Goede duidelijke site, helaas alleen bij het bezorgen kwam dag later dan wat zou. En andere oakket dag eerder.. hihi

De keuze is reuze!

Mama van 3 kindjes. 10, 7 en 4 jaar, kan voor alledrie goed en snel de garderobe aanvullen. Mooie kleding en snelle service.

Goede kwaliteit en snel in huis; Top!

Goede kwaliteit kleding welke ook nog eens snel in huis is. Als er iets mis is, helpt de klantenservice je altijd naar tevredenheid. Ik bestel altijd de kleding van mijn kids via Kleertjes.com

Mooie kleding voor een goede prijs!

Overzichtelijke website en mooie kleding

Groot aanbod, scherpe prijs, snel geleverd

In alle maten is een groot aanbod van kleding, schoenen en accessoires beschikbaar. De prijzen zijn scherp op basis en de volgende werkdag wordt het al geleverd.

top!!!

supersnel bezorgd, prachtige kleertjes mijn kleindochter is er altijd superblij mee aangezien oma niet kan winkelen ivm tia lukt het zoooo ook om m,n kleindochter toch leuk te kleden!!oma judith

Handig om op maat en gender op te zoeken

De site is handig ingesteld. Ik stel de maat en geslacht in van mijn dochter en alles komt tevoorschijn. Vaak geef ik ook nog aan hoeveel percentage korting ik wil en sorteer ik op de laagste prijs. Zo weet ik direct wat betaalbaar voor mij is en dat het mooi geprijsd is.

Snelle levering en veel keus

Veel keuze voor zowel jongen als meisjes snelle levering

Bestelling is der altijd snel. Je wordt heelVriendelijk te woord gestaan als je vragen hebt!

Hele fijne winkel

Ik bestel graag bij kleertjes.com, de service is goed, de verzending is snel en ze hebben zulke leuke kleding!

Ik kom graag even shoppen

Ik vind het een fijne site met mooie en betaalbare kleding! Mijn oudste zoon is inmiddels te groot maar koop nog graag voor onze jongste bij jullie zolang het kan!

Super fijne webwinkel

Snelle levering, kleding ijft lang goed, goede kwaliteit. Goede kwaliteit/prijsverhouding.

Leuke collectie, goede prijzen, snelle bezorging

Zeer tevreden met het aanbod, de goede prijzen en gratis bezorging/retour boven de 40 euro. Altijd wat leuks voor mijn kids!

Er was iets mis gegaan met de levering. Deze was door DHL teruggestuurd. Ik heb toen gemaild en een en ander was goed geregeld. Ik had een nieuwe bestelling gedaan, echter deze hebben we niet geaccepteerd omdat we alles dubbel zouden krijgen. Het geld stond weer heel snel op de rekening. Bedankt

Makkelijk zoeken en bestellen

Een ideale site om te zoeken, kijken en overleggen met de kindere. Betaalbare prijzen (outlet/sale) en snel geleverd.

Overzichtelijk duidelijk foto’s

Makkelijk te filteren op maat en kleur. Ruime keuze voor elke portemonnee.

Superhip

Super leuke kleding voor mijn kleindochter. Ze is er blij mee

Te klein besteld,bij de volgende bestelling hoefde ik niet opnieuw de verzendkosten te betalen !

Makkelijk bestellen en snel geleverd. Heel tevreden

Top service, verkeerd geleverd artikel netjes afgehandeld

De snelle service is heel fijn. Onze kleine ventje kwam namelijk ietsje kleiner ter wereld dan gedacht dus we konden op korte termijn wel een ander maatje gebruiken. We hadden ook een pakket van 6 hydrofiele doeken besteld echter kregen we een verkeerde maat van 2 extra grote hydrofiel doeken geleverd. Doordat ik op het kraambed lag nav keizersnede was de verpakking al opengemaakt door de kraamzorg en kwam ik er te laat achter. Wel zonde want deze doeken gebruiken we niet. Na contact met de klantenservice is dit voortreffelijk opgelost. Dus wat mij betreft is kleertjes.com echt een aanrader!

Gewoon geweldig

Heerlijk op de bank kleren voor je kinderen bestellen. De prijzen zijn zeer netjes. De kleding is van goed kwaliteit. Ik blijf terug komen. De klantenservice is snel en zeer netjes. Ze heeft mij echt goed geholpen bedankt daarvoor.

Superleuke webwinkel!

Ze hebben echt en heel uitgebreid assortiment, veel aanbiedingen en super goede zoekmogelijkheden. Volgende dag je pakketje al binnen, blijer kun je mijn kinderen niet krijgen!!

Leuke aanbiedingen online te bestellen

Voor het eerst online geshopt voor onze zoon en dochter. Ruim assortiment en ook een uitgebreide outlet.

Makkelijke site snelle levering

De website werkt goed en makkelijk. De foto's van de producten zijn duidelijk en komen goed overeen met de producten. Vandaag besteld morgen in huis klopt helemaal

Fijne site

Fijne site, gemakkelijk de juiste filters toepassen en zo de juiste artikelen vinden. Leuke merken voor prettige prijzen.

Bergweg 60

1217 SC Hilversum