Nooit teleurstellend

Ik bestel hier al jaren kleding voor mijn 5 kleinkids.Echt zoveel keus, goede kwaliteit en altijd wel een leuke actie. Klantenservice is supervriendelijk en behulpzaam. Echt mijn favoriete webshop.En de kleinkinderen zijn altijd blij met hun kleertjes.

Artikelnummers verwarrend

De site is op zich fijn, ruim assortiment maar als je een retour hebt is het nauwelijks op de site te vinden welke nummers bij welke ' blauwe jas' past. Op de kaartjes, de sticker staan niet altijd dezelfde getallen als op de site het artikelnummer of de omschrijving. Dat vind ik echt een nadeel.

Alleen maar positieve ervaringen met kleertjes.com

Fijne webshop

Ik bestel graag bij Kleertjes.com voor onze 4 kinderen. Gratis verzending en retour. Leuke merken 3n regelmatig leuke acties.

Mooie degelijke jas

Goede kwaliteit, ritssluiting is makkelijk en glijd goed. Ziet er hip uit.

Bij problemen snel een passende oplossing, snelle levering, duidelijke site. Ik kan nog wel even doorgaan..

Snel en betrouwbaar

Altijd makkelijk bestellen, snel geleverd en betrouwbaar, super leuke merken en wat ik ook zoek, kleertjes.com heeft het :)

Goede service!

Makkelijk allerlei merken bestellen via de website. Snelle levering! Goede klantenservice! Met drie kinderen die niet van shoppen houden is dit een ideale manier om aan mooie en goede kleding te komen!

snelle en correcte levering

snelle en correcte levering

Mooie merken

Mooie merken, snel in huis, moeiteloos retourneren, goede klantenservice!

Snelle verzending

Super snelle verzending

Al enkele jaren ervaring met deze webshop. Het assortment is ontzettend goed. Erg prettig om een e-mail te ontvangen wanneer er ‘uitverkoop’ is binnen de webshop. Super tevreden! Tip: de kleine persoonlijke note met ballon ( start van de webshop enkele jaren geleden ) vonden we destijds altijd super tot. Mogelijk een idee om dit weer op te pakken ontdaans uitbreiding?

Prima service kwaliteit God

Fijne webshop!

Altijd nette en snelle levering alleen vind ik het jammer dat er niet standaard een retour formulier bij zit. Dit zou voor mij een verbeterpunt zijn. Verder altijd hippe kleertjes! Ik bestel hier graag. Ook afkoop verzendkosten voor 1 jaar zijn prettig als service..

Snel en makkelijk

Ruim assortiment, snelle levering en als nodig is makkelijk retourneren

fijne webshop !

hele fijne webshop levert optijd en snel en kleding is altijd goed !

Goede ervaring

Goede ervaringen. Vooral als ze leuke aanbiedingen hebben met hoge korting

nu een aantal maal besteld via kleertjes.com naar tevredenheid. voldoen zeker aan de verwachting

Fijne website met veel keuze en uitstekende service!

Altijd veel keuze in verschillende prijsklassen. Uitstekende service, verzending altijd snel en correct en vriendelijke klantenservice. Veel leuke aanbiedingen en kortingen die je ontvangt via email. Kortom een top bedrijf!

Gemakkelijk bestellen, snelle levering, goede service.

Fantastisch!!!

Super website, mooie prijzen en aanbiedingen voor groot en klein. Veel merken aanwezig veel keus!! En goede service erg belangrijk. Overzichtelijk Fam Dirks

Veel keuze voor jongens en meisjes, snel in huis.

Fijne webshop met kleding voor elke gelegenheid. Altijd volgende dag al in huis en fijne retour service mocht dat nodig zijn.

Mooie variatie aan kleren

Altijd iets leuk te vinden, of het nu chique of casual moet zijn. Mijn dames zouden bijna alles bestellen indien ze mochten ;-)

Al jaren een succes

Breed assortiment: van betaalbare prijzen tot luxe merken. Fijne klantenservice en vlotte levering. Al jaren slagen we goed voor onze dochters!

Uitstekende webshop met vriendelijke prijzen

Het is makkelijk navigeren op de webshop met behulp van de beschikbare filters. Kleding heeft duidelijke foto's en meerdere opties vaak beschikbaar. Bestelproces verloopt gemakkelijk. Prijzen zijn vriendelijk voor de portomonnee. Bestelling wordt zeer vlot verwerkt en verzonden. Kortom...altijd een fijne ervaring!

Bergweg 60

1217 SC Hilversum