Goede ervaring

Snelle levering, keurig ingepakt + een gezichts doekje extra. Erg attent.

Het was allemaal prima voor elkaar

De bestelling was op tijd afgeleverd en het zat in een een stevige verpakking. De kleine attentie, die was bijgeleverd is heel aardig.

Zeer mooi huispak

Snelle levering goede prijs zeer tevreden over deze web winkel.

Goede kwaliteit

Waar andere leveranciers van dames pyjama's keuze geven uit twee stijlen: een prachtige negligé (niet persé bedoelt om te slapen) of een big shirt met een stripfiguur erop (niet erg flaterend), slaat pyjama direct wat mij betreft de gulden middenweg in. De pyjama's zijn zacht en comfortabel zodat ik er fijn in kan slapen en daarnaast mooi vormgegeven en gemaakt van een mooie stof zodat het ook nog eens mooi staat.

Mooie kwaliteit en snel verzonden

Al meerdere keren hier iets besteld

Vlot en goed.

Kwalitatief zeer goede pyjama. Vlotte verzending.

De levering liep vertraging op. Netjes bericht over gehad. Het was een nette snelle levering.

Goed en betrouwbaar

Goede website, keuze en informatie zijn goed

Prima bedrijf, maten zijn aan de kleine kant.

Met bestellen en bezorgen geen probleem. Helaas is de naar mijn mening de maatvoering aan de kleine kant. Ik heb normaal 38 en had 40 besteld zodat de pyjama lekker wat ruimer zou zitten. Hij is zelfs aan de krappe kant. Helaas er vanuit gegaan dat de maar goed zou zijn en dus gewassen en kan ze niet meer omruilen. Jammer, ik had graag in m’n pyjama willen kunnen wonen ;)

Perfekt

Lekker slapen

Mijn bestelling is helemaal zoals ik verwacht had.

Goede en vlotte service : communicatie en traject volgen is dik in orde.

Prachtige pyjama’s van goede kwaliteit

Altijd voldoende keuze, top kwaliteit en snelle levering

Binnen een paar dagen ontving ik het bestelde. Prima verpakt. Helaas een maatje te klein maar na het terugsturen ontving ik een paar dagen later de juiste maat. Keurig

Ben zeer tevreden. Bestelde nachthemd zit heerlijk.

Voldoet volledig aan mijn verwachtingen.

Snelle levering en afhandeling van mijn bestelling.

Mooi artikel, snelle en correcte service. Een tevreden klant

Mooi artikel, snelle en correcte service. Een tevreden klant

Prima ervaring met pyjama-direct

Afhandeling verliep uitstekend. Pyjama-direct was goed bereikbaar bij een vraag van mij. Vriendelijk en correct. Ik raad Pyjama-direct aan!

Perfect van a tot z

De afhandeling van mijn bestelling is heel vlot verlopen. Kwaliteit van de geleverde pyama is heel goed en lekker zacht.

Tevreden

Tevreden met aankoop, correcte levering (met nog gastendoekjes als cadeautje erbij)

goede collectie en een snelle levering !

Snel en vakkundig.

Goede site, klantvriendelijk, snelle reactie, deskundig gemaakt. Snelle levering. Zeer tevreden.

Mijn man vindt de pyjama's TOP!

Zie hierboven!

Snelle en correcte bezorging

Snel bezorgd. Telefonisch contact gehad in het Engels over de bezorging. Zeer vriendelijke bejegening.

Afgelopen zomer en nu weer vandaag besteld morgen in huis

Prima kwaliteiten pyjama’s Altijd handdoekje gratis Kan niks negatiefs bedenken

Stationsplein 8