Ruime keus voor een moeder met 3 kinderen

Ik koop vaker bij kleertjes.com Super overzichtelijke site met veel keuze in kleertjes. Ik heb 3 kids en slaag altijd welvoor ze. Verschillende merken wat ook erg fijn is.

Top webwinkel

De keuze is super. Heel veel merken en alle prijsklasse. Je hoeft dus niet meerdere sites te bezoeken als je kleding zoekt. Kan kleertjes.com iedereen aanraden als je kinderen kleding nodig heeft.

Super bedrijf

Mijn ervaring met kleertjes is altijd goed. Ruim assortiment, handig app en website, snelle levering en leuke aanbiedingen. Ook de klantenservice is goed te bereiken voor vragen. Kortom helemaal prima!

Altijd een snelle service, telefonisch ook goed bereikbaar

Een top online winkel, wij shoppen er al jaren.

Super snel en toffe kleding!

Kleertjes.com heeft altijd de nieuwste trends, de snelste levering en een hele prettige klantenservice. Dus in een woord TOP!

Goed geregeld, vandaag bestellen morgen in huis.

Voor mijn kleindochter een leuk setje ondergoed, topje en boxers, besteld van Vingino. Ze was er ontzettend blij mee.

Super fijne site

Altijd fijn shoppen. Makkelijk en overzichtelijke site. Alles worst snel verzonden en en retourneren gaat ook Makkelijk. Prima om hier een kleine vergoeding voor te vragen van 50 cent pst. Ook als er iets is zijn ze Makkelijk te bereiken en wordt er goed meegedacht. Dus ben zeer tevreden

Snelle levering.

Altijd zonder problemen terug sturen en betalen. Snelle levering volgende dag in huis En veel keus qua kleren en schoenen

Altijd groot assortiment snelle levering en hele goede service.

Zeer klantgericht

De bestellingen worden vlug geleverd, en zijn van goede kwaliteit. Mocht er per ongeluk toch wat terug gestuurd worden dan wordt dat snel verrekend

Goede service en snelle actie bij vragen

Ik had een broek besteld waar ern paar dagen later korting op kwam. Contact gehad om binnen een paar uur had ik dezelfde korting. Fijn en snel geregeld!

Mooie kwaliteit

Snelle levering , verzorgd verpakt. Mooie kwaliteit . Kleuren komen overeen met de foto’s.

Het was altijd super tot de extra kosten

Ik bestelde hier al sinds jaar en dag voor onze dochter en voor bedragen tussen de €150-€200. Het was altijd fantastisch en goede service. Maar dat is verleden tijd. Afgelopen keer was echter erg teleurstellend vanwege de onnodige extra kosten voor het thuisbezorgen en ruilen/retourneren. Boven de €40 wordt het pakket kosteloos bezorgd op een ophaalpunt. Voor thuisbezorgen betaal je extra. Voor elk artikel die je retour stuurt betaal je ook extra. Vanuit een marketing standpunt is dit zeer onverstandig. Het hoort al bij de prijs inbegrepen te zitten. Mensen met extra kosten verrassen maakt ze niet bewuster, maar juist terughoudender. Maar goed, als de extra kosten nog te overkomen waren, dan zijn de prijsverhogingen binnen een dag wel een dealbreker. De bestelde artikelen die ik moet omruilen, omdat kleding nu eenmaal niet allemaal hetzelfde valt, waren opeens vele euro’s duurder geworden. Al met al ben ik dan nog eens €20 meer kwijt. Sorry, maar dat wordt te gek. Dit was dus onze laatste bestelling!

Heel positief

Overzichtelijk en fijne website en app

Zoveel keus voor elk wat wils helemaal top

Very good

Am very excited with them.

Goede service en een blije dochter ;)

Zeer tevreden. Jumpsuite van Retour bij jullie gekocht. Bleek eerst een maat te groot. Nette service met terug sturen via DHL punt met track and trace code en vervolgens netjes mijn geld weer terug gestort gekregen. Gelijk een kleinere maat besteld. Deze zit perfect en ik heb nu een zeer blije dochter ;)

Wat een rijke keuze!

Onze dochter mocht kleding kiezen, felle kleuren houdt ze van en bij andere winkels kon ze niet zoveel vinden. Raizzed vond ze mooi, maar die vond ik nog prijzig, Cars leek er op en was een mooie aanbieding! Heel veel keuze had ze, mooie prijsjes! Ze heeft 4 shirts besteld. De maat klopte ook. Cars maat 140 past perfect, terwijl WE maat 134-140 te klein is. En snel bezorgd!

Helemaal top

Goeie kwaliteit

Mooie kwaliteit kleding

Mooie kleding, goede kwaliteit.

Altijd goed met bestellen van kleding!

Overzichtelijk, makkelijk besteld, snel in huis, top kwaliteiten en een zeer goede service.

Super leuke kleding

Fijne aankopen gedaan , super veel keus en snel bezorgd. Voldoet aan de verwachting. Erg blij mee !

Top service!

Wat een leuke webshop! Veel leuke kleertjes, dus super veel keuze. En de service is uitstekend. Alles snel geleverd, en als een retour is dan is deze ook super snel afgehandeld. Onlangs wat sneakers voor mijn zoontje besteld. Erg tevreden.

Snelle levering en goede klantenservice

Snelle levering. Goede communicatie en klachten worden goed afgehandeld.

Snel en goed!

Leuke kleren, diverse merken voor diverse leeftijden, goede aanbiedingen, snelle levering en vlotte retourverwerking. Kortom meer dan tevreden!

Bergweg 60

1217 SC Hilversum