Snelle levering maar verkeerde maat verstuurd

Levering was super snel. Maar had onderzoekjes van vingino besteld maar xs. Blijkt dit maar 104-116 te zijn. Wel raar. Waarom dan niet die maat?

Mijn ervaring met kleertjes.com is top. De kleding is snel thuis, het is allemaal top en bij problemen zoeken ze altijd mee naar een passende oplossing voor alle partijen. Al met al top !

Topbedrijf!!

Ik koop voor zowel mijn zoon van 7 jaar als voor mijn zoon van 1 jaar via kleertjes! Gemakkelijke zoekmachine, leuke aanbiedingen. Altijd een leuke collectie en levering loopt altijd volgens schema. Topper!! Zou wel fijn zijn als vaste klanten kunnen sparen voor extra korting of een leuke actie. Maakt het shoppen altijd leuker ;)

Héél leuke jurk.

Valt mooi. De kids kunnen er heel goed in bewegen. aangename stof.

Retourneren vanuit België trekt op niets!

Retourneren vanuit België met UPS zeggen ze dan.... nergens in de buurt kunnen ze een label aanmaken. En via de site zelf kunnen/willen ze deze niet doorsturen via mail. Laatste keer dat ik hier bestel!

Fijne webshop.

Fijne webshop. Voor ieder budget, dat maakt het een stuk makkelijker om een leuke outfit te vinden. Erg overzichtelijk en makkelijk ingebruik, snelle levering.

Snel bezorgd en retouren worden goed afgehandeld

Kleding werd snel bezorgd. Aantal artikelen retour. Dit werd binnen de genoemde termijn verwerkt.

Altijd fijne sales!

Ik ben altijd weer enorm blij om te shoppen bij kleertjes.com. super deals, leuke kleding. Tot nog toe heb ik altijd alles snel geleverd gekregen en mocht je toch iets retour willen sturen, is dat zo geregeld!

Mooie kwaliteit kleding!

Besteld en 2 dagen later in huis! Super kwaliteit stof! Echt heel mooi!

Altijd goed

Bestellen bij Kleertjes.com gaat altijd zoals gewenst. Onze dochter heeft zeer smalle voetjes en we kunnen moeilijk slagen met de sandalen. Toch lukt dat elke lente wel weer bij Kleertjes.com, daar zijn we content mee.

Goede prijs-kwaliteit verhouding, snelle levering

Kleertjes.com heeft veel keuze in kleding en schoenen en altijd fijne aanbiedingen. Zo heb ik nooit het idee dat ik teveel betaal voor onze kleding. De levering is het snel en ook het retourneren verloopt vlot. Een erg fijne site!

snelle levering veel leuke kleding

Ik zou graag op de site willen zien of kleding klein of juist groot uitvalt.

Super fijne webshop!

Snelle levering, mooie kleertjes, mooie prijzen. Wat wil je nog meer! Ik bestel hier regelmatig de kleertjes van ons zoontje. Echt goede kwaliteit.

Snelle bezorging, prachtige kleding en ook retourneren is top geregeld.

Super goede service!

Heel blij mee! Snel en makkelijk contact en goed geholpen!

Goede aanbiedingen

Goede aanbiedingen, met gemak vanuit je stoel, snel bezorgd! Helemaal top!

Zeer slecht

Retourneren vanuit België is zo goed als onmogelijk. Kleertjes.com zegt dat ik het moet inleveren bij ups, maar uos neemt het niet aan en zegt dat ik het maar bij bpost moet gaan proberen. Resultaat ik zit hier met een setje dat niet goed is en Retourneren lukt niet.

Snelle levering! snelle reactie

Overzichtelijk site. Ideaal ook de sale hoek. Snelle levering. En ook fijn achteraf betalen!

Altijd snelle levering en ze maken het waar met kleding wat op de website als omschrijving erbij staat, mijn dochter is altijd blij

Altijd correcte levering.

Ruime keuze, snelle levering en voor iedere prijs wat wils.

Voldoet aan verwachtingen

Voldoet aan verwachtingen

Uitstekend!

Het is heel makkelijk en overzichtelijk ben zeer tevreden over de app en de website.

Heel vlot

Mooie kleren aan super prijsjes heel vlotte site

Geweldige webwinkel

Snelle levering. Ook snel- en correctheid bij retour

Fijne overzichtelijke website

Alles is makkelijk te vinden fijne website ook soms als je twijfelt tussen 2 maten dan bestel je beide toch om te kijken welke beste is retour kan altijd dat is ook fijn

Bergweg 60

1217 SC Hilversum