Interessante prijs en zeer snelle levering. Artikel van prima kwaliteit.

Goed assortiment, eenvoudige site

De pyama’s waren goed verpakt. De bestelling op zondagavond, de levering op woensdag. Ok.

Goede eerste ervaring

Goede prijs kwaliteit. Overzichte website. Gemaakte afspraken worden nagekomen en snel opgestuurd.

Vragen worden altijd goed begrepen en opgelost. Ook door de Engels sprekende medewerker. Top bedrijf

Mooie kwaliteit

Mooie pyjama maat was goed ben er blij mee

Geen ervaring tot op heden

Het is fantastisch product dat ik al jaren gebruik van Robson pyjama's Normaal gesproken kocht ik deze bij een textiel winkel in Leiden een familie bedrijf dat door Coronavirus en ook geen opvolger helaas de deur heeft moeten sluiten en bij toeval via Kanlara website weer kunnen vinden wat ik al één jaar zocht U maakt mij blij

Uitstekende kwaliteit en service

Was uitstekende kwaliteit,vlot bezorgd en alles ok

Snelle bezorging,alles netjes ingepakt.

Fijne service,snelle bezorging,heel tevreden!

De bestellingen worden vlot uitgevoerd en een ruime keuze in hun assortiment.

Dit is de eerste keer dat ik bij pyjama-direct heb besteld, maar zal er zeker vaker een bestelling plaatsen. De bestelling netjes op tijd bezorgd en een kleine leuke attentie erbij.

Snelle en goede levering. Zeer vriendelijk personeel…

Behulpzame heer aan de telefoon gehad bij mijn eerste bestelling omdat het bestelproces niet gladjes verliep. Hij heeft me uitermate vriendelijk en behulpzaam geholpen zodat ik mijn bestelling kon plaatsen. Na 2 dagen heb ik de mooie nachthemden ontvangen. Bij dit bedrijf kom ik zeker en graag terug.

Op de website kon ik makkelijk filteren, zodat ik snel kon kiezen. Eén verbeterpunt: het filter voor de lengte van de nachthemden. Ik filterde op langer dan 1,10 en kreeg toch korte van 95 cm te zien. Producten zijn keurig verpakt, goede kwaliteit. Op de afgesproken tijd bezorgd.

Pakket vlot ontvangen, netjes ingepakt en klein kado’tje erbij.

Snelle correcte levering van kwaliteit

Wederom een snelle levering en goede verpakking. Mooie kwaliteit badstof zomerjas.

Mooie producten en snelle levering

Subliem

Zeer snel en correct

Alles is perfect verlopen!

Heel goede ervaring met pyjama-direct. Het was de eerste keer dat ik iets bestelde. Vlotte afhandeling, netjes verpakt! Het was super

super snelle levering en goede kwaliteit producten

super snelle levering en goede kwaliteit producten

Geweldige service

Duidelijke website en makkelijk bestellen, snel in huis netjes verzorgd koop nergens anders meer nacht kleding

Uitgebreide keuze en snelle levering

Prima geregeld

Ik ben heel erg tevreden .alles prima geregeld

Voor de 1e keer iets besteld. Zeker een vervolg waard.

Alles prima af geleverd

Goed verpakt Goede kwaliteit en maten Past altijd

Alles perfect in orde!

Met zorg en aandacht ingepakt! Erg leuk om zo een pakje open te maken!

Stationsplein 8

6081AJ Haelen