Fijne en snelle levering

Leuke kleding gekocht voor onze kleine meid. Super snel binnen en goed verpakt. Echt een aanrader.

Jackson kast gekocht, zeer tevreden!!!

Heb een Jackson kast gekocht en ben er superblij mee!! Alles top geregeld en een applaus voor de aftersales, heel goed geholpen. Thankxx

Mijn favoriete webshop, leuke kleding en goede service!

Ik bestel hier vaak de kleding voor mijn kinderen. Overzichtelijke webshop. Regelmatig leuke aanbiedingen en snelle levering!

Fijn merk

Zit lekker voelt goed en blijft mooi

Mooie betaalbare merkkleding, perfecte service!

Overzichtelijke duidelijke website, perfecte service, mooie merkkleding en ook vaak fijne kortingen!

Prima app

Goed aanbod en snelle verzending. Alleen jammer dat je tegenwoordig 50cent moet betalen per te retourneren product.

Goed!

Heel netjes en snel ontvangen. Een artikel is retour gegaan, kosteloos. Dat vind ik heel netjes en fijn bestellen op deze manier.

Q

Altijd leuke kleding, goede kwaliteit. Betaalbaar

Makkelijk, goede prijzen en akties

Ik bestel regelmatig voor mijn meiden op kleertjes.com. Nu met de app is het nog makkelijker geworden. Ideaal!

Fijne website

Fijne website, regelmatig goede aanbiedingen, snelle levering, makkelijk retourneren.

Snel geleverd en volop keus.

Veel keus, leuke acties en altijd snel geleverd.

Ontzettend mooie jas. Goede kwaliteit en de service en snelheid van bezorgen waren perfect!

Retourkosten

Opeens, betaal je per artikel €0,50 retourkosten en aangezien elk merk weer anders valt qua maat, moet je helaas regelmatig retouren Voor mij een reden om net als bij Wehkamp, ook niet meer hier te bestellen. Zeer jammer, aangezien wij geen fysieke kinderkledingwinkel meer in de buurt hebben. Voor de rest een prima webwinkel met snelle levering en ruime collectie en soms met korting goede prijzen.

Geweldige webshop!

Erg prettige en overzichtelijke website. Kleertjes.com heeft altijd de nieuwste collecties. Ook zeer uitgebreid waardoor je altijd wel iets leuks vindt. De bezorging is supersnel en ook retouren worden snel en nauwkeurig verwerkt.

Een hele goede webside

De volgende dag al in huis.En als je een arikel terug zendt .Staat het bedrag ën paar dagen later al op je rekening.

Altijd erg blij mee!

Altijd erg tevreden met kleertjes.com mooie spullen, snel in huis als het niet goed is is de retour ook super geregeld en het verwerkingsproces hiervan. Nog nooit klachten gehad, ook regelmatig mooie aanbiedingen. Wel wordt alles helaas duurder maar dat is overal zo!

Zeer tevreden!

Blij met de snelle verzending van de mooie kinderkleding!

Super service !

Had laatst een jas retour gestuurd vanwege defecte rits ! Super service via mail gehad en kreeg het aankoop bedrag retour ! Top opgelost !

Fijne site, snel geleverd.

Goede, overzichtelijke, klantvriendelijke site

Altijd mooie kleren van goede kwaliteit en genoeg variatie. Bestel er al 18 jaar!

Mooie aanbiedingen, snelle service. Ook een retour sturen gaat netjes en vlot

Vanaf 2007 al fan

Wat een fijne en leuke site is kleertjes.com. Mijn eerste dochter is nu 16, toen was deze site al favoriete. Inmiddels ook een dochter van 6 dus ik kon doorgaan met deze site. Al heel lang een heel tevreden klant. Mvg Mirjam van elk

Vanaf 2007 al fan

Bestel bijna nergens anders meer

Het is altijd lekker snel binnen, goede service, de maten zijn vaak allemaal aanwezig dus ik ben zeer tevreden.

Bergweg 60

1217 SC Hilversum