Snelle en correcte service

Prima dienstverlening! Het item is zoals op de foto en voldoet aan mijn verwachtingen qua maat en model. Alleen dacht ik dat het iets dikker en bijgevolg ook warmer zou geweest zijn.

Prima produkt en tevens afhandeling

Zie hierboven.

100% tevreden

Goed product, snel geleverd en keurig verzorgd. Er zat ook nog een kleine attentie in het pakketje. 100% tevreden dus!

Angenehmer Kontakt

Prompte Lieferung, einwandfreie Ware. Gerne wieder

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering van heerlijk nachthemd!

Nachthemd is lekker lang en van hele mooie kwaliteit.

Goede ecologische kwaliteit

Was een zoektocht om een lekker lange nachtjapon te vinden zonder toeters en bellen en van goed materiaal. Dit materiaal ecovero draagt heerlijk, ademt is duurzaam en ziet er ook nog mooi uit.

perfect

keurig en op tijd geleverd

Goede levering van product.

Na bestelling goede communicatie en levering.

Uitstekend!

Keurig, vlotte levering en verzending van mijn bestelling. Heel fijne huisjas van het merk Pastunette. Gratis klein badstof doekje erbij, heel sympathiek!

Niks op aan te merken

Ik zeg toch niks op aan te merken

Mooi huispak

Lekker warm en mooi fleecehuispak. Snelle levering

heel tevreden

Snelle bezorging en het product is met zorg ingepakt met een extra handdoekje als kadootje erbij.

super snelle en correcte levering

Prettige ervaring en goed communicatie !

Zeer tevreden met het Pjama”s en top snelle levering

2nachtkledij besteld.Superkwaliteit en maten kloppen ook.

Geweldig.

Keurig op tijd. Mooi verpakt met een leuke attentie

Hele goede ervaring

Netjes op tijd geleverd. Keurig verpakt met een kleine attentie! Zeer tevreden!

Degelijke kamerjas.

Zeer mooi huis pak gekocht van zeer goede kwaliteit

Perfecte pasvorm

Ben heel erg tevreden

deze pyama was een verkeerde keus en ben niet tevreden.

in de produkt omschrijving staat dat deze smal valt maar daar had ik overheen gelezen, dus mijn maat 42 besteld, maar de broek valt zo smal dat die mij niet prettig zit! later las ik dat je dan een grotere maat moet bestellen , maar dan is het shirt weer veel te groot denk ik zo. deze broek is echt geen maat 42. ik had al een pastunette pyama mt 42 en die past prima. jammer dat ik deze pyama niet heb teruggestuurd.

prima, ook na helaas 1 retournering

Twee nachthemden besteld, die ik keurig verpakt en vlot heb ontvangen. Helaas voldeed 1 van de nachthemden niet aan de verwachting; die dus geretourneerd overeenkomstig de aanwijzingen. Retourneren kon dan zonder verzendkosten. Binnen de kortste keren mededeling dat pakket was ontvangen en geld geretourneerd zou worden en dat gebeurde ook zeer vlot. Alles dus keurig afgehandeld, zowel de bestelling als de retournering.

Snelle levering. De verpakking was geweldig verzorgd.

Mooie pyjama’s, snelle levering en netjes verpakt

Mooie pyjama’s, snelle levering en netjes verpakt