voor mijn kinderen bij Kleertjes.com. Ideaal! Vooral als er een flinke korting bij zit. De kwaliteit van de kleding is erg goed. Ik raad Kleertjes.com dan ook altijd aan bij vrienden.

Fijne webshop en goede service

Veel mooie items en ook in de sale ook nog veel maten verkrijgbaar. Gratis verzending meestal en evt afkopen ook een optie hoewel we die eigenlijk niet nodig hebben.

nette kleding van goede kwaliteit

veel goede aanbiedingen en nette prijzen zou het iedereen aanbevelen

Snelle goede service!

Hele snelle service (2e pinksterdag besteld, volgende dag geleverd)! Retourneren van spullen gaat ook heel snel en simpel. Echt een aanrader!

Goed ervaring. Snelle verzending en retouren worden goed verwerkt.

Goed, snel en leuke kleding!

Ik koop met enige regelmaat bij kleertjes.com. Altijd heel snel en netjes geleverd en weinig tot geen problemen. Retour sturen gaat snel en zonder probleem. Ik heb een keer contact gehad met een dame van de klantenservice over een korte broek en binnen een minuut, was alles uitstekend geregeld zonder problemen. Dat is fijn en netjes!

Super aanbod

Echt een heel groot assortiment voor onze dochters. Super snelle levering, en goede service.

Kwalitatief goed kleding

Kwalitatief goede kleding. Alleen maten kloppen tegenwoordig niet zo goed. Ik weet afhankelijk van de merk maar nog steeds.

Zeer tevreden over deze webshop

Koop al jaren voor mijn kleinkinderen kleertjes hier. Het is allemaal van een uitstekende kwaliteit en erg modieus!. De kinderen zijn er altijd erg blij mee.

geweldig

Super leuke spullen en super levering ❤️

Geweldig.

Zeer veel keuzen, goede kwaliteit en snelle levering

Bergweg 60

1217 SC Hilversum