Ik ben fan van kleertjes.com. Dit omdat je ruime keuze hebt voor jongens en meisjes. Ze hebben fantastisch mooie acties . De klantenservice zoekt mee naar oplossingen indien nodig. Al met al TOP!

Beste Kleertjes.com Ik heb 2 weken geleden bestelling gedaan bij jullie. Volgens mij toen was het behalve korting op de artikelen was ook 10EXTRA korting bij de kassa. Volgens mij is deze laatste korting niet in mijn bestelling verrekend. Kunt dit voor mij controleren? Met vriendelijke groet,

Prettige overzichtelijke thuiswinkel met veel leuke aanbiedingen!

De kleren van kleertjes.com zijn goed van kwaliteit en dus duurzaam. Voor elk wat wils. Merknamen, nieuwe artikelen, outlet & sale voor de kleinere beurs.

Snelle verzending, goed retourbeleid. En heel fijn dat je de verzendkosten 1 malig kan afkopen, zodat je niet voor een lage bestelling steeds verzendkosten moet betalen.

Ruim aanbod met goede kwaliteit

Goede ervaring. Heb meteen gebeld omdat jas bij aankomst een scheurtje had. De dame achter de telefoon was erg vriendelijk en heeft het goed opgelost, door mij mijn verzendkosten terug te betalen en de rest van jaar gratis verzending. Zeer goede service. Ik zal zeker, door de klantvriendelijkheid van dit bedrijf, in toekomst een bestelling plaatsen. Ik reageer nooit op om review te plaatsen maar dit bedrijf verdient het. Een dikke pluim!

Fantastisch goede webshop Mooie kleding. Goede kwaliteit.

Hele fijne webwinkel

Overzichtelijke webwinkel. Mooie aanbiedingen, duidelijke lay-out en snel met bezorgen!

Super handig en goede service

Super veel keus, soms iets teveel misschien. Goede service en makkelijk te bestellen en te retourneren.

Jullie zijn goed bezig

De producten zijn altijd wat ik er van verwacht en altijd tijdig geleverd ik kom met plezier een kijkje nemen

Ideaal online kleding kopen

Kleertjes.com is mijn favoriete website om kinderkleding te kopen. Je kan ontzettend makkelijk met de zoekfuncties bij de leukste kleding komen in de juiste maat en prijs. Ook mooie aanbiedingen en ruime keus maken dit alles tot een aantrekkelijke website!

Goede service. Snelle levering

Fijn bedrijf om bij te bestellen.

Een winterjas om in te wonen, uitstekende kwaliteit

Prachtige winterjas voor mijn kleinzoon gescoord; eenvoudig en juist daarom bijzonder. Hij keek ernaar, deed hem aan met een lach van oor tot oor en stapte naar buiten. Beter kan niet, toch?!

Heerlijke site

Je vind alles op de site en deze is zeer gemakkelijk. Ik heb mijn bestelling zojuist met plezier gedaan

Makkelijk te bestellen

Bij kleertjes.com is het makkelijk bestellen ook voor een 70 jarige oma.

Overzichtelijk en veelzijdig

Ik koop de kleding voor mijn jongens vaak via kleertjes.com. Mooie kleding, vaak hoge kortingen en veel keuze. Ik ben fan!

Alles naar wens

Alles was precies als de beschrijving. Mooie kwaliteit niks op aan te merken!

Uitstekende service en kwaliteit

Waarom ik kleertjes.com aanbeveel en 5 sterren geef? ✅ leuke kleding ✅ betaalbare prijzen ✅ goede kwaliteit ✅ snelle levering ✅ makkelijk te retourneren ✅ goede informatie over bestelling/retourzending Kortom ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Veel keus en goede prijs

Vooral voor jongens is het in de winkels soms zoeken naar leuke, betaalbare, kleding. Erg blij met het aanbod van kleertjes.com

Snelle koop, heel tevreden

Soms heb je zo n dag. Nog 1 jas in de juiste maat met een fijne korting. Dan heb ik mijn geluksmomentje. En ook nog thuisbezorgd!

Betrouwbaar, snel en accuraat

Kleertjes.com levert, op basis van meerdere bestellingen, altijd snel en correct. Tijdige en duidelijke communicatie rondom levermomenten, en een duidelijk retourproces waarbij restitutie snel geregeld wordt. Enig puntje van kritiek: veel plastic bij het verpakkingsmateriaal van de individuele stuks kleding. Dat kan en mag wel iets minder.

Mooie kwaliteit en goede pasvorm

Juiste kwaliteit en een goede pasvorm. En dat voor een mooie prijs!

Super veel keuze!

Geweldig veel keuze aan prima prijsjes.Eenvoudig bestellen en betalen.

Fijne webshop

Veel keuze. Leuke aanbiedingen. Hele snelle levering. Netjes verpakt. Mooie kleding. Een retour is ook makkelijk te regelen.

Mooi gerief. Fantastische kortingen en snelle levering

Zeer positief

Groot assortiment met een goede prijs/kwaliteit verhouding

Inmiddels al een aantal jaar een tevreden klant. Goede service en een snelle levering.

Bergweg 60

1217 SC Hilversum