prima ervaring

Pyama besteld van het merk Pastunette. Keurig geleverd, snel, netjes verpakt. En goedkoper dan op veel andere plekken.

Prima geregeld.

De bestelling verliep vlot.

Prima produkt.

Goede kwaliteit, snel en goed geleverd

tot volle tevredenheid

Fijn contact, mooie producten. De volgende keer graag aanbellen bij bezorging Met vriendelijke groet Anne-Marie Coppens

Top kwaliteit

Bestelling en levering verliep vlot Padtunette is top kwaliteit

Correcte en snelle levering, Goed verpakt.

Gewoon goed

Een heerlijk warme ,zachte huispak

Werkelijk perfecte heren pyjama's voor een mooie prijs en ook nog eens supersnel geleverd

Goede kwaliteit - snelle levering

Heel snelle en correcte levering- mijn echtgenoot is heel blij met de kwaliteit vd homewear pyama - prijs kwaliteit ook zeker OK !

Mooie aanbiedingen waar ik gebruik van heb gemaakt. Merken assortiment erg goed. Vlotte verzending. Prima verpakt. Te mooi verpakt voor een enkel stuk. Dat mag best ietsje eenvoudiger.

Snelle levering v. kwaliteitsartikel

Duidelijke en mooie website met uitgebreid assortiment erop. Keurig verpakt ontvangen. Ik ben zeer tevreden over het bestelde artikel. Kortom: zeker voor herhaling vatbaar.

Mooie Rebelle pyjama's

Mooie kwaliteit en netjes bezorgd.

Mooie pyama

Jammer dit keer geen presentje maar zo n stomme kortings brief.

Goede service, snel in huis.

Ochtendjas besteld, volgende dag al in huis, netjes verpakt in doos, en een kleine attente bijgevoegd, bedankt voor de goede service.

Heel goed en vriendelijk

Erg goed bedrijf Had een pyama huiskamer gezien in het ziekenhuis in Nieuwegein Bij Livera maar konden mij niet helpen waar ik het kon kopen Toen bij jullie besteld

Mijn moeder is super blij met haar warme pyjama.

Snelle en correcte service

Prima dienstverlening! Het item is zoals op de foto en voldoet aan mijn verwachtingen qua maat en model. Alleen dacht ik dat het iets dikker en bijgevolg ook warmer zou geweest zijn.

Prima produkt en tevens afhandeling

Zie hierboven.

100% tevreden

Goed product, snel geleverd en keurig verzorgd. Er zat ook nog een kleine attentie in het pakketje. 100% tevreden dus!

Angenehmer Kontakt

Prompte Lieferung, einwandfreie Ware. Gerne wieder

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering van heerlijk nachthemd!

Nachthemd is lekker lang en van hele mooie kwaliteit.

Goede ecologische kwaliteit

Was een zoektocht om een lekker lange nachtjapon te vinden zonder toeters en bellen en van goed materiaal. Dit materiaal ecovero draagt heerlijk, ademt is duurzaam en ziet er ook nog mooi uit.

perfect

keurig en op tijd geleverd

Goede levering van product.

Na bestelling goede communicatie en levering.

Uitstekend!

Keurig, vlotte levering en verzending van mijn bestelling. Heel fijne huisjas van het merk Pastunette. Gratis klein badstof doekje erbij, heel sympathiek!

Stationsplein 8

6081AJ Haelen