Goede kwaliteit, betrouwbaar en snelle levering

Al jaren bestel ik met plezier bij Kleertjes! Ruime keuze, makkelijke app, kwaliteit is altijd goed, snel geleverd…kortom, een betrouwbare online winkel!

Heel veel smaak bij elkaar. Leuke jongens kleding vind ik moelijk om te vinden, maar bij kleertjes.com score ik altijd. Soms hele leuke aanbiedingen en dan is het nog leuker op te bestellen. Kleding blijft lang goed na het wassen dus erg positief over kleertjes.com.

Geweldige service

Makkelijk bestellen de volgende dag al in huis. Handig als je kind ineens een groeispurt heeft. Blij met kleertjes.com

Top bedrijf!

Goede aanbiedingen Prima prijs/kwaliteit Bestellingen komen altijd netjes op tijd Goede service als iets niet naar wens is Kan hier altijd goed slagen!

Altijd erg tevreden over mijn aankopen. Fijne en snelle levering.

Geweldige kleding

Ok dit verteld mijn Dochter mijn dochter is 9 jaar en dit is haar review. De kleding zit hartstikke lekker de stof is lekker en gaat niet gauw stuk als je speelt. Ze hebben allemaal mooie kleuren en zijn een beetje apart .Iets wat je niet standaard in de winkel vindt. Mijn Dochter is blij en zeer tevreden

Snel, zoals omschreven

Altijd heerlijk winkelen bij kleertjes. Leveren snel, scheelt veel tijd, kwaliteit goed

Fijne webshop om te bestellen, snelle en nette levering

Uitstekende service

Snelle levering nooit geen problemen bij kleertjes.com

Leuke kleding en goede service

Veel verschillende merken waarbij voor iedereen wel iets naar smaakte vinden valt. Snelle verzendig en regelmatig acties.

Fijne webshop met ruim keuze

Fijne webshop met een ruime keuze in merken en in producten. Goede sale van tijd tot tijd. Snelle verzending en makkelijke retour. Heb ook wel eens contact met klantenservice gehad en dat gaat heel soepel via whatsapp. Ik bestel hier regelmatig en nooit klachten.

Fijne service!

Altijd een uitgebreide collectie, fijne sale en als je ze nodig hebt weet de klantenservice je altijd op correcte wijze te helpen! Favoriete webshop voor de kinderkleding!

Handige zoekfilters. Veel mooie aanbiedingen. Snelle levering. Goede communicatie!

Veel keuze aan leuke kleding voor onze jongens!

Goede service en snelle levering

Kleding zoals verwacht en snel geleverd. Via de app direct antwoord op vragen, top!

Snelle levering!! Goed verpakt!!! Hele goede kwaliteit!!!

Groot assortiment leuke merkjes te koop en goede service

Een fijne webshop waar ik altijd de hele garderobe voor mijn zoontjes aanschaf. Hele fijne en snelle service. De stoerste merken vind je hier.

Altijd goede snelle service

Bestellen bij Kleertjes.com gaat altijd goed. Ik bestel hier al zeker een jaar of 10. Geweldig dat ze nu ook een supergebruiksvriendelijke app hebben. Uitgebreid assortiment; mooie nieuwe collecties maar ook goede sale! Ik kan altijd vinden wat ik zoek met de goed werkende filters! Ook retourneren verloopt altijd soepel. Snel je geld terug.

Snelle service, goede merkjes en veel keus!

Er is veel keus waardoor de kids leuke kleding kunnen kiezen die snel in huis is! Ook het eventuele ruilen als de maat te klein of groot is verloopt vlekkeloos! Wat ons betreft aanrader!

Top website

Ruime keuze aan kleding, fijne korting en snel verzonden. De items die niet paste waren makkelijk te retourneren en het geld kwam ook weer snel retour. Ik raad deze website zeker aan.

Veel keuze, snelle levering

Altijd leuk om kleren te zoeken op Kleertjes.com. Veel keuze, vaak aanbiedingen en ook snel geleverd na bestellen.

Goede service, snelle levering

Vind het belangrijk dat er goede contact is tussen de klant en het bedrijf waar wordt besteld. Dat is in dit geval heel goed.

Leuke, betaalbare (merk)kleding, erg blij mee!

Leuke, betaalbare (merk)kleding, erg blij mee!

Heel blij met kleertjes.com Goede kleding, ruim assortiment. Snelle verzending dus ook snel in huis top!!

Betrouwbare partij met ruime keuze

Betrouwbare partij met ruime keuze aan mooie kleertjes. Kleertjes zijn soms wel erg prijzig. De keuze voor betalen voor retourneren snap ik. Misschien dat dit voor vaste klanten wel aantrekkelijker gemaakt kan worden.

Bergweg 60

1217 SC Hilversum